Logo Sarasin Clinic

Bilvergroting voor en na

Een bilvergroting, in medische termen ook wel een gluteaalvergroting genoemd, zorgt voor mooie, vollere billen. In de media zie of lees je zowel over een Brazilian Buttock lift, Braziliaanse Billift of BBL surgery… dit zijn allemaal synoniemen voor een bilvergroting.

Ons medisch hoofd, Dr. Maarten Doornaert, heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische ingrepen. Je kan bij hem een consultatie voor een bilvergroting inboeken, waarin hij samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Voor en na resultaat van een bilvergroting bij Sarasin Clinic

Wie een bilvergroting laat uitvoeren bij Sarasin Clinic kan erop vertrouwen dat wij steeds twee doelstellingen voor ogen hebben.

  • Het welzijn van jou als patiënt voorop stellen
  • Een zo natuurlijk mogelijk resultaat neerzetten, waardoor jij weer vol zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Onze plastisch chirurg, Dr. Maarten Doornaert, zal dan ook steeds ruim voldoende de tijd nemen om je tijdens een consultatie open en eerlijk advies te geven over welke vorm en grootte van bilvergroting voor jou aangewezen is. Nadien neem jij de beslissing over het al dan niet laten uitvoeren van de ingreep.

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert: specialist in plastische ingrepen aan borst, heupen & billen

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook bilvergrotingen, maar even goed borstvergrotingen, -verkleiningen en borstlifts.

Dr. Doornaert doctoreert en voert al enkele jaren eigen onderzoek en ontwikkeling naar diverse implantaten voor heupvergrotingen. Ook voor een bilvergroting kom je bij Sarasin Clinic dus bij één van de autoriteiten in België terecht.

Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Een bilvergroting uitgevoerd in onze Sarasin Clinic vertaald zich steeds in een verbluffend resultaat, maar vooral in de zo beperkt mogelijk zichtbare littekens. Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat jij er steeds als de beste versie van jezelf kan uitzien.

Boek nu een eerste consultatie

voor je bilvergroting

Tijdens een eerste consultatie krijg je op voorhand al een goed beeld van het eindresultaat dat je kan verwachten van een bilvergroting. Open, eerlijk een transparant, zoals we het graag hebben.

Sarasin Clinic  & Dr. Doornaert ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een bilvergroting te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart