Jump to content

Face Slimming, je gezicht afslanken

Droom je van een slanker gezicht? Je bent niet de enige. Het vermageren van het gezicht of Face Slimming wordt steeds populairder. Een beter gedefiniëerde en jeugdigere uitstraling, wie zou dat niet willen?

Ons gezicht is ons visitekaartje, het is het eerste wat mensen aan ons opmerken. En hoewel we sterk geloven in de schoonheid van alle gezichtsvormen en -groottes, kan een kleine aanpassing soms een enorm verschil maken voor ons zelfbeeld.

In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden van Face Slimming, waarbij we uiteenzetten waar het allemaal om draait, waarom je het zou overwegen en welke behandelingen er worden aangeboden.

What is Face Slimming?

Bij Face Slimming gaat het erom dat je gezicht er slanker, verfijnder en frisser uitziet. Het is een brede overkoepelende term die verschillende niet-chirurgische behandelingen omvat. Deze zijn bedoeld om gezichtsvet te verminderen en ons gezicht er strakker en slanker uit te laten zien – een beetje zoals je contouring doet met je make-up, maar met duurzamere resultaten.

Gezichtsvet, ook bekend als buccaal vet, wordt voornamelijk in onze wangen aangetroffen. Buccaal vet is het meest volumineuze gedeelte dat je tussen je vingers voelt wanneer je je wangen samenknijpt. Wetenschappelijk gezien hebben we allemaal een bepaalde hoeveelheid gezichtsvet, wat volkomen gezond en normaal is. Het geeft ons gezicht zachtheid, rondingen en volheid. Maar bij sommige mensen kan de aanwezigheid van overtollig buccaal vet het gezicht te rond of vol doen lijken. En dat is waar Face Slimming als een superhero tevoorschijn komt!

Gezichtsafslank behandelingen zijn ontworpen om niet alleen het buccaal vet, dat zich in de mond bevindt, maar ook vet op andere gebieden te verminderen, met als doel het gezicht slanker en beter afgelijnd te maken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ‘slank’ niet hetzelfde is als ‘mager’. Face Slimming is het streven naar een natuurlijke, subtiele transformatie, een verbeterde versie van jezelf!

Continue reading below photo

De juiste Face Slimming behandeling voor jou

Het is belangrijk om te weten dat wat goed werkt voor iemand anders misschien niet hetzelfde effect heeft voor jou. Daarom is het belangrijk om de juiste Face Slimming behandeling te kiezen. Dit hangt af van dingen zoals hoe comfortabel je je voelt bij medische procedures, je budget en je huidtype.

Hier zijn enkele suggesties:

1. Masseter Slimming at Sarasin Clinic

 • Masseter Slimming of Jawline Slimming ook wel bekend als Face Slimming. Deze behandeling is vooral populair bij patiënten die de voorkeur geven aan een meer vrouwelijke, V-vormige of hartvormige gezichtsstructuur in tegenstelling tot een vierkante of een ronde.
 • De Face Slimming behandeling verbetert de natuurlijke contouren van je gezicht, van de bovenkant van je wangen tot het onderste derde deel van je gezicht, en zorgt zo voor een verfijnd en smaller gezicht.
 • In de kauwspier van het gelaat worden 2 kleine injecties gegeven. Hierdoor zal de spier na enkele dagen ontspannen en krimpen, waardoor een afgeslankte onderkaak ontstaat dat meer ovaal en minder vierkant is. Hierdoor krijg je meer die “V-shape” in je gelaat.

PRICE

€ 290 / behandeling

TREATMENT TIME

30 min.

EFFECT

3 to 4 months

Slim down your face with a Face Slimming treatment at Sarasin Clinic

2. HIEMT: de spieren in je gelaat liften

 • HIEMT behandeling: innovatieve, niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van warmte-energie en elektrostimulatie met hoge intensiteit (HIEMT). Deze techniek is ontworpen om specifieke huidlagen en gezichtsspieren doelgericht aan te pakken, wat een effectieve behandeling biedt tegen huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels. Hierdoor worden de gezichtscontouren opnieuw gedefinieerd, de huid strakker gemaakt en krijg je een jeugdigere uitstraling.
 • De unieke combinatie van warmte-energie en elektrostimulatie revitaliseert de oppervlakkige SMAS (is een laag bindweefsel en spierweefsel onder de huid van het gezicht).
 • HIEMT bestrijdt niet alleen rimpels en huidverslapping, maar verbetert ook de spiertonus en de algehele elasticiteit van het gezicht. Bijgevolg kun je een meer gedefinieerde en stralende huid verwachten.

PRICE

€ 850 / 4 sessies

TREATMENT TIME

20 min. / sessie

EFFECT

8 month

Dus als je op zoek bent naar een niet-invasieve, pijnloze oplossing om zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan, overweeg dan om HIEMT bij Sarasin Clinic eens te proberen.

3. Lipolyse: weg met die onderkin!

 • Lipolyse, deze niet-chirurgische procedure, ontworpen om hardnekkige vetophopingen aan te pakken, kan een uitstekende oplossing zijn voor het modelleren van je kaaklijn en om definitief afscheid te nemen van een onderkin waar geen dieet of lichaamsbeweging iets aan lijkt te doen.
 • Lipolyse, of vetverbranding, is een medische techniek die gericht is op het oplossen van plaatselijke vetophoping, zoals onder de kin. Onze hoogopgeleide artsen gebruiken Prostrolane Inner B, een unieke stof die helpt bij het oplossen van vet en een huidverstrakkend effect teweegbrengt, wat bijdraagt aan een dubbele overwinning voor je gezichtscontouren!

Hoe werkt een Lipolyse behandeling?

 • De procedure heeft een minimale downtime, zodat je deze naadloos in jouw routine kunt integreren. Het is een fantastisch alternatief, in tegenstelling tot invasieve liposuctie, dat de kans op infecties en ernstige zwellingen aanzienlijk verkleint en tegelijkertijd blijvende resultaten oplevert.
 • De duur en het aantal vereiste sessies kunnen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de ernst van de vetophoping. Gemiddeld zijn twee sessies met een tussenpoos van acht weken echter voldoende voor een uitgesproken onderkin.
 • Door te kiezen voor een Lipolyse behandeling bij Sarasin Clinic, investeer je in een geleidelijke maar duidelijke transformatie die jou een stap dichter brengt bij de zelfverzekerde en gezonde persoon die je wilt zijn!

PRICE

€ 200 / treatment

TREATMENT TIME

15 min.

EFFECT

permanent

Maak vandaag nog een afspraak voor en neem afscheid van je onderkin met een Lipolyse behandeling bij Sarasin Clinic

Waarom Face Slimming overwegen?

We weten dat er geen uniforme manier is om schoonheid te definiëren. Jouw reden om je gezicht te vermageren is dus persoonlijk. Om enkele veelvoorkomende motivaties te verduidelijken, zullen we de zaken wat nader bekijken.

1. Geef je gezicht een beetje definitie

 • Ten eerste kunnen Face Slimming behandelingen je natuurlijke gelaatstrekken definiëren en accentueren. Zitten jouw jukbeenderen verstopt onder een beetje te veel buccaal vet? Wil je dat je kaaklijn wat prominenter is? Het afslanken van het gezicht kan werken als een vriendelijk duwtje in de rug, waardoor je gelaatstrekken beter uitkomen. In wezen blijf je jezelf, maar met een beetje extra pit.

2. Een jongere uitstraling

 • Een slanker gezicht ziet er vaak jeugdiger uit, want overtollig gezichtsvet wordt vaak geassocieerd met veroudering.
 • Wanneer we ‘jeugdig’ zeggen, doelen we niet alleen op een strakke, rimpelvrije huid. We verwijzen naar een levendiger, frisser voorkomen. Face Slimming kan jou hierbij helpen.

3. Boost voor je zelfvertrouwen

 • Face Slimming kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Want het is geen ijdelheid, het gaat erom dat je van je spiegelbeeld houdt en dat je oprecht blij bent als je een glimp van jezelf opvangt. Als een beetje jukbeen versteviging of kaaklijn definitie je kan helpen om je zo te voelen – waarom niet?
 • Dus of je doel nu een verbeterde definitie is, een leeftijd trotserende look, of misschien gewoon een boost voor je selfies (en je zelfvertrouwen), Face Slimming zou wel eens de oplossing kunnen zijn!

Face Slimming Conclusie

Onze afslankingsbehandelingen voor het gezicht zoals de Botox Masseter, HIEMT en Lipolyse bij Sarasin Clinic zijn fantastische middelen om je gezichtscontouren opnieuw te definiëren en je jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Deze procedures zijn op maat gemaakt om de zichtbare tekenen van veroudering en hardnekkige vetophopingen tegen te gaan. En bieden bovendien effectieve oplossingen om je zelfvertrouwen te vergroten zonder dat een chirurgische ingreep nodig is.

Face Slimming Before & After Photos

Face Slimming (BTX Masseter)

Sarasin Clinic masseter face slimming
Sarasin Clinic face slimming masseter botox
Sarasin Clinic Nefertiti Necklift Face Slimming front
Sarasin Clinic liquid facelift

Lipolysis

Sarasin Clinic Chubby Chin package: lipolysis, hifu chin & jawline
Sarasin Clinic- Lipolysis
Sarasin Clinic Lipolysis Chubby Chin package before and after
Lipolysis before + first session + second session

Prices Face Slimming (face slimming)

Prices muscle relaxer/Botox treatments
price per zone
1 zone €130
2 zones €220
3 zones €295
BTX Voorhoofd€130
BTX Frons€130
BTX Jelly Roll€60/treatment
BTX Bunny Lines€60/treatment
BTX Neustiplift€60/treatment
Gummy smile€80/behandeling
BTX Lip Flip€80/behandeling
BTX Chin€80/behandeling
Brow lift€100/treatment
Risorius Tox€100/treatment
BTX Mouth corners€120/treatment
BTX crow's feet€130/behandeling
BTX Migrainefrom €120
Bruxism (teeth grinding)€290/behandeling
Face slimming€290/behandeling
Platysma Banding€280/treatment
Nefertiti Neck Lift€350/treatment
Lower Face BTX€400/treatment
Mesotox gelaat of hals€450/treatment
Mesotox rond de mond€350/treatment
Prijs HIEMT behandeling
HIEMT Package 4 sessies: interval 1 x per week (20min)€ 850
Price lipolysis
Lipolysis treatment€200/session

Book your Face Slimming appointment at Sarasin Clinic today

Sarasin Clinic plastic surgeon

Book an initial consultation here

Book a free, no-obligation consultation now and get advice tailored to your skin and needs.

Veelgestelde vragen over Face slimming

Are face slimming treatments painful?

Are there any side effects of face slimming treatments?

Can face slimming treatments be combined with other aesthetic procedures?

Can exercise help slim the face?

What are some ways to make your face slimmer?

Do Face Slimming or facial slimming treatments work?

Is it safe to undergo facial slimming treatments?

How long does it take to see results after a Face Slimming treatment?

Are the results of a Face Slimming treatment permanent?

How many sessions do I need for facial slimming?