Spring naar de inhoud

Sarasin Chubby Chin

Krijg je dat extra laagje huid en vetweefsel maar niet weg onder je kin? Wij hebben speciaal voor jou een pakket samengesteld met een COMBO-behandeling om je kin er helemaal snatched uit te laten zien!

PRIJS

€ 400

LEEFTIJD

vanaf 18 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

1 maand

Wat houdt het Sarasin Chubby Chin pakket in?

* Let op! Indien er 2 sessies Lipolyse nodig zijn dan rekenen we €150/extra sessie

Hoe verloopt de Sarasin Chubby Chin behandeling?

  • We beginnen met de Lipolyse behandeling. Hierbij worden kleine injecties gegeven in het vetweefsel onder de kin. Dit breekt het vet af, waardoor de kaaklijn strakker en gedefinieerd wordt.
  • Het kan zijn dat je twee sessies Lipolyse nodig hebt, stem dus af met de dokter of je terugkomt voor een nieuwe Lipolyse behandeling of je de HIFU mag inplannen.
  • Tussen Lipolyse en HIFU moet er 1 maand zitten. Na de Lipolyse behandeling maak je best jouw nieuwe afspraak voor HIFU aan de balie.
  • Tijdens de behandeling wordt de HIFU-applicator op de huid geplaatst en worden ultrasone golven diep in de huid gestuurd. Deze golven verwarmen het weefsel onder de huid, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid strakker wordt. Hifu geeft niet enkel huidversteviging maar zal ook lokale vet pads verwijderen. Hierdoor krijg je een meer gedefinieerde kaaklijn en een vermindering van de dubbele onderkin.
  • Na de Hifu-behandeling zal je 20 minuten onder de LED-lamp gelegd worden. De rode LED-verlichting werkt verzachtend, helend en revitaliseert jouw huid wat zorgt voor een gezonde stralende gloed.
  • Op het einde krijg je een face mask mee. Het is de bedoeling dat je dit masker 1 week lang elke nacht draagt.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Mannen en vrouwen die last hebben van hardnekkige vetophoping onder de kin en die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Lipolyse is een hulpmiddel die het lichaam helpt bij het bereiken van een meer gestroomlijnde en gedefinieerde vorm. Ciaooo chubby chin!

Voor en Na foto’s Chubby Chin Pakket

Sarasin Clinic Chubby Chin pakket: lipolyse, hifu kin & kaaklijn
Sarasin Clinic- Lipolyse
Sarasin Clinic Lipolyse Chubby Chin pakket voor en na
Lipolyse voor + eerste sessie + tweede sessie

Video’s Chubby Chin