Spring naar de inhoud

Hyalase: correctie van foutieve fillers

Niet tevreden over uw fillers? Gelukkig bestaat er een product: Hyalase®, die de filler kan oplossen zodat u binnen de kortste tijd verlost bent van een ongewenst resultaat. Let wel op! Dit product is een enzyme (met als werkzame stof hyaluronidase). Wanneer u allergisch bent aan rundereiwitten of wespensteken moet u dit zeker melden!

Om ervoor te zorgen dat u niet allergisch reageert, spuiten we een minimale hoeveelheid in de huid van de arm. Wanneer we binnen de 10 min geen reactie ondervinden dan kan u de procedure ondergaan.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

Permanent

Hoe werkt hyalase®?

Hyaluronidase of Hyalase kan worden geïnjecteerd in de hyaluronzuur filler waardoor deze “deels” wordt opgelost en door het lichaam versneld wordt afgevoerd. Maar het kan ook het in het lichaam aanwezige natuurlijk voorkomende hyaluronzuur afbreken.

Wanneer je de filler wil oplossen met hyalase heeft dit meestal een direct zichtbaar effect, wel kan het alsnog 2 weken duren alvorens je het definitieve resultaat zal zien.

Soms is herhalen van de behandeling noodzakelijk, zeker indien in eerste instantie voorzichtig is behandeld om de filler niet 100% op te lossen. Het kan dan zijn dat er te weinig hyaluronidase is geïnjecteerd. Maar beter om twee keer te behandelen, dan de eerste keer teveel op te lossen – tenzij gewenst is dat de filler in zijn geheel wordt verwijderd.

Mogelijkheid op allergische reactie

De toediening van Hyalase® kan leiden tot anafylaxie (een ernstige allergische reactie) die op zich al levensbedreigend is en onmiddellijke medische hulp vereist.

Symptomen van een ernstige allergische reactie kunnen zijn: kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten, moeite met slikken, zwelling van de tong, oogleden, lippen, heesheid van de stem, maagpijn, misselijkheid of diarree.

Na de ingreep kunnen nog enkele andere veelvoorkomende injectiereacties optreden. Deze reacties zijn onder meer roodheid, zwelling, pijn, jeuk, blauwe plekken en tederheid op de injectieplaats.
Ze worden over het algemeen beschreven als mild tot matig en lossen meestal spontaan op na een paar dagen na de injectie. Kneuzingen kunnen soms significanter zijn

sarasin clinic hyalase behandeling

Hoe gaan wij te werk?

Wij adviseren dat patiënten eerst moeten overwegen om naar de arts te gaan die de filler geplaatst heeft. Wanneer ze dit niet willen kunnen wij wel een behandeling met Hyalase uitvoeren.

Voor- en nazorg bij Hyalase

Video’s over Hyalase

Voor & na foto’s correctie foutieve fillers

Prijs correctie van foutieve fillers

Prijzen injectable behandelingen
Lipfiller€280/spuit
Jukbeenfiller€280/spuit
Kaaklijnfiller€280/spuit
Kinfiller€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neusfiller€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Traangootfiller€400/behandeling
Hyalase (correctie foutieve filler)€160/behandeling
Profhilo face 1ste sessie€280
Profhilo face 2de sessie€300
Profhilo face 3de sessie€250
Profhilo Body€720
Spierontspanners/Botox€120/behandeling
Face slimming€240/behandeling
Voorhoofd rimpelinjecties — 1 zone€120
Voorhoofd rimpelinjecties — 2 zones€200
Voorhoofd rimpelinjecties — 3 zones€280
Fronsrimpel rimpelinjecties — 1 zone€120
Fronsrimpel rimpelinjecties — 2 zones€200
Fronsrimpel rimpelinjecties — 3 zones€280
Bruxisme (tandenknarsen)€240/behandeling
Gummy smile€120/behandeling
Anti-rimpelinjecties kraaienpootjes€120/behandeling
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over correctie foutieve fillers (Hyalase)