Spring naar de inhoud

Sarasin Tight Face

Wil je graag een stralende jeugdige uitstraling en een stevige huid? Het Sarasin Tight Face pakket stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid. Het resultaat is een stevige, gladde huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Dankzij Sarasin Tight Face worden jouw kaaklijn, wangen, voorhoofd en hals gelift en verstevigd.

PRIJS

€ 1000

LEEFTIJD

vanaf 28 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

8 weken

Wat houdt het Sarasin Tight Face pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Tight Face behandeling?

  • We beginnen met de HIFU Full face, dit is een niet-invasieve behandeling die jouw huid stimuleert om elastine en collageen aan te maken. De HIFU-therapie maakt gebruik van ultrasone golven, deze techniek werkt tot diep in de huid waardoor je huid aangescherpt wordt. Hiermee creëren we definitie in het gezicht en is er een vermindering van het subcutane vet.
  • Na de behandeling geven we je een facemask mee. Dit masker zal je gedurende 1 week lang elke nacht dragen voor een optimaal resultaat.
  • Daarnaast geven we ook de Saraskin crème mee naar huis. Al onze crèmes zijn erop gericht dofheid, helderheid en pigmentatie te verbeteren en je een egale huid te geven. Onze specialisten analyseren jouw huid om daarna de gepaste crème mee te geven.
  • Op de dag van de HIFU behandeling is het niet mogelijk om ook Profhilo te doen. Er moeten namelijk 4 weken tussen de behandelingen zitten. De afspraak voor de profhilo behandeling kan je maken aan de balie.
  • Profhilo zijn injecties puur hyaluronzuur die zorgen voor de hydratatie van de huid, alsook de aanmaak van meer collageen en elastine. Dit geeft een liftend effect en laat fijne lijntjes verdwijnen.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Vanaf 28 jaar.

Vanaf ons 30ste nemen we de eerste tekenen van huidveroudering waar. De huid is namelijk al ongeveer 5 jaar bezig met ons lichaamseigen collageen af te breken. Gelukkig kunnen we onze huid een handje helpen en dit proces afremmen met het Sarasin Tight Face pakket.

Voor en na foto’s Sarasin Tight Pakket

Sarasin Tight Package
Sarasin Clinic tight glow protocol na 3 maand 1 sessie