Spring naar de inhoud

Vagina Fillers

Heb je ongemakken bij dagelijkse activiteiten of pijn bij het vrijen, fietsen of paardrijden? Dit kan een oorzaak zijn van de kleine schaamlippen die bloot komen te liggen. Na een bepaalde leeftijd krimpen namelijk de weefsels rond de grote schaamlippen. Hierdoor kan de natuurlijke bescherming van de vulva in gevaar gebracht worden en kan dus leiden tot plaatselijke pijn. Niet enkel bij functionele activiteiten maar ook op het esthetisch uiterlijk kunnen vrouwen zich hieraan storen.

Hiervoor bieden wij nu dé oplossing: Vagina Fillers!

PRIJS

Vanaf € 75

BEHANDELTIJD

15 minuten

EFFECT

12 maand

Vagina Filler Behandeling

Ik hoor je al denken, tegenwoordig kunnen ze overal fillers in spuiten. Ja hoor, je kan ook jouw vagina of vulva filler laten injecteren. Sterker zelf, de vraag naar cosmetische ingrepen in de schaamstreek is de laatste jaren steeds meer toegenomen. Maar wat houdt dit nu precies in?

Vagina Filler: je hoeft er niet bang voor te zijn

Sommige vrouwen zijn niet tevreden van hun vulva en vinden het moeilijk om dit te bespreken in hun directe omgeving. Het gevolg hiervan is dat ze jarenlang blijven rondlopen met klachten of een schaamtegevoel. Wij willen graag deze ‘beautytaboe’ bespreekbaar maken. In verschillende landen is het ondergaan van de vagina filler behandeling namelijk zeer normaal. En dit vinden wij ook want het is zonde voor jou (en voor je partner), om zolang met dit probleem rond te lopen.

Je hoeft je hierin zeker niet alleen te voelen, wees gerust wij hebben al vele vrouwen geholpen met vagina fillers. Nadien krijgen we steeds te horen “Dit had ik veel eerder moeten laten doen.”

Jouw và-jay-jay doorheen de jaren

 • We beginnen bij de pubertijd, waar de vagina bedekt wordt door haar en de binnenste en buitenste schaamlippen beginnen te groeien. Onze và-jay-jay kan verschillende afmetingen aannemen, lang of kort, groot of klein, én dit is allemaal volkomen normaal. Dit is een onderdeel van wat ons allemaal uniek maakt.
 • Schaamlippen zijn seksueel gevoelig en wanneer je opgewonden raakt zullen ze een klein beetje opzwellen. Tijdens de pubertijd en op oudere leeftijd ontstaan er veranderingen waar we niet vanuit kunnen. Deze worden veroorzaakt door het vrouwelijk geslachtshormoon: oestrogeen.
 • Oestrogenen maken jouw lippen dikker. Jammer genoeg zakt de oestrogeenspiegel naarmate je ouder wordt. Je kan het dus al raden… Je lippen zullen bij het ouder worden afnemen in volume. Hierdoor kan de natuurlijke bescherming van je và-jay-jay in gevaar komen. Dit kan leiden tot plaatselijke pijn of gewoon het uitzicht dat je niet meer mooi vindt.
 • Dit probleem kunnen we in mum van tijd oplossen met vagina fillers (Desirial & Desirial Plus).

Soorten và-jay-jay’s

Sarasin Clinic welk type vagina heb jij
Sarasin Clinic Vagina fillers banner

Fillers in jouw foef

Er bestaan twee soorten fillers, je hebt Desirial en Desirial Plus. Dat wil zeggen dat we, down under, ook meerdere problemen kunnen oplossen. Atrofie (volumeafname) van de schaamlippen, droogte, vaginaal ongemak en chronische irritatie zijn problemen die we allemaal kunnen aanpakken met onze vagina fillers.

1.    Desirial vagina filler

Wanneer jouw và-jay-jay zo droog als een woestijn is geworden, je hebt vaginaal ongemak of een chronische irritatie zal dat de seksuele functie negatief beïnvloeden.

De gevolgen hiervan zijn:

 • Pijn bij het vrijen
 • Minder zin in seks
 • Geen seksuele voldoening

Dit kan een grote impact hebben op de ontwikkeling van de vrouw alsook op haar relatie als koppel.

Wil je terug een “nattere foef” dan raden wij vagina fillers aan. Deze bevatten namelijk hyaluronzuur die ervoor zorgt dat jouw genitale slijmvliezen verbeteren en de vagina hydrateert. Heb je last van chronische irritatie dan zullen de fillers een kalmerend effect creëren op de geïrriteerde gebieden.

Je vagina spant niet meer?

We weten allemaal dat een natuurlijke bevalling nefast kan zijn voor de spanning van je vagina en dus ook voor jouw seksueel genot. Ook het esthetisch uitzicht van uw vagina kan na het inknippen of inscheuren veranderd zijn.

Lieve mama’s schaam u niet want de mommy make-overs zijn 1 van de meest uitgevoerde esthetische behandelingen!

Je vagina die minder spant kan aan 2 zaken liggen:

 • of de vagina is gewoon te wijdt
 • of je bekkenbodem spieren zijn te zwak
 • of een combo van de twee

Te zwakke bekkenbodem spieren:

Je kan de bekkenbodem spieren trainen wanneer de spanning gewoon iets minder is dan normaal of wanneer u iets minder seksueel plezier ervaart (opgelet dit kan ook aan het type minnaar liggen 🙈 alsook aan de grootte van zijn penis, daar zijn dan weer andere oplossingen voor 😁)

Je vagina is te wijd:

Sommige vrouwen worden geboren met een vagina die minder spant dan klassiek het geval is. Ook hier bieden de vagina fillers een oplossing voor. We kunnen namelijk perfect jouw vagina schede (de ingang van je vagina) verkleinen met een fillervulling.

Behandeling met Desirial vagina filler

 • Om je vagina natter te maken of te vernauwen zal er aan de ingang van de vagina geïnjecteerd worden. Je zal alles op voorhand met de dokter bespreken.
 • Hoeveel ml filler er geïnjecteerd wordt zal op voorhand door de arts beoordeeld worden.
 • Wanneer je privé een vraag hebt, kan je altijd vrijblijvend een consultatie inboeken bij de arts.

2. Vagina Filler Desirial Plus

Ben je het beu om elke morgen “slappe punani” te zien in de spiegel? Desirial Plus is een fillerbehandeling met hyaluronzuur die gebruikt wordt bij atrofie van de grote schaamlippen of bij esthetische zorgen.

Door de volumetoename van de vaginafiller zal de beschermende functie van de schaamlippen versterkt worden. Je vagina gaat er niet alleen sterker van worden maar je zal ook terug mooie volle schaamlippen hebben.

Behandeling met Vagina Filler Desirial Plus

 • Bij Desirial Plus zullen de buitenste schaamlippen of labia majora met filler geïnjecteerd worden. Je bespreekt eerst met de arts het probleem en hoe het opgelost kan worden. 30 minuten voor de behandeling wordt de vagina plaatselijk verdoofd met een zalfje.
 • Het geïnjecteerd volume wordt individueel beoordeeld door de arts.
 • Over het algemeen is er gemiddeld 2 tot 3 ml filler nodig om voldoende volume te krijgen in de buitenste schaamlippen. Dit zorgt er dan voor dat de binnenste schaamlippen niet meer uit de buitenste hangen, tenzij deze binnenste schaamlippen extreem groot zijn dan raden wij plastische chirurgie aan van de binnenste schaamlippen.
 • Om de vagina te vernauwen hebben we gemiddeld 1 tot Max 2 spuitjes nodig zodat de doorgang van de vagina nauwer wordt en meer spant.
 • Natuurlijk is ieder persoon verschillend en kan het aantal spuitjes variëren naargelang de noodzaak.
Sarasin Clinic vaginas anatomie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze plastisch chirurg om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Prijs Vagina Filler

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.