Logo Sarasin Clinic

Lipfiller

Alles wat je moet weten over fillers voor je lip

Lipvergroting met behulp van lipfillers of Hyaluronzuur is een van de meest populaire behandelingen. Mensen van alle leeftijden vinden volle, sensuele lippen aantrekkelijk. En bovendien heeft de sociale media de vraag naar lipvergroting doen toenemen. Onze artsen kunnen uw lippen vormgeven en vergroten om uw look aan te vullen of te verbeteren – of u nu subtiele of dramatische resultaten wenst, alles wordt op voorhand met u besproken.

Welk voordeel krijgt u met lipfillers?

Niet iedereen wordt geboren met fantastische lippen. En zelfs degenen die dat waarschijnlijk wel doen, zullen hun lippen met de jaren dunner zien worden. Lipfillers die worden geïnjecteerd door ervaren artsen kunnen een reeks voordelen bieden voor patiënten die het uiterlijk van hun lippen willen verbeteren.

Wat kan je doen met lipfillers?

 • Vergroting van de lipomvang. Patiënten helpen met van nature kleine lippen.
 • Verbeteren van de proporties. Vaak hebben patiënten een bovenlip die veel kleiner is dan de onderlip, bijvoorbeeld. De “golden ratio” voor de lippen wordt beschouwd als 1:1.618.
 • De bovenlip moet iets kleiner zijn dan de onderlip. Maar vaak zal de verhouding niet in de buurt komen van deze “gouden standaard” verhouding. De juiste proporties creëren kan perfect met een lipfiller.
 • Creëer een mooie liprand. De liprand verliest definitie en wordt rimpeliger naarmate we ouder worden. De juiste lipfiller kan een liprand echt jonger en aantrekkelijker maken.
 • Vergroot de projectie van de lippen. Bij het onderzoek van de lippen moet het profiel worden gecontroleerd. Ook bepalen we of de projectie van de boven- of onderlippen kunnen verbeteren met lipinjecties. De pouty lips zijn momenteel de meest gevraagde lipfillers in lipland.
 • Ook kan je bij Sarasin Clinic terecht voor dermatopigmentatie van de lippen. Hierbij worden pigmenten in de lippen gezet om deze visueel sterker te maken.
 • Verbetering van de “Cupido Boog”. Een goed gedefinieerde cupido boog – de dubbele kromming van de bovenlip – is uiteindelijk een van de meest voorkomende redenen waarom mensen lipfillers willen.

Vorm van de lippen: naarmate we ouder worden, veranderen er verschillende dingen met onze lippen

 • Invallen van de liphoeken
 • Invallen van de bovenlip
 • De lipranden worden minder visueel
 • De afstand van de neus tot bovenste liprand wordt langer

Lip fillers kosten

€ 350  (1 ml spuit)

Onze artsen beoordelen uw gezicht om de dosis voor de lipinjecties te kiezen die het gewenste resultaat oplevert. Zowel uw budget als uw cosmetische doelstellingen kunnen de gebruikte dosis beïnvloeden.
Patiënten die de kosten van de ingreep willen minimaliseren of die subtielere resultaten willen, hebben slechts kleine doses nodig. We injecteren meestal 1 ml filler per keer en volgen dan op met maandelijkse injecties tot u tevreden bent met de grootte van uw lippen.

Alvorens te starten maken we eerst foto’s van de lippen en wordt uitvoerig besproken wat uw wensen zijn.
Daarna zal men de verdovende zalf aanbrengen waardoor u geen pijn zal hebben tijdens de procedure.
De arts zal met een zeer fijne naald injecteren. Vervolgens kan het zijn dat men de lippen een beetje zal masseren om een goede verspreiding van de lipfiller te krijgen.
Indien gewenst kan u een “coldpack” op de lippen krijgen om de tijdelijke zwelling door de procedure te minimaliseren.

De behandeling duurt maximaal 30 min.

Onze artsen beoordelen uw gezicht om de dosis voor de lipinjecties te kiezen die het gewenste resultaat oplevert.
We injecteren meestal 1 ml filler per keer en volgen dan op met maandelijkse injecties tot u tevreden bent met de grootte van uw lippen.

De prijs van 1 ml filler is € 350.

Er wordt enige roodheid en zwelling verwacht na injecties met lipfiller, de bovenlip zwelt meestal iets meer op dan de onderlip.
De zwelling duurt meestal 48 uur.

 • Geen make-up gedurende 4 uur op de lippen en rond de mond
 • Geen inspannende oefeningen die dag
 • Laat zure producten 24 uur staan
 • Geen spa’s, geen sauna en geen warme yoga gedurende 1 week na de behandeling

We moedigen patiënten aan om contact op te nemen met Sarasin Clinic als ze zich zorgen maken of vragen hebben naar aanleiding van hun procedures.

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart