Spring naar de inhoud
Sarasin Clinic Dr Toma

Dr. Toma

RIZIV nummer 1-39806-68-000

Ik ben dokter Nadine Toma, arts binnen de esthetische geneeskunde. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen, heb ik ervaring opgedaan in de dermatologie, zowel in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen als ook twee jaar in Rotterdam.

Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik mijn passie voor esthetische geneeskunde ontdekt.
Inmiddels heb ik mij verdiept in de injectable behandelingen door wereldwijd opleidingen en trainingen te volgen. Zowel door deze opleidingen als mijn oog voor esthetiek en details, weet ik precies welke behandelingen het meest geschikt voor je zijn.

Mijn doel is om de zelfzekerheid van mijn patiënten te boosten, door op een natuurlijke manier het accent te leggen op hun mooiste features. Ik verander mijn patiënten niet, maar help ze om de beste versie van zichzelf te worden. Ik adviseer niet enkel over esthetische behandelingen, maar ik geef ook graag skincare advies.

In mijn vrije tijd geniet ik van sociale activiteiten met mijn familie en vrienden. Anderzijds kan ik ‘me-time’ appreciëren en verdiep ik me ook in een mindfull healthy lifestyle.

Ik moet bekennen dat ik elke dag ontzettend dankbaar ben om patiënten te mogen zien, persoonlijke verhalen te mogen horen, te mogen behandelen en te doen wat ik dagelijks doe.

Sarasin Clinic Dr. Toma lipfiller
Sarasin Clinic Dr. Toma lipfiller

Diploma’s van Dr. Toma

Boek je afspraak bij Dr. Toma