Spring naar de inhoud

The Team

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert

Dr. Doornaert is een ervaren plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg afgestudeerd aan de UGent met grootste onderscheiding. Hij is diensthoofd op de dienst Plastische Heelkunde in het AZ Sint-Elisabeth ziekenhuis te Zottegem. Hij trainde in de plastische chirurgie onder de wereldberoemde plastisch chirurgen: Prof. Dr. S. Monstrey en Prof. Dr. Ph. Blondeel. Alsook bij andere internationaal gerenommeerde deskundigen zoals Prof. Dr. M. Hamdi, Prof. Dr. K. Van Landuyt, Dr. N. Roche, en Dr. F. Stillaert.

Tijdens de opleiding werden alle facetten van de plastische chirurgie grondig getraind. In het bijzonder werd de nadruk gelegd op borstchirurgie, zowel esthetisch als reconstructief met de meest geavanceerde microchirurgische technieken (bv. DIEP-flap) en algemene reconstructieve chirurgie. Dr. Doornaert heeft ook een enorme bijdrage geleverd aan vele wetenschappelijke tijdschriften, dankzij zijn doctoraat in tissue-engineering behandelingen zoals lipofilling en PRP.

Esthetische behandelingen en operaties voert hij uit in zijn privépraktijk te Sint-Martens-Latem en de 02 Clinic in Antwerpen. Zijn kennis en expertise in esthetiek worden doorgetrokken in al onze esthetische behandelingen. Als plastisch chirurg moet je oog hebben voor schoonheid en esthetiek, dit in combinatie met de technische kennis en expertise van een operatie.

Bij Sarasin Clinic zijn alle behandelingen op wetenschappelijke basis ondersteund! Onze protocols werden mede opgesteld door Dr. Doornaert.

Dr. Toma

Dr. Toma

Dr. Toma heeft een algemene medische opleiding gevolgd en is afgestudeerd als arts. Door haar passie voor schoonheid en esthetiek heeft ze zich na haar opleiding gespecialiseerd als esthetisch arts. De afgelopen jaren heeft ze zich dan ook verdiept in de skincare. Hiervoor heeft conferenties en opleidingen gevolgd in het binnen én buitenland. Ze doet dus niet alleen injectables maar ook skincare.

Wanneer je bij dokter Toma voor een behandeling komt, zal ze jouw gezicht en huid analyseren. Haar expertise zorgt ervoor dat ze in een oogwenk ziet welke vormen en technieken er het beste bij jou passen.

Sarasin Clinic team profielfoto Nurse Karen

Nurse Karen

Als ervaren huidverzorgingsexpert en geregistreerd verpleegster wordt Karen erkend als een van de beste beautyprofessionals. Haar altijd evoluerende kennis van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheid in combinatie met haar vriendelijke houding en medische kracht maken haar de go-to-girl voor vele bekende Vlamingen.

Karen’s liefde voor schoonheid begon als tiener, haar passie liet haar niet los en in combinatie met haar medische achtergrond als Esthetisch Operatie Verpleegkundige heeft ze een enorme expertise opgebouwd. Ze werd al vroeg geselecteerd om deel uit te maken van een elitelijst van plastisch chirurgen. Zo is ze jarenlang de privé operatie assistente geweest van enkele wereldberoemde plastisch chirurgen.

Gewapend met deze expertise, heeft Karen haar kennis gebruikt om Sarasin Clinic op te richten. Onze Patiënten kunnen van A tot Z begeleid worden door top artsen en chirurgen.

haar huidverzorgings behandelingen en -expertise zijn nu ook ontzettend bekend bij vele BV’s, net omdat Karen haar Couture skincare protocols “Sarasin Glow” op elk niveau van de huid inspelen. Onze “Sarasin Glow” bestaat uit een op maat gemaakte reeks van diensten en protocollen. Deze werden samen met Dr.Doornaert en Dr. Dimovski ontworpen om de beste resultaten voor uw specifieke huid en lichaam te produceren.

Ons professionele team staat altijd klaar om al uw huidverzorgingsvragen te beantwoorden. Wij analyseren uw huidconditie en helpen beslissen welke aanpak voor u het beste is — In  “becoming the best version of yourself”

Sarasin Clinic team profielfoto's Sarah Laurence

Sarah & Laurence

Sarah & Laurence zijn het gouden duo achter Sarasin Clinic.

Als Patiënt Coördinators zullen zij u op elk moment te woord staan en u van alle info voorzien betreffende uw operatie of esthetische behandeling. Zodat u alles zonder enige stress en met het nodige comfort kan ondergaan.

Ze staan steeds in contact met het volledige team en onze klanten/patiënten.

Geen vraag of mail is hun teveel! Alle informatie betreffende jouw behandeling zal je tijdig ontvangen.

Ons secretariaat is elke dag geopend!

Reserveren kan online: klik hier voor een afspraak of bel naar 09 278 36 30 / 0476 68 97 99.
dokter Doornaert aan het werk tijdens operatie
Dokter Doornaert aan het werk