Spring naar de inhoud

Sarasin Forever Young

Vanaf 25 jaar begint de natuurlijke productie van collageen te dalen. Op dat moment bestaat de huid nog 80% uit collageen, de huid is daarom nog jong en stevig. Eens je 30 wordt zullen de kwaaltjes van het collageenverlies stilletjes aan zichtbaar worden.

We kunnen dit proces afremmen met het Sarasin Forever Young pakket.

PRIJS

€ 400

LEEFTIJD

vanaf 25 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

1 dag

Wat houdt het Sarasin Forever Young pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Forever Young behandeling?

  • Bij microneedling + RF (Radio Frequentie) maken we gebruik van een toestel met fijne naaldjes waarbij er microscopische wondjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor stimuleren we de celvernieuwing in de huid. De radiofrequentietechnologie bij RF needling zal de huid opwarmen en helpen verstrakken. We kunnen hiermee dus de collageen en elastine aanmaak bevorderen waardoor de huid strakker en gladder wordt.
  • Onmiddellijk na de RF microneedling nemen we je mee voor de LED-therapie waar je een kwartier onder de rode LED-lamp zal plaatsnemen. Het rode licht (625 nm) werkt helend en verzachtend, je huid wordt gerevitaliseerd en je krijgt een gezonde stralende gloed.
  • Bij een Aquashine behandeling dienen we kleine injecties toe in de huid. Het product stimuleert actief de synthese van nieuw collageen en voorkomt de vernietiging ervan. Dit zal resulteren in een snelle toename van dichtheid en elasticiteit van de huid. Het maximale liftend effect treedt op 2 weken na de procedure.
  • De Saraskin crème bevat huidstimulerende ingrediënten die de huid helpt om cellen te vernieuwen. De crème krijg je ook na de behandeling mee naar huis.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Vanaf 25 jaar, wanneer de natuurlijke collageenproductie begint de dalen kan je beginnen met het Sarasin Forever Young pakket.

Merk je fijne lijntjes op of heb je grote poriën dan kan dit met dit pakket ook geminimaliseerd worden.

Voor en na foto’s Sarasin Forever Young Pakket

Sarasin Clinic forever Young pakket Aquashine + creme + led