Spring naar de inhoud

Sarasin Snatch Face

Wil je graag een strakkere kaaklijn zoals Miley Cyrus, Bella Hadid of Kendall Jenner? Met het Sarasin Snatch Face pakket is dit zeker mogelijk! Een strakke kaaklijn is de perfecte manier om je gezicht een gestoomlijnde uitstraling te geven en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

PRIJS

€ 400

LEEFTIJD

vanaf 25 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

1 dag

Wat houdt het Sarasin Snatch Face pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Snatch Face behandeling?

  • De dag van de behandeling kan je nog beslissen welke zone je wilt nemen, jawline & midface of kin & hals.
  • De natuurlijke productie van collageen begint stilletjes aan te dalen vanaf de leeftijd van 25 jaar. Met de HIFU-therapie maken we gebruik van ultrasone energie om de productie van collageen en elastine te stimuleren, waardoor de huid strakker wordt en de wangen of de dubbele kin gelift worden.
  • Na de HIFU behandeling leggen we je nog 15 minuten onder de rode (625 nm) LED-lamp. Het rode licht werkt verzachtend, helend, revitaliseert jouw huid en geeft je een gezonde stralende gloed.
  • Na de behandeling geven we je een facemask mee. Het is de bedoeling dat je dit masker 1 week lang elke nacht draagt.
  • En als kers op de taart geven we de Saraskin crème mee naar huis. Al onze crèmes zijn erop gericht helderheid, dofheid en pigmentatie te verbeteren en je een egale huid te geven. Onze specialisten analyseren jouw huid om daarna de gepaste crème mee te geven.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Het Sarasin Snatch Face pakket is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van een verslapte huid rond de kaaklijn en nek. Dit kan komen door het natuurlijke verouderingsproces, gewichtsverlies of genetische aanleg. Dit pakket biedt een oplossing voor iedereen die opzoek is naar een niet-chirurgische manier om de huid rond de kaaklijn te verstevigen en te liften.