Spring naar de inhoud

Gelaatsverzorging

Het gezicht is het aanspreekpunt van je lichaam, daarom is het belangrijk dat je huid haar optimale uitstraling behoudt. Een gelaatsverzorging is niet alleen een routine, maar een moment van zelfzorg en verwennerij. Ontdek de essentie van een effectieve gelaatsverzorging en onthul de wijze waarop je jouw huid kunt laten stralen in haar volle glorie.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

60 min.

RESULTAAT

onmiddellijk

Wat is een gelaatsverzorging?

Een gelaatsverzorging of gezichtsbehandeling is een cosmetische procedure die gericht is op het verbeteren en onderhouden van de gezondheid en uitstraling van je gelaat. Het gelaat ondergaat een gewone reiniging en dieptereiniging waarbij zwarte puntjes en onzuiverheden verwijderd worden.

Bij Sarasin Clinic bieden we 2 types gelaatsverzorging aan:

Sarasin Clinic luxury facial

Luxury Facial – 60 min.

Deepclean + Gelaatsverzorging + LED

Sarasin Clinic diamond facial

Diamond Facial – 90 min.

Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED

Lees verder onder de foto

Sarasin Clinic gelaatsverzorging behandeling

Hoe werkt een gelaatsverzorging?

Tijdens de gelaatsverzorging werken we met een reeks zorgvuldig uitgekozen stappen. Deze werken harmonieus samen om je huid te vernieuwen, voeden en beschermen. Elke stap draagt bij aan het creëren van een gezonde, stralende teint die je zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid versterkt.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging behandeling

Hoe verloopt de behandeling

Stap 1: Vapozone

Sarasin Clinic gelaatsverzorging Vapozone

We beginnen met vapozone, een behandeling waarbij warme nevel de poriën opent. Dit proces vergemakkelijkt de verwijdering van onzuiverheden en zorgt ervoor dat je huid optimaal klaar is voor verder reiniging.

Stap 2: Reinigende melk

Deze melk omhelst je huid met zijn zachtheid, verwijdert make-up, overtollige oliën en onzuiverheden. Deze stap herstelt niet alleen de frisheid van je huid, maar behoudt ook haar natuurlijke balans.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging reiniging
Sarasin Clinic gelaatsverzorging Exfoliator

Stap 3: Exfoliëren met scrub/gommage

Een delicaat product zoals een scrub of gommage verwijdert voorzichtig dode huidcellen, waardoor de textuur van je huid wordt verfijnd en een stralende teint wordt onthuld.

Stap 4: Verfrissing met lotion

Een verfrissende lotion helpt de pH-balans van je huid te herstellen na reiniging. Het bereid je huid voor om de voordelen van de volgende verzorgingsproducten volledig te absorberen. Na deze stap worden eventuele comedonen verwijdert.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging Lotion
Sarasin Clinic gelaatsverzorging serum

Stap 5: Serum inmasseren

Door een voedend serum zachtjes in te masseren of machinaal in te sluizen, geef je je huid essentiële voedingsstoffen en hydratatie. Deze massage bevordert niet alleen de opname van het serum, maar stimuleert ook de bloedcirculatie voor een gezonde gloed.

Stap 6: Masker inwerken met radiofrequentie

We brengen een masker aan, tijdens het inwerken van dit masker gebruiken we radiofrequentie om de huid te stimuleren en te revitaliseren. Deze stap bevordert collageenproductie en helpt de huid strakker en steviger te worden.

Sarasin Clinic tekening masker nazorg aftercare
Saraskin creme

Stap 7: Dagelijkse hydratatie met dagcrème

Een voedende dagcrème is als een beschermende omhelzing voor je huid gedurende de dag. Het biedt hydratatie en voedingsstoffen om je huid gezond en veerkrachtig te houden.

Stap 8: Geniet van onze LED-Therapy die je aansluitend na je gelaatsverzorging krijgt.

Wij kijken naar de noodzaak van je huid en stemmen onze kleuren therapy hierop af. Een zalig warme gloed zal over je gelaat strijken en even dommel je weg naar dromenland.

Sarasin CliniC SPF

Stap 9: Sunblock

Sunblock is de laatste stap om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Het voorkomt vroegtijdige veroudering en beschermt tegen schade veroorzaakt door de zon.

Welk resultaat kan ik verwachten?

  • Een gelaatsverzorging levert een reeks positieve resultaten op voor je huid. Deze behandeling reinigt je huid grondig en laat haar stralen met een frisse, levendige teint als resultaat. Bovendien wordt de textuur van je huid vaak verfijnd, waardoor ze zijdezacht en glad aanvoelt. De toegevoegde hydratatie laat je huid er voller en gezonder uitzien.
  • Daarnaast kunnen gelaatsverzorgingen ook helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, roodheid en pigmentatie, afhankelijk van de specifieke producten en technieken die worden toegepast.
  • Vergeet als laatste het FEELGOOD moment voor jezelf niet, jezelf even verwennen ten voordele van een stralende huid. Why not, self care and self love zijn nu éénmaal ook belangrijk!

Voor- en nazorg

Voorzorg

  • Zorg dat je geen make-up aanhebt wanneer je langskomt voor de behandeling

Nazorg

  • De voorgestelde producten gebruiken die bij jouw huidtype passen
  • Zorg dat je dagelijks een sunblock (UVA-UVB) aanbrengt
  • Je mag onmiddellijk je activiteiten terug hervatten

Prijs gelaatsverzorging bij Sarasin Clinic

Prijzen Sarasin Beauty
Semi Permanente Make-UpVoor prijzen PMU Klik hier
Deepclean Face€ 95
Deepclean Scalp€ 125
Mesotox gelaat of hals€ 350
Mesotox rond de mond€ 350
Sarasin Gelaatsverzorging:
Luxury Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + LED (1u)
€ 200
Diamond Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED (1u30)
€ 350

Video’s over gelaatsverzorging bij Sarasin Clinic

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.