Spring naar de inhoud
Sarasin Clinic Nurse Karen

Nurse Karen

Als ervaren huidverzorgingsexpert en geregistreerd verpleegster wordt Karen erkend als een van de beste beautyprofessionals. Haar altijd evoluerende kennis van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheid in combinatie met haar vriendelijke houding en medische kracht maken haar de go-to-girl voor vele bekende Vlamingen.

Karen’s liefde voor schoonheid begon als tiener, haar passie liet haar niet los en in combinatie met haar medische achtergrond als Esthetisch Operatie Verpleegkundige heeft ze een enorme expertise opgebouwd. Ze werd al vroeg geselecteerd om deel uit te maken van een elitelijst van plastisch chirurgen. Zo is ze jarenlang de privé operatie assistente geweest van enkele wereldberoemde plastisch chirurgen.

Gewapend met deze expertise, heeft Karen haar kennis gebruikt om Sarasin Clinic op te richten. Onze Patiënten kunnen van A tot Z begeleid worden door top artsen en chirurgen.

Haar huidverzorgings behandelingen en -expertise zijn nu ook ontzettend bekend bij vele BV’s, net omdat Karen haar Couture skincare protocols “Sarasin Glow” op elk niveau van de huid inspelen. Onze “Sarasin Glow” bestaat uit een op maat gemaakte reeks van diensten en protocollen. Deze werden samen met onze esthetisch artsen ontworpen om de beste resultaten voor uw specifieke huid en lichaam te produceren.

Ons professionele team staat altijd klaar om al uw huidverzorgingsvragen te beantwoorden. Wij analyseren uw huidconditie en helpen beslissen welke aanpak voor u het beste is — In  “becoming the best version of yourself”

Diploma’s van Nurse Karen

Maak online je afspraak bij Nurse Karen in Sarasin Clinic