Logo Sarasin Clinic

The Team

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert

Dr. Doornaert is een ervaren plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg afgestudeerd aan de UGent met grootste onderscheiding. Hij is diensthoofd op de dienst Plastische Heelkunde in het AZ Sint-Elisabeth ziekenhuis te Zottegem. Hij trainde in de plastische chirurgie onder de wereldberoemde plastisch chirurgen: Prof. Dr. S. Monstrey en Prof. Dr. Ph. Blondeel. Alsook bij andere internationaal gerenommeerde deskundigen zoals Prof. Dr. M. Hamdi, Prof. Dr. K. Van Landuyt, Dr. N. Roche, en Dr. F. Stillaert.

Tijdens de opleiding werden alle facetten van de plastische chirurgie grondig getraind. In het bijzonder werd de nadruk gelegd op borstchirurgie, zowel esthetisch als reconstructief met de meest geavanceerde microchirurgische technieken (bv. DIEP-flap) en algemene reconstructieve chirurgie. Dr. Doornaert heeft ook een enorme bijdrage geleverd aan vele wetenschappelijke tijdschriften, dankzij zijn doctoraat in tissue-engineering behandelingen zoals lipofilling en PRP.

Esthetische behandelingen en operaties voert hij uit in zijn privépraktijk te Sint-Martens-Latem en de 02 Clinic in Antwerpen. Zijn kennis en expertise in esthetiek worden doorgetrokken in al onze esthetische behandelingen. Als plastisch chirurg moet je oog hebben voor schoonheid en esthetiek, dit in combinatie met de technische kennis en expertise van een operatie.

Bij Sarasin Clinic zijn alle behandelingen op wetenschappelijke basis ondersteund! Onze protocols werden mede opgesteld door Dr. Doornaert.

Sarasin Clinic team profielfoto Dokter Dimovski

Dr. Dimovski

Sinds jongs af aan is Dr. Dimovski gefascineerd door de vergankelijkheid van schoonheid. Dit leidde tot de zoektocht naar de reversibiliteit van het verouderingsproces, een manier om ‘jeugdig’ oud te worden. ​Tijdens zijn studies aan de KU Leuven werd hij voortdurend in uiteenlopende disciplines ondergedompeld. Hij werd geïnspireerd, geboeid en steeds opnieuw uitgedaagd. Kennis, kunde en moreel engagement leerden hem zijn vaardigheden als toekomstig arts te verbeteren. Dit alles bracht hem een stapje dichter bij zijn doel: de diverse facetten binnen de esthetische geneeskunde meester zijn.

Na zijn stage doorlopen te hebben op de dienst Plastische & Reconstructieve Heelkunde en zijn co-assistentschap op de dienst Dermatologie, beide in het UZ Gasthuisberg, volgde hij meerdere workshops in het buitenland om zijn droom waar te maken: esthetisch arts worden.

​Tegenwoordig is hij gespecialiseerd in het weer in balans brengen van het gezicht met een niet-chirurgische aanpak. Door middel van strategisch geplaatste injecties, haalt hij het beste uit ieder uniek persoon naar boven, waardoor diens natuurlijke éclat weer tot zijn recht komt.

​LIDMAATSCHAP: Lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en Lasers (BVEG)

Sarasin Clinic team profielfoto Nurse Karen

Nurse Karen

Als ervaren huidverzorgingsexpert en geregistreerd verpleegster wordt Karen erkend als een van de beste beautyprofessionals. Haar altijd evoluerende kennis van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheid in combinatie met haar vriendelijke houding en medische kracht maken haar de go-to-girl voor vele bekende Vlamingen.

Karen’s liefde voor schoonheid begon als tiener, haar passie liet haar niet los en in combinatie met haar medische achtergrond als Esthetisch Operatie Verpleegkundige heeft ze een enorme expertise opgebouwd. Ze werd al vroeg geselecteerd om deel uit te maken van een elitelijst van plastisch chirurgen. Zo is ze jarenlang de privé operatie assistente geweest van enkele wereldberoemde plastisch chirurgen.

Gewapend met deze expertise, heeft Karen haar kennis gebruikt om Sarasin Clinic op te richten. Onze Patiënten kunnen van A tot Z begeleid worden door top artsen en chirurgen.

haar huidverzorgings behandelingen en -expertise zijn nu ook ontzettend bekend bij vele BV’s, net omdat Karen haar Couture skincare protocols “Sarasin Glow” op elk niveau van de huid inspelen. Onze “Sarasin Glow” bestaat uit een op maat gemaakte reeks van diensten en protocollen. Deze werden samen met Dr.Doornaert en Dr. Dimovski ontworpen om de beste resultaten voor uw specifieke huid en lichaam te produceren.

Ons professionele team staat altijd klaar om al uw huidverzorgingsvragen te beantwoorden. Wij analyseren uw huidconditie en helpen beslissen welke aanpak voor u het beste is — In  “becoming the best version of yourself”

Sarasin Clinic team profielfoto's Sarah Laurence

Sarah & Laurence

Sarah & Laurence zijn het gouden duo achter Sarasin Clinic.

Als Patiënt Coördinators zullen zij u op elk moment te woord staan en u van alle info voorzien betreffende uw operatie of esthetische behandeling. Zodat u alles zonder enige stress en met het nodige comfort kan ondergaan.

Ze staan steeds in contact met het volledige team en onze klanten/patiënten.

Geen vraag of mail is hun teveel! Alle informatie betreffende jouw behandeling zal je tijdig ontvangen.

Ons secretariaat is elke dag geopend!

Reserveren kan online: klik hier voor een afspraak of bel naar 09 278 36 30 / 0476 68 97 99.
dokter Doornaert aan het werk tijdens operatie

Dokter Doornaert aan het werk

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart