Spring naar de inhoud

Filler neuslippenplooi voor een jeugdige uitstraling

Een diepe neuslippenplooi kan zorgen voor een verouderde uitstraling. Met een fillerbehandeling kan dat snel en makkelijk verholpen worden. Er worden fillers nabij de lijnen geïnjecteerd en je krijgt opnieuw een frisse, jeugdige uitstraling!

PRIJS

Vanaf € 280

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

Wat is de neuslippenplooi?

De neuslippenplooi, ook wel nasolabiale plooi genoemd, is de lijn die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt.

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid volume en gaat onze huid minder collageen producerenHet gevolg daarvan is dat er rimpels ontstaan die langzaamaan dieper worden. Hierdoor ontstaat de illusie dat je wangen hangen en je gezicht er optisch ouder uitziet, zelfs al vertoont de rest van jouw gezichtshuid nog geen of weinig tekenen van veroudering.

Lees verder onder de foto

neuslippenplooi nasolabiale plooi filler

Fillers tegen de neuslippenplooi

Met een filler behandeling kunnen we deze rimpels wegwerken waardoor je terug een frisse, jeugdige uitstraling hebt, zie het als een soort liquid facelift.

neuslippenplooi nasolabiale plooi

Voordelen van een neuslippenplooi filler behandeling

Verouderde look verminderen
Een natuurlijk resultaat
Frisse, jonge blik
Non-invasief
Amper hersteltijd

Video neuslippenplooi

Hyaluronzuur filler: de beste filler voor neuslippenplooi

 • Bij een diepe neuslippenplooi wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijke hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Doordat het een lichaamseigen stof is, is de kans op een allergische reactie enorm klein en zal de filler behandeling ook zorgen voor een natuurlijk resultaat.
 • Deze fillers zijn geen permanente fillers, maar tijdelijke fillers. Dat is zo omdat de stof hyaluronzuur na verloop van tijd wordt afgebroken door ons eigen lichaam. Na de behandeling blijven fillers tussen de acht en twaalf maanden effect hebben. Hoe lang ze exact blijven, hangt af van persoon tot persoon. Zijn ze uitgewerkt? Geen probleem, je kan de behandeling gewoon herhalen!
 • De hyaluronzuur filler kan tot 1000x keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. De filler zal vocht aantrekken onder de huid en er zo voor zorgen dat het volumetekort in de huid terug wordt opgevuld en dat het beste resultaat gerealiseerd wordt.

Hoe werkt de neuslippenplooi behandeling?

 • De behandeling van de neuslippenplooi is zeer eenvoudig en snel gebeurd. Je hoeft er slechts 15 à 45 minuutjes voor vrij te maken! Tijdens de behandeling zal de behandelend arts een afgemeten hoeveelheid filler in het te behandelen gebied injecteren. Het resultaat? Je neuslippenplooi verdwijnt en je hebt opnieuw een frisse uitstraling. 
 • Is het je eerste behandeling? Dan zal onze esthetisch arts jou goed informeren zodat je niet onwetend in de behandeling stapt. Samen bespreken jullie jouw voorkeuren en wensen, zodat het resultaat daarbij aansluit.
 • Vervolgens zal er gekeken worden naar de plaats waar de injecties zullen gebeuren. De behandelend arts zal dan met een hele fijne naald de filler injecteren. Het resultaat van de neuslippenplooi fillerbehandeling is direct zichtbaar
 • Wanneer de neuslippenplooi heel diep is en men het gelaat ook wat wil liften, dan kan men ook opteren voor de draadjestechniek, ook wel gekend als draadlift. Jouw behandelend arts of de esthetisch verpleegkundige kan je hier meer informatie over geven.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De filler in de neuslippenplooi blijft ongeveer negen tot twaalf maanden zitten. Natuurlijk verschilt dit van persoon tot persoon. Na verloop van tijd wordt de filler op basis van hyaluronzuur door het lichaam afgebroken. 

Maar geen nood, het is mogelijk om de neuslippenplooi behandeling opnieuw uit te voeren eens het effect afneemt. Om dat te doen volstaat het om simpelweg een nieuwe afspraak te maken bij Sarasin Clinic.

Nazorg voor een neuslippenplooi behandeling

24 uur na de behandeling

 • Wanneer er zwelling optreedt in het behandelde gebied kan je gebruik maken van een koud kompres. Heb je last van blauwe plekken in het behandelde gebied, dan kan je deze  camoufleren met make-up. De zwelling en blauwe plekken zijn tijdelijk en verdwijnen binnen de twee dagen. 

48 uur na de behandeling 

 • Verder mag je 48u na de behandeling niet sporten. Daarnaast raden we het af om gedurende twee weken na de behandeling een bezoek te brengen aan de zonnebank of sauna. Ook is het belangrijk om directe zonnestraling te vermijden. Uv-straling kan het resultaat van de filler behandeling namelijk beïnvloeden. 

Zes weken na de behandeling raden we aan om op controle afspraak te komen.

Voor en na neuslippenplooi

sarasin clinic neuslippenplooi nasolabiale filler voor na
Sarasin Clinic lachrimpels marionetlijnen neuslippenplooi nasolabiale plooi
neuslippenplooi neusmondplooi filler + jukbeen filler

Kies een gespecialiseerde clinic

 • Wanneer je deze behandeling overweegt, is het belangrijk om naar een deskundige arts te gaan. Zo is de kans op mislukking miniem. Het helpt je namelijk voorkomen dat de neuslippenplooi filler op een verkeerde plek wordt aangebracht of dat er te veel of te weinig filler wordt geïnjecteerd. 
 • Daarnaast is het ook belangrijk dat er kwaliteitsvolle producten gebruikt worden. Wanneer dat niet het geval is, kan het resultaat behoorlijk tegenvallen. Wat natuurlijk niet de bedoeling is. Zoek daarom ook altijd een ervaren arts.
 • Het team van Sarasin Clinic bestaat uitsluitend uit esthetisch artsen die stuk voor stuk kraks zijn in hun vak. Zij kennen de meest revolutionaire technieken en frissen jouw gelaat met enkele injecties helemaal op!

Neuslippenplooi behandeling bij Sarasin Clinic

Sarasin Clinic neuslippenplooi fillers

Bij Sarasin Clinic zijn we specialist in de behandeling van neuslippenplooi met natuurlijke resultaten. Om te voorkomen dat je pijn voelt tijdens de behandeling, voorzien we een verdovende crème van chirurgische kwaliteit. Tijdens de behandeling zal je daardoor hoogstens een ongemakkelijk gevoel ervaren.

Sarasin Clinic combineert de persoonlijke benadering en behandeling van een privékliniek, met de expertise, professionaliteit, hygiëne en veiligheid van een ziekenhuis. Bij ons vind je écht the best of both worlds!

Maak nu een afspraak

Ben je het beu dat je je jonge zelf niet herkent in de spiegel doordat je er zoveel ouder uitziet dan je je voelt? Een diepe neuslippenplooi is gemakkelijk weg te werken met een fillerbehandeling. Merk je dat de neuslippenplooi vrij diep zit? Dan kan een draadjeslift misschien meer voor jou betekenen. Bespreek met jouw behandelend arts wat de beste optie is voor jouw gezicht. 

Je zal meteen terug een frisse, jeugdige uitstraling hebben. Daarnaast is het behandelen van de neuslippenplooi eenvoudig en nagenoeg pijnloos, geen reden om te twijfelen dus!. 

Opnieuw een frisse en jeugdige uitstraling? Maak vandaag nog je afspraak bij Sarasin Clinic.

Prijs filler neuslippenplooi

Prijzen filler behandelingen
Lip filler€290/spuit
Lip hydratation€290/spuit
Rokerslijntjes€400/behandeling
Traangoot filler€400/behandeling
Neus filler€400/behandeling
Neuslippenplooi - Nasolabiale plooi filler€280/spuit
Marionetlijnen Filler€280/spuit
Jukbeen filler€280/spuit
Kaaklijn filler€280/spuit
Kin filler€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Hyalase (correctie foutieve filler)€200/behandeling
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen filler neuslippenplooi

Hoe kies je de juiste filler?

Wie mag een filler behandeling uitvoeren?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Fillers?

Verzorging na de injectie

De 3 C’s van nabehandelingszorg