Spring naar de inhoud

Vagina Fillers

Volumeverlies in de grote schaamlippen? Verlies van strakheid?

Vagina Filler kan helpen bij het herstellen van de natuurlijke vorm en volume van de grote schaamlippen, waardoor het een jeugdiger en meer gespannen uiterlijk krijgt.

Ook kan Vagina Filler toegepast worden voor andere correcties en verbeteringen in het vrouwelijke genitale gebied, zoals het behandelen van asymmetrie van de schaamlippen of het verminderen van ongemak veroorzaakt door vulvaire atrofie.

PRIJS

vanaf € 800

BEHANDELTIJD

20 minuten

EFFECT

12-18 maand

Vagina Filler Behandeling

Ik hoor je al denken, tegenwoordig kunnen ze overal fillers in spuiten. Ja hoor, je kan ook jouw vagina of vulva filler laten injecteren. Sterker zelf, de vraag naar cosmetische ingrepen in de schaamstreek is de laatste jaren steeds meer toegenomen. Maar wat houdt dit nu precies in?

Vagina Filler indicaties

Vagina volume herstellen

 • DESIRIAL® PLUS is een meer elastische gel voor de remodellering van de buitenste schaamlippen die gedeeltelijk (hypotrofie) of volledig (atrofie) aan volume hebben ingeboet. Een van de belangrijkste verbeteringen, afgezien van de esthetische aspecten, is de bescherming van de binnenste schaamlippen (Labia Minora).
 • Na een bepaalde leeftijd hebben de weefsels de neiging te krimpen, vooral in de buitenste schaamlippen, wat kan leiden tot een vermindering van de natuurlijke bescherming van de vulva en plaatselijke pijn. De hyalurongel herstelt het volume en beschermt het gebied opnieuw.

Deze techniek kan ook gecombineerd worden met Vagina Hydratatie.

vrouw vaginale droogte vagina fillers

Vagina Filler: je hoeft er niet bang voor te zijn

 • Sommige vrouwen zijn niet tevreden van hun vulva en vinden het moeilijk om dit te bespreken in hun directe omgeving. Het gevolg hiervan is dat ze jarenlang blijven rondlopen met klachten of een schaamtegevoel. Wij willen graag deze ‘beautytaboe’ bespreekbaar maken. In verschillende landen is het ondergaan van de vagina filler behandeling namelijk zeer normaal. En dit vinden wij ook want het is zonde voor jou (en voor je partner), om zolang met dit probleem rond te lopen.
 • Je hoeft je hierin zeker niet alleen te voelen, wees gerust wij hebben al vele vrouwen geholpen met vagina fillers. Nadien krijgen we steeds te horen “Dit had ik veel eerder moeten laten doen.”

Verloop vagina filler behandeling

vagina filler verloop behandeling stap voor stap

Jouw và-jay-jay doorheen de jaren

 • We beginnen bij de pubertijd, waar de vagina bedekt wordt door haar en de binnenste en buitenste schaamlippen beginnen te groeien. Onze và-jay-jay kan verschillende afmetingen aannemen, lang of kort, groot of klein, én dit is allemaal volkomen normaal. Dit is een onderdeel van wat ons allemaal uniek maakt.
 • Schaamlippen zijn seksueel gevoelig en wanneer je opgewonden raakt zullen ze een klein beetje opzwellen. Tijdens de pubertijd en op oudere leeftijd ontstaan er veranderingen waar we niet vanuit kunnen. Deze worden veroorzaakt door het vrouwelijk geslachtshormoon: oestrogeen.
 • Oestrogenen maken jouw lippen dikker. Jammer genoeg zakt de oestrogeenspiegel naarmate je ouder wordt. Je kan het dus al raden… Je lippen zullen bij het ouder worden afnemen in volume. Hierdoor kan de natuurlijke bescherming van je và-jay-jay in gevaar komen. Dit kan leiden tot plaatselijke pijn of gewoon het uitzicht dat je niet meer mooi vindt.
 • Dit probleem kunnen we in mum van tijd oplossen met vagina fillers (Desirial & Desirial Plus).

Soorten và-jay-jay’s

Sarasin Clinic welk type vagina heb jij

Fillers in jouw foef, vagina, Va jay jay, Punani

Vagina Filler Desirial Plus

 • Desirial Plus is een fillerbehandeling met hyaluronzuur die gebruikt wordt om het volume van de grote schaamlippen (buitenste) te herstellen en de tonus en strakheid te verbeteren. Hij kan ook worden gebruikt voor andere correcties in het vrouwelijke genitale gebied, zoals het behandelen van asymmetrie van de schaamlippen en het verminderen van ongemak door vulvaire atrofie.
 • Door de volumetoename van de vaginafiller zal de beschermende functie van de schaamlippen versterkt worden. Je vagina gaat er niet alleen sterker van worden maar je zal ook terug mooie volle schaamlippen hebben.

Hoe verloopt de behandeling met Vagina Filler Desirial Plus?

 • Bij Desirial Plus zullen de buitenste schaamlippen of labia majora met filler geïnjecteerd worden. Je bespreekt eerst met de arts het probleem en hoe het opgelost kan worden.
 • Het geïnjecteerd volume wordt individueel beoordeeld door de arts.
 • Over het algemeen is er 4 ml filler (= 2 spuitjes) nodig om voldoende volume te krijgen in de buitenste schaamlippen. Dit zorgt er dan voor dat de binnenste schaamlippen niet meer uit de buitenste hangen, tenzij deze binnenste schaamlippen extreem groot zijn dan raden wij plastische chirurgie aan van de binnenste schaamlippen.
 • Natuurlijk is ieder persoon verschillend en kan het aantal spuitjes variëren naargelang de noodzaak.

Voor en na Vagina Filler Behandeling

Sarasin Clinic vagina filler voor en na

Prijs Vagina Filler

Prijzen Vaginal Health
Vagina Hydratatie tegen vaginale droogte en pijn (bv bij menopauze klachten)€500
Vagina Filler voor het voller maken van de buitenste schaamlippen€800
Vagina Filler + Hydratatie combinatie: voller maken van de buitenste schaamlippen + hydratatie€1300
HIFU Vagina€500

Nazorg vagina filler

 • Gedurende 5 dagen geen seksuele betrekkingen, niet fietsen, geen bad, geen sauna
 • Na 1 maand komt u op controle
 • Het kan gebeuren dat u na 3 maand nog 1 x een filler nodig hebt bij vaginale droogte (wanneer het resultaat voor u nog niet voldoende is)
 • Resultaten van onze vagina fillers voor de buitenste schaamlip vergroting houden gemiddeld 2 jaar aan
 • Resultaat van hydratatie en/of  vernauwing houden gemiddeld 18 maand aan, mogelijks heeft u na uw eerste sessie na 3 maand nog een 2 nodig afhankelijk van de ernst van droogte of noodzaak van vernauwing
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen over vagina fillers

Hoe wordt een behandeling met vagina fillers uitgevoerd?

Hoeveel ml is er nodig bij een vagina filler behandeling?

Wanneer zie je resultaat van de vagina filler?

Wat zijn de bijwerkingen van een vagina filler?

Vagina fillers zijn niet geschikt voor