Spring naar de inhoud

Mesotox – De toekomst van oplossingen voor huidverzorging en grove poriën verfijnen

De toekomst van huidvezorging is aangebroken en het is wetenschappelijk bewezen! Welkom bij de Mesotox-revolutie in Sarasin Clinic.
Geen camouflage meer, geen overload aan filters om jouw huid smooth en glad te maken! We bieden niet zomaar een behandeling aan; we bieden een transformerende ervaring die bedoeld is om niet alleen je huid te verjongen, maar ook je zelfvertrouwen.
Heb je al tal van huidverzorging behandelingen gedaan om die grove en grote poriën te verfijnen? Ben je die vette en glimmende huid beu? En vooral ben je het beu om van het kastje naar de muur gestuurd te worden met talloze behandelingen die heel duur zijn en bitter weinig resultaten opleveren? Say what! Zoek niet verder want wij hebben dé oplossing.
Mesotox is niet zomaar een product; het is innovatie op zijn best! Het is de platina standaard in huidverzorging en een wetenschappelijk bewezen grove poriën behandeling.

PRIJS

€ 450

BEHANDELTIJD

15 min.

RESULTAAT

na 10 dagen

Dr. Wu Wuffels heeft enkele studies hierover gepubliceerd in de PRS. Alle eer aan Dr. Wu Woffels* what’s in a name...

15 jaar geleden was het deze porie-killer die op zoek ging naar alles om een egale huid te krijgen. Hij kwam, hij zag en hij overwon! De egale huid behandeling bij uitstek is de Mesotox of Microtox behandeling.

Lees even verder dan leg ik uit wat zo een behandeling nu juist is.

Wat is Mesotox?

De Mesotox of Microbotox behandeling is de injectie of microneedling van meerdere micro druppeltjes verdunde botox. Deze worden in het grensvlak tussen de huid en de oppervlakkige spieren gebracht. Hierdoor zal de zweet en talg activiteit verminderen en zal de textuur en de glans van de huid verbeteren. Mesotox werkt in op grove en grote poriën en couperose. Zelfs grove poriën op de neus zien we verkleinen!

Sarasin Clinic mesotox injections

Afbeelding A: bij klassieke botox wordt het product in de spier gebracht

Sarasin Clinic mesotox injections

Afbeelding B: bij Mestox injecties wordt de verdunde botox heel oppervlakkig in de huid gebracht

Lees verder onder de foto

Sarasin Clinic gelaatsverzorging behandeling

Wat is het doel van deze behandeling?

 • De zweet en talgklieren worden deels uitgeschakeld door het effect van de Mesotox. Hierdoor verkrijg je een atrofie (of verschrompeling) van de zweet en talgklieren.
 • Doordat er minder zweet en talg langs je poriën loopt zullen ze automatisch gaan verkleinen.
 • Door de Mesotox tussen de grenslaag van de huid en oppervlakkige spiervezeltjes te brengen zal dit ook huidverstrakking van het gezicht geven. Fijne rimpeltjes zullen vervagen en je krijgt een egale huid.

Wist je dat Mesotox ook geschikt is om Marionetlijnen en rimpels rond de mond te behandelen? Het resultaat zie je hier op de foto.

Foto: resultaat van Mesotox in combinatie met liphydratatie

Sarasin Clinic mesotox rokerslijnen Nancy eindresultaat

Wil je nog meer resultaat, dan kan je de Mesotox ook in de hals injecteren. Je focust dan op de oppervlakkige Platysma spieren (zie tekening onder), wat leidt tot een liftend effect van de wangen en kaaklijn. M.a.w. je krijgt een betere definitie van je kaaklijn. Ook zal je de horizontale lijnen in je hals verzachten.

Sarasin Clinic mesotox platysma

Tekening: platysma spieren

Video’s over Mesotox (aka Microtox)

Welke voordelen biedt een Mesotox behandeling

Voordeel # 1: Natuurlijke, spectaculaire resultaten

Mesotox is jouw antwoord op het bereiken van een egale huid en grove poriën verminderen. De fijne kunstzinnigheid van deze procedure zorgt voor subtiele, maar transformerende veranderingen zonder zichtbare tekenen van een behandeling.

Voordeel # 2: Doelgerichte behandeling voor een vlekkeloze look

Ontdek de kracht van Mesotox om de oppervlakkige lagen van je huid te bereiken, die bij traditionele Botox-procedures vaak overgeslagen worden. De zorgvuldige en verfijnde techniek die bij deze behandeling wordt gebruikt, zorgt voor een gedetailleerde, precieze aanpak van die vervelende fijne rimpels, lijntjes en poriën die zich net onder het oppervlak verstoppen. Sta versteld van de verbluffende transformatie in een egale huid! Een stralende huid in slechts 1 week? Yes we can!

Voordeel # 3: Verander de textuur en kwaliteit van je huid

Mesotox levert het ultieme geschenk van huidverstrakking in het gezicht en de hals. Stel je een behandeling voor die niet alleen rimpels vermindert, maar ook je algehele huidtextuur verbetert! Mesotox onderdrukt de talgproductie en zal grove poriën verkleinen, waardoor je een egale huid zal krijgen.

Voordeel # 4: Snelle, tijdsefficiënte behandeling met minimale hersteltijd

Druk schema? Geen probleem! Een Mesotox-behandeling duurt slechts 20 tot 30 minuten en doe je slechts 2 x per jaar. Bovendien heb je minimale nazorg nodig, zodat je naadloos kunt terugkeren naar je normale routine. Kies voor gemak en efficiëntie en pluk de ultieme vruchten van huidverzorging!

Voordeel # 5: Langdurige, schitterend mooie resultaten

Waarom zou je genoegen nemen met minder als je maandenlang kunt pronken met je prachtige egale huid? Met Mesotox genieten de meeste cliënten van verbluffende resultaten die 4 tot 6 maanden aanhouden, zodat je kunt genieten van de nieuwe gloed van je spectaculaire, gladdere huid.

Mesotox zal dé nieuwe huidverzorgingsroutine worden van de toekomst.

20 minuten 2 x per jaar voor een stralende huid!

Resultaat van Mesotox behandeling

Sarasin Clinic mesotox porien
Sarasin Clinic mesotox porien
Sarasin Clinic mesotox porien
Sarasin Clinic mesotox rokerslijnen Nancy eindresultaat
Sarasin Clinic grote porien verkleinen

Voor wie is deze behandeling

 • Er staat geen leeftijd op deze behandeling enkel de juiste indicatie is belangrijk.
 • Heb je last van grove poriën, een vale teint of een glimmende huid met neiging tot acne dan is deze behandeling ideaal voor jou.
 • Mesotox kan ook de gezichtscontouren verstrakken en de hals verjongen.
 • Mesotox zorgt niet enkel voor huidverstrakking in het gezicht maar ook in de hals.
 • Het zal dé skincare routine worden van talloze vrouwen en mannen.
 • Mesotox is veel meer dan een anti-verouderingsbehandeling; het is een gepersonaliseerde verjongingservaring op maat van verschillende huidtypes, leeftijden en problemen.

Laten we eens dieper ingaan op de vraag wie er baat kan hebben bij Mesotox:

Vroege preventie: Eind 20 tot begin 30

 • In deze leeftijdcategorie zal men vooral deze skincare behandeling inzetten om grote poriën te verkleinen en roodheid te verminderen in het gelaat.

Sierlijk ouder worden: 40 jaar en ouder

 • Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit en vermogen om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. Mesotox is met name geschikt voor mensen van 40 jaar en ouder die deze tekenen willen verminderen en het verzakken van de huid willen tegengaan.

Ideaal voor alle huidtypes

 • Of je nu een droge, vette, gemengde of gevoelige huid hebt, Mesotox is ontworpen voor iedereen. De unieke formule zorgt ervoor dat zowel de behandeling als het herstel comfortabel en effectief is, ongeacht je huidtype.

Afgestemd op unieke huidproblemen

 • Mensen met specifieke huidproblemen zoals een ongelijkmatige teint, glimmende huid of verkleuring kunnen veel baat hebben bij Mesotox. Door de talg en zweet productie te verminderen kan Mesotox helpen bij het herstellen van een egalere teint en tekenen van huidveroudering te verminderen.

Ontdek de prachtige resultaten die op je wachten met Mesotox

Ervaar niet alleen een fysieke opleving, maar ook een beter zelfvertrouwen met Mesotox. Omarm de buitengewone resultaten, maar onthoud dat individuele resultaten kunnen variëren.

1.   Ontketen een jeugdige uitstraling met huidverjonging

 • Zeg vaarwel tegen rimpels en fijne lijntjes
 • Krijg een strakkere, gelifte huid
 • Pak die rosacea eindelijk eens aan
 • Huidverstrakking van de hals en strakkere huid van de decolleté
 • Eindelijk een egale huid

2.   Omarm uitzonderlijke huidtextuur en gaafheid

 • Verfijnde huidtextuur met kleinere poriën
 • Evenwichtige talgproductie
 • Luxueuze gloed van een gladde, vlekkeloze huid

Hoe verloopt een Mesotox behandeling?

Sarasin Clinic Mesotox stap voor stap

Behandelingsprocedure:

Hier volgt een gedetailleerd verloop over wat je kunt verwachten tijdens de behandeling:

Raadpleging

 • Deze eerste stap omvat een grondig gesprek met onze huidverzorgingsprofessionals om jouw specifieke zorgen en verwachtingen te begrijpen. Er wordt een evaluatie van je huidtype en gezondheid uitgevoerd om het meest effectieve behandelplan te bepalen.

Voorbereiding

 • Zodra er een behandelplan is opgesteld, wordt de huid voorbereid. Het doelgebied wordt gereinigd en ontsmet. Gelieve geen make-up te dragen.
 • Indien nodig kan een plaatselijk verdovende zalf worden aangebracht voor maximaal comfort.

Mesotox -toepassing

 • Dit is waar de magie gebeurt: een kleine hoeveelheid Mesotox wordt met ultrafijne naaldjes geïnjecteerd in de doelgebieden. U kan ook kiezen voor microneedling dit is minder gevoelig dan de injecties maar u zal minder goed resultaat hebben en u zal sneller een nieuwe behandeling nodig hebben dan met gewone injecties.

Verzorging na de behandeling en wat je kan doen om je effect zo lang mogelijk te behouden

1.   Blootstelling aan de zon vermijden

 • Vermijd direct zonlicht gedurende de eerste 48-72 uur na de behandeling
 • Bescherm je huid door een breedgerande hoed en een zonnebril te dragen als je buiten bent
 • Zoek waar mogelijk de schaduw op

2.   Breng zorgvuldig zonnebrandcrème aan

 • Gebruik dagelijks een breedspectrum zonnebrandcrème met SPF 50, ongeacht het weer of de seizoenen.
 • Om de 2-3 uur opnieuw aanbrengen bij langdurige blootstelling aan de zon en na het zwemmen of zweten
 • Zorg voor een gelijkmatige dekking om de voordelen van de behandeling te behouden en te verlengen

3.   Houd je huid gehydrateerd

 • Breng regelmatig een vochtinbrengende crème van hoge kwaliteit aan die geschikt is voor je huidtype
 • Je dagcrème bevat voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur, ceramiden en peptiden

4.   Volg een huidverzorgingsroutine

 • Ontwikkel een dagelijkse huidverzorgingsroutine met reiniging, tonifiëring, hydratatie en bescherming tegen de zon
 • Kies producten die ontworpen zijn voor jouw huidtype en specifieke problemen
 • Raadpleeg Nurse Karen voor advies en aanbevelingen op maat
 • Neem aanvullende Zinc supplementen zodat de resultaten langer blijven, zo blijft je resultaat van botox langer

5.   Plan vervolgbehandelingen

 • Houd contact met uw huidverzorgingsprofessional om uw vooruitgang en resultaten te beoordelen
 • Plan 2 jaarlijks een vervolgbehandelingen om de effecten van Mesotox te behouden en te versterken
 • Volg het advies van uw arts over de ideale interval tussen behandelingen voor uw specifieke behoeften

U zal direct na de behandeling allemaal kleine “muggenbeetjes” hebben, deze verdwijnen binnen enkele uren. Hou er rekening mee dat een klein blauw plekje tot de mogelijkheid behoort.

Neem de eerste stap naar een stralende huid

Plan vandaag nog je Mesotox consultatie!

In minder dan een uur kan jouw reis naar een jeugdigere, stralende huid beginnen. Begin vandaag nog met je persoonlijke schoonheidsbehandeling met Mesotox.

Prijs Mesotox bij Sarasin Clinic

Prijzen Sarasin Beauty
Semi Permanente Make-UpVoor prijzen PMU Klik hier
Deepclean Face€ 125
Deepclean Scalp€ 125
Mesotox gelaat of hals€ 450
Mesotox rond de mond€ 350
Sarasin Gelaatsverzorging:
Luxury Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + LED (1u)
€ 200
Diamond Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED (1u30)
€ 350

* Wu WTL. Microbotox of the Lower Face and Neck: Evolution of a Personal Technique and Its Clinical Effects. Plast Reconstr Surg. 2015 Nov;136(5 Suppl):92S-100S. doi: 10.1097/PRS.0000000000001827. PMID: 26441119.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Mesotox Veelgestelde Vragen

Wat is het verschil tussen traditionele Botox en Mesotox?

Mag je een botox of filler behandeling laten uitvoeren na een Mesotox?

Welke behandelingen kan ik nog doen om de resulaten te versterken?

Wie is een geschikte kandidaat voor Mesotox?

Hoe moet ik me voorbereiden op een Mesotox-behandeling?

Is er iemand die geen Mesotox mag krijgen?

Heb je meer vragen over Mesotox? – Boek vandaag nog je consultatie!