Spring naar de inhoud

The Clinic

Sarasin Clinic is een cosmetische medische kliniek met 2 locaties in Sint-Martens-Latem en Antwerpen.

Operaties worden uitgevoerd in AntwerpenInjectables, consultaties, skincare worden uitgevoerd in Sint-Martens Latem.

Ons team bestaat uit plastisch chirurgen, esthetisch artsen en beauty consulenten. Honderden patiënten vertrouwen al meer dan 10 jaar op onze artsen voor hun esthetische behandelingen, gezondheid en operaties. Wij zijn dankbaar voor dit vertrouwen, daarom is het onze filosofie om perfectie en uitmuntendheid hoog te houden.

Onze artsen, verpleegkundigen en beauty consulenten streven naar voortdurende verbetering van zorg, service, vaardigheden en resultaten.

Eduction is key!

Medewerkers van Sarasin Clinic worden zorgvuldig gekozen vanwege expertise, inzet en waarde.

Onze patiënten zijn onze prioriteit!

Bij Sarasin Clinic werken uiteindelijk enkel de meest ervaren artsen. Zowel in chirurgische procedures als in cosmetische behandelingen zoals injectables, bijvoorbeeld.

Onze normen

De veiligheid van de patiënt is prioriteit nummer 1. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor geavanceerde medische procedures serieus. We kennen de risico’s. Wij zijn een medische kliniek en geloven in een hoog niveau van open en eerlijke communicatie. In elke fase van het traject van de patiënt. Zodat we kunnen beslissen met kennis van zaken.

Sarasin Clinic werkt voortdurend aan het minimaliseren van risico’s en het optimaliseren van resultaten. Dankzij onze training, state of the art apparatuur, systemen en ervaring, bijvoorbeeld.

Er is altijd een ervaren arts ter plaatse tijdens injectables en cosmetische behandelingen. Wij creëren een plaats voor onze patiënten die veilig is. Doordat we enkel procedures uitvoeren met de nodige kennis en skills.

Onze ervaring

Esthetische behandelingen en chirurgische operaties op hoog niveau kunnen alleen artsen uitvoeren met vele jaren van geavanceerde training en ervaring.

Elke patiënt is een individu, met unieke zorgen en doelen. Dit betekent dat de resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Dit betekent dat we bij het eerste consult in onze kliniek de individuele wensen bespreken.

De geschiedenis en de risicotolerantie van de patiënt wordt grondig onderzocht vanuit een medisch oogpunt.

De arts zorgt vervolgens voor een plan op maat van de patiënt .

Onze expertise

Esthetische behandelingen bij Sarasin Clinic

  • Spierontspannende injecties voor hoofdpijn, migraine, bruxisme (knarsetanden) fronsrimpels, oogrimpels, voorhoofd en wenkbrauwen.
  • Medische huidbehandelingen: o.a. voor melasma, acné, acné littekens, huidverslapping, vetophoping onder de huid, verbetering van kwaliteit van de huid.
  • Huidvullers (fillers): voor symmetriecorrectie, lipfillers, traangootfillers, wangfillers, templefillers (= slaapfillers), voorhoofdfillers, vloeibare facelifts, neusfillers, kinfillers en kaaklijnfillers.
  • Biostimulator: profhilo

Chirurgische behandelingen bij Sarasin Clinic

Maak hier uw afspraak.

Sarasin Clinic praktijkruimte
Sarasin Clinic kleedkamer
Wachtzaal in kliniek Sarasin Clinic
Sarasin Clinic Dr. Doornaert aan het werk tijdens operatie