Spring naar de inhoud

Sarasin Luxury Facial

Sarasin Luxury Facial is een next level gelaatsverzorging, een moment van zelfzorg en pure verwennerij. Ontdek de essentie van een luxueuze gelaatsverzorging en onthul de wijze waarop je jouw huid kunt laten stralen in haar volle glorie.

PRIJS

€ 200

LEEFTIJD

vanaf 18 jaar

BEHANDELINGSDUUR

60 min.

Wat houdt het Sarasin Luxury Facial pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Luxury Facial behandeling?

  • We beginnen met een diepe reiniging aan de hand van onze Deepclean behandeling. Hierbij worden verstopte poriënonzuiverheden en die vervelende dode huidcellen verwijderd. Met behulp van geavanceerde technologie helpt Deepclean om je huid een heldere en gezonde uitstraling te geven.
  • Hierna volgt de gelaatsverzorging, waarbij we werken met een reeks zorgvuldig uitgekozen stappen. Deze werken harmonieus samen om je huid te vernieuwen, voeden en beschermen. Elke stap draagt bij aan het creëren van een gezonde, stralende teint die je zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid versterkt.
  • Tot slot sluiten we af met Led-Therapie, op basis van de behoeften van jouw huid stellen we de gepaste golflengte/kleur in.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Voor mannen en vrouwen die hun gezichtshuid wensen te verbeteren en onderhouden, bovendien is het een moment van zelfzorg en verwennerij.

Benieuwd naar onze andere pakketten? Ontdek ze hier

Video’s Luxury Facial