Spring naar de inhoud

Sarasin No More Red

Heb je alles geprobeerd om van die vervelende roodheid op je gezicht af te komen, maar lijkt niets te werken? Dan is het No More Red pakket jouw redder in nood! Dit pakket is speciaal samengesteld om roodheid op de huid te verminderen en te verbeteren. Zeg vaarwel tegen die rode wangen en hallo tegen een stralende, egale teint!

PRIJS

€ 400

LEEFTIJD

vanaf 18 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

2 weken

Wat houdt het Sarasin No More Red pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin No More Red behandeling?

  • Bij het No More Red pakket beginnen we met de Spider Vein Removal behandeling. Spider veins en couperose zijn een veelvoorkomende huidaandoening waarbij kleine bloedvaten zichtbaar worden op de huid. Door middel van coagulatie gaan we de spider veins gaan vernietigen zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit is een vrijwel pijnloze behandeling die aanvoelt als kleine elastiekjes die tegen de huid botsen.
  • Onmiddellijk na de Spider Vein behandeling is het niet mogelijk om Aquashine te doen. Jouw huid heeft 2 weken rust nodig. De afspraak voor de Aquashine behandeling kan je onmiddellijk vastleggen aan de balie waar je ook de Saraskin crème zal krijgen.
  • 2 weken later kom je terug voor de Aquashine injecties. Aquashine is een injecteerbare biostimulator op basis van hyaluronzuur, peptiden en innovatieve actieve ingrediënten. Het is een oplossing voor een stralende, gezonde huid met een langdurig liftend en volumineus effect.
  • Na de behandelingen zal je 20 minuten onder de LED-lamp plaatsnemen. Elke golflengte heeft zijn eigen kleur en dus ook eigen effect. De golflengte wordt gekozen afhankelijk van jouw huidindicatie.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Het Sarasin No More Red pakket is geschikt voor iedereen die last heeft van roodheid in het gezicht. Deze combinatie zal de roodheid en zichtbaarheid van bloedvaatjes in het gezicht helpen verminderen, tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd en verjongd. Dit resulteert in een meer egale teint en een gezondere stralende huid.

Video’s over het No More Red Pakket