Spring naar de inhoud

Lip fillers 0,5ml voor en na

Bij onze Sarasin Clinic kan je terecht voor lip fillers in verschillende volumes. Om hygiënische redenen wordt logischerwijs altijd een volledig nieuwe spuit van 1 ml gebruikt, maar in overleg met je behandelende esthetisch arts kan je beslissen om minder filler te injecteren in functie van het het gewenste resultaat.

Wil je graag een afspraak maken voor een lipfiller behandeling? Dat kan makkelijk en snel via onze online boekingsmodule.

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

lip fillers 0,5 en 1ml voor en na:

Jij bepaalt zelf in samenspraak met onze dokter welk resultaat je wil bereiken: mooie, volle lippen met wat extra vulling of een kleine, natuurlijke touch-up. Op basis van jouw wensen zal de dokter dan filler injecteren, en tussentijds steeds het resultaat met je bespreken.

Onze esthetisch chirurgen hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van plastische & esthetische ingrepen (vaak meer dan 10 jaar). Je wordt bij ons daarom ook steeds heel open en transparant geïnformeerd over de behandeling die je wenst uit te voeren. Omdat dit voor veel mensen nieuw is, hechten wij veel belang aan het verschaffen van deze informatie. Onze dokter zal daarom ook altijd de tijd nemen om goed naar jouw wensen te luisteren alvorens de filler te injecteren.

NurseKaren-cirkel

Krijg de look waar je altijd al van droomde!

Bijna iedereen wil er jonger uitzien, maar niemand wil eruit zien alsof hij naar een cosmetische kliniek is geweest voor injecties met fillers. Onze dokters combineren hun esthetisch gevoel, geavanceerde training en ervaring met filler behandelingen om een verfrist en uitgerust uiterlijk te creëren waar onze patiënten dol op zijn.

Filler van 0,5ml vs. filler van 1ml

Elke filler komt bij ons binnen in een standaarddosis van 1ml. Filler spuiten van 0,5ml zijn dus niet verkrijgbaar. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we elke spuit slechts één keer gebruiken, en deze ook niet gaan bewaren. Voor elke behandeling, ook wanneer je twee keer 0,5ml laat injecteren, dient dus een nieuwe dosering te worden aangekocht.

De inhoud van de filler mag dan wel telkens 1ml bedragen, het is niet zo dat die telkens volledig wordt gebruikt. De dokter adviseert en beslist in samenspraak met jou welke hoeveelheid passend en wenselijk is. Dat kan 0,5 ml zijn, 1ml, of iets tussenin. De uiteindelijke hoeveelheid hangt af van het resultaat dat je wenst te bekomen. Meer filler zal resulteren in iets meer gevulde lippen. Minder filler zal het resultaat natuurlijker en subtieler doen ogen.

MEER OVER DEZE BEHANDELING
Sarasin Clinic Sint-Martens-Latem bij Gent

Reviews

Onze clinic is trots op de kwaliteit van haar dienstverlening. We dragen zorg, hygiëne en vooral ook klanttevredenheid hoog in het vaandel. Om die reden bieden wij bijvoorbeeld geen standaardvolume van 0,5ml aan, maar steeds een gepersonaliseerd volume op basis van jouw wensen en de professionele mening van onze artsen.

We zijn dan ook trots op de tal van positieve reviews die we van onze patiënten krijgen over de verschillende uitgevoerde behandelingen. Lipfillers, maar ook andere fillers in het aangezicht, ooglidcorrecties of powder brows.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van onze andere behandelingen? Die kan je terugvinden op deze handige overzichtspagina.

Boek je filler behandeling online

Sarasin Clinic werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit lipfillers & de beste injectors.