Spring naar de inhoud

Fillers voor en na

Bij Sarasin Clinic kan je fillers laten plaatsen op verschillende plekken in je gezicht. Onze esthetisch artsen zullen je steeds adviseren op welke manier en met welke hoeveelheid filler je een zo natuurlijk mogelijk resultaat kan bekomen.

Wil je zelf een filler behandeling laten uitvoeren, maar ben je niet zeker welke behandeling voor jou de meest geschikte is of ben je nog op zoek naar extra informatie en advies? Dan boek je best een eerste consultatie in bij Dr. Doornaert of Dr. Dimovski. Zij zullen je adviseren en informeren. Als je dat wil kan je dan meteen ter plaatse een behandeling laten uitvoeren.

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

Voor en na resultaten van onze fillers: de look waar je altijd al van droomde.

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep is steeds dat het eindresultaat er natuurlijk uitziet. Het is daarom belangrijk dat je je voorafgaand aan de ingreep degelijk laat adviseren door een specialist. Onze esthetische artsen en plastisch chirurgen hebben meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van fillers en andere injectables, zoals spierontspanners of een Profhilobehandeling.

Voor- en nabehandeling

Voor een goed eindresultaat is ook je eigen voorbereiding en nazorg op de behandeling een heel belangrijke parameter. De arts zal bij een eventuele eerste consultatie en voor de behandeling ruim voldoende de tijd nemen om je te informeren hierover. Je doet er dan ook goed aan deze aanbevelingen nauw op te volgen. Omdat fillers met kleine injecties worden geplaatst is het steeds mogelijk dat er zich kleine blauwe plekken vormen de dagen na de behandeling.  Door een coldpack kan dit echter tot een minimum worden herleid. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen wegtrekken. De eventuele ongemakken na de behandeling zijn ook van voorbijgaande aard.

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank.

Sarasin Clinic Sint-Martens-Latem bij Gent

Sarasin Clinic ervaringen

Je bent op zoeknaar de beste plek om fillers te laten plaatsen in Gent en omstreken? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Boek online je filler behandeling

Sarasin werkt uitsluitend met de meest ervaren & gespecialiseerde injectors.