Spring naar de inhoud

Sarasin Tight Face +++

Naarmate we ouder worden, verandert ons gezicht. De huid verliest zijn elasticiteit, de botstructuur verandert en vetweefsel kan op ongewenste plaatsen verdwijnen of juist toenemen. Dit kan resulteren in rimpels, huidverslapping en een vermoeide uitstraling. Gelukkig hebben wij nu het Sarasin Tight+++ pakket samengesteld om het gezicht te verjongen en de jeugdige uitstraling te herstellen.

PRIJS

€ 1500

LEEFTIJD

vanaf 38 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

2 à 3 maand

Wat houdt het Sarasin Tight Face +++ pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Tight Face +++ behandeling?

  • Bij dit pakket beginnen we met een HIFU behandeling van het gelaat. HIFU is een niet-invasieve behandeling die de huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Door middel van ultrasone golven werkt deze techniek tot diep in de huid, wat resulteert in een strakkere huid.
  • Na de behandeling ontvang je aan de balie de Saraskin crème en collageen om mee te nemen naar huis. Op dat moment kan je ook een afspraak maken voor jouw Sculptra of Radiesse behandeling. Let op, Sculptra of Radiesse kan niet op dezelfde dag als de HIFU-behandeling plaatsvinden. Er moet minimaal één maand tussen de behandelingen zitten.
  • Vanaf 45 jaar ervaren we een verlies van collageen tot wel 25%. Gelukkig kunnen onze age reversers dit proces enkele jaren terugdraaien. Radiesse en Sculptra zijn twee unieke injecteerbare collageen biostimulatoren die de structurele basis van de huid revitaliseren en de natuurlijke stevigheid herstellen. Welke behandeling het beste bij jou past, hangt af van jouw specifieke behoeften.
  • Na de eerste Radiesse of Sculptra behandeling plan je opnieuw een afspraak, één maand later. Na iedere behandeling zal je 20 minuten onder de LED-lamp plaatsnemen. De golflengte hiervan wordt gekozen op basis van jouw huidindicatie, omdat elke golflengte zijn eigen kleur en effect heeft.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Vanaf 38 jaar.

Radiesse en Sculptra zijn geschikt voor mannen en vrouwen die tekenen van veroudering willen verminderen en hun gezicht willen verjongen op een natuurlijke manier. Deze behandelingen zijn bedoeld voor mensen die last hebben van volumeverlies, huidverslapping en rimpels in het gezicht.