Spring naar de inhoud

Vagina Hydratatie

Heb je ongemakken bij dagelijkse activiteiten of pijn bij het vrijen, fietsen of paardrijden? Dit kan een oorzaak zijn van de kleine schaamlippen die bloot komen te liggen. Na een bepaalde leeftijd krimpen namelijk de weefsels rond de grote schaamlippen. Hierdoor kan de natuurlijke bescherming van de vulva in gevaar gebracht worden en kan dus leiden tot plaatselijke pijn. Niet enkel bij functionele activiteiten maar ook op het esthetisch uiterlijk kunnen vrouwen zich hieraan storen.

Hiervoor bieden wij nu dé oplossing: Vagina Hydratatie!

PRIJS

vanaf € 500

BEHANDELTIJD

10 minuten

EFFECT

12-18 maand

Vagina Hydratatie Behandeling

Een Vagina Hydratatie behandeling wordt gebruikt om problemen in het vrouwelijke genitale gebied te verbeteren. Het kan helpen bij het herstellen van een gezonde en comfortabele toestand, vooral als er droogheid, ongemak of veranderingen zijn in de elasticiteit daar beneden. Het wordt vaak gebruikt voor vaginale verjonging.

Vagina Hydratatie indicaties

Vagina hydrateren

 • DESIRIAL® is een vloeibare gel die wordt gebruikt om vaginale droogheid te behandelen. Wanneer de weefsels in de vagina beginnen te veranderen, kan ongemak of een branderig gevoel optreden, evenals verhoogde gevoeligheid of chronische irritatie en jeuk, die op den duur zweren kunnen veroorzaken.
 • Om deze symptomen tegen te gaan, wordt hyaluronzuur rechtstreeks in het getroffen gebied geïnjecteerd om de droogte van het vaginale slijm te beperken en de kwaliteit van het weefsel te verbeteren.

Deze techniek kan ook gecombineerd worden met Vagina Filler.

Desirial vagina filler
vrouw vaginale droogte vagina fillers

Jouw và-jay-jay doorheen de jaren

 • Tijdens de puberteit groeien de binnenste en buitenste schaamlippen en begint er haar te groeien rondom de vagina. Iedereen heeft verschillende vormen en maten, en dat is helemaal normaal en maakt ons uniek. Schaamlippen zijn gevoelig en kunnen een beetje opzwellen als je opgewonden raakt.
 • Als je ouder wordt, kunnen er veranderingen optreden in je schaamlippen door het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Helaas neemt het oestrogeenniveau af naarmate je ouder wordt, en dat kan ervoor zorgen dat je schaamlippen dunner worden en minder volume krijgen. Dit kan problemen veroorzaken, zoals pijn of het gevoel dat je er niet meer tevreden mee bent.
 • Gelukkig zijn er oplossingen, zoals vaginafillers zoals Desirial en Desirial Plus. Deze fillers kunnen snel helpen om het volume van je schaamlippen te herstellen en je natuurlijke bescherming te behouden. Het kan pijn verminderen en ervoor zorgen dat je je weer mooi voelt.

Soorten và-jay-jay’s

Sarasin Clinic welk type vagina heb jij

Desirial Vagina Hydratatie

Wanneer jouw và-jay-jay zo droog als een woestijn is geworden zal je vaginaal ongemak of een chronische irritatie ondervinden.

De gevolgen van vaginale droogte zijn:

 • Pijn bij het vrijen of bij het sporten
 • Minder zin in seks
 • Geen seksuele voldoening

Dit kan een grote impact hebben op de ontwikkeling van de vrouw alsook op haar relatie als koppel. Onderschat de menopauze niet dames! Deze zorgt ervoor dat onze Punani droog en atrofisch wordt, seksuele betrekking kan hierdoor meer een hel dan een plezier zijn.

Wil je terug een “nattere foef” dan raden wij vagina fillers aan. Deze bevatten namelijk hyaluronzuur die ervoor zorgt dat jouw genitale slijmvliezen verbeteren en de vagina hydrateert. Heb je last van chronische irritatie dan zullen de fillers een kalmerend effect creëren op de geïrriteerde gebieden.

Na enkele dagen zal u al resultaat ondervinden! Deze behandeling is de meest uitgevoerde behandeling bij vrouwen in de menopauze!

Je vagina spant niet meer?

We weten allemaal dat een natuurlijke bevalling nefast kan zijn voor de spanning van je vagina en dus ook voor jouw seksueel genot. Ook het esthetisch uitzicht van uw vagina kan na het inknippen of inscheuren veranderd zijn.

Lieve mama’s schaam u niet want de mommy make-overs zijn 1 van de meest uitgevoerde esthetische behandelingen!

Je vagina die minder spant kan aan 2 zaken liggen:

 • of de vagina is gewoon te wijd
 • of je bekkenbodem spieren zijn te zwak
 • of een combo van de twee

Te zwakke bekkenbodem spieren:

 • Je kan de bekkenbodem spieren trainen wanneer de spanning gewoon iets minder is dan normaal of wanneer u iets minder seksueel plezier ervaart (opgelet dit kan ook aan het type minnaar liggen 🙈 alsook aan de grootte van zijn penis, daar zijn dan weer andere oplossingen voor 😁)

Je vagina is te wijd:

 • Sommige vrouwen worden geboren met een vagina die minder spant dan klassiek het geval is. Ook hier bieden de vagina fillers een oplossing voor. We kunnen namelijk perfect jouw vagina schede (de ingang van je vagina) vernauwen met een fillervulling.

Behandeling met Desirial Vagina Hydratatie

 • Om je vagina natter te maken of te vernauwen zal er aan de ingang van de vagina geïnjecteerd worden. Je zal alles op voorhand met de dokter bespreken.
 • Hoeveel ml filler er geïnjecteerd wordt zal op voorhand door de arts beoordeeld worden.
 • Wanneer je privé een vraag hebt, kan je altijd vrijblijvend een consultatie inboeken bij de arts.
 • na enkele dagen zal je al een verschil merken

Prijs Vagina Hydratatie

Prijzen Vaginal Health
Vagina Hydratatie tegen vaginale droogte en pijn (bv bij menopauze klachten)€500
Vagina Filler voor het voller maken van de buitenste schaamlippen€800
Vagina Filler + Hydratatie combinatie: voller maken van de buitenste schaamlippen + hydratatie€1300
HIFU Vagina€500

Nazorg Vagina Hydratatie

 • Gedurende 5 dagen geen seksuele betrekkingen, niet fietsen, geen bad, geen sauna
 • Na 1 maand komt u op controle
 • Het kan gebeuren dat u na 3 maand nog 1 x een filler nodig hebt bij vaginale droogte (wanneer het resultaat voor u nog niet voldoende is)
 • Resultaten van onze vagina fillers voor de buitenste schaamlip vergroting houden gemiddeld 2 jaar aan
 • Resultaat van hydratatie en/of  vernauwing houden gemiddeld 18 maand aan, mogelijks heeft u na uw eerste sessie na 3 maand nog een 2 nodig afhankelijk van de ernst van droogte of noodzaak van vernauwing
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen over vagina hydratatie

Hoe wordt een behandeling met vagina fillers uitgevoerd?

Hoeveel ml is er nodig bij een vagina filler behandeling?

Wanneer zie je resultaat van de vagina filler?

Wat zijn de bijwerkingen van een vagina filler?

Vagina fillers zijn niet geschikt voor