Spring naar de inhoud

Microneedling voor en na

RF microneedling of fractionele RF zijn hoge frequentie electromagnetische korte golflengten. De microneedling creëert duidelijke microkanalen in de oppervlakkige lagen van de huid en veroorzaakt huidregeneratie en collageenstimulatie.

Voor degenen die hun huid willen verbeteren en uitstekende resultaten willen met een minimale uitvaltijd bewijst Microneedling + RF een heel geschikte oplossing te zijn. Boek vandaag nog je afspraak om er binnen de kortste keren stralend & vitaal uit te zien.

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

Voor en na resultaat van onze micro needling behandeling

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep is steeds dat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. De Microneedling + RF behandeling is geen behandeling met injectables, en maakt dus enkel gebruik van de herstelkracht van je huid. De huid wordt als het ware een beetje verwond, om zich nadien beter te herstellen.

Na de behandeling zal je huid de aanmaak van collageen stimuleren, en zichzelf regenereren, d.w.z nieuwe, strakkere huid aanmaken.

Wat kan je verwachten na een microneedling + RF behandeling?

Na de behandeling kan je er rood en gezwollen uitzien. Dit duurt minstens 3 uur en neemt daarna af. De heldere microkanalen die door de behandeling zijn gecreëerd, blijven 4-6 uur open. Belangrijk is dat je na de behandeling een antibiotica crème smeert om geen infecties op te lopen.

NurseKaren-cirkel

Draag jij genoeg zorg voor je huid?

Gemiddeld zal je huid vanaf de leeftijd van 30 jaar minder collageen en elastine aanmaken: hierdoor wordt je huid grauwer en dikker van textuur. Stel het verouderingsproces uit en je zal minder snel naar drastischere maatregelen moeten grijpen.

De dame op de foto links genoot een HIFU behandeling van de midface, samen met een microneedling +RF behandeling van het volledige gelaat. Dankzij onze Sarasin Glow crème geniet ze na zes maand van dit verbluffende resultaat!

Je kan kiezen voor een heel intensieve behandeling of een minder intensieve behandeling. De resultaten zijn uiteraard beter met de intensieve behandeling. Deze is iets gevoeliger en de huid zal iets roder zijn, maar het resultaat is des te beter! 🙂

Microneedling behandeling video

Ben je van plan een microneedling +RF behandeling te boeken, maar wil je graag op voorhand weten hoe zo’n behandeling er precies aan toe gaat? No problem! We hebben speciaal daarvoor volgende video’s gemaakt, waarin we je haarfijn uitleggen hoe zo’n behandeling in z’n werk gaat.

Combineer microneedling+RF in ons unieke Sarsin Glow protocol!

Sarasin Clinic GLOW Protocol

Het door ons ontwikkelde en unieke Sarasin Glow is een drievoudige behandelprocedure die de huid terug in conditie kan brengen en behouden. Je huid wordt gladder, meer gehydrateerd en de GLOW krijg je er zomaar bij! Doordat we in verschillende dieptes op de huid werken krijg je een drievoudige krachtige werking. We werken op de huid midden in de huid net onder de huid.

 

Onze gekende Sarasin Glow zalf/serum (t.w.v € 120) krijg je er eenmalig gratis bij!
Meer over het Sarasin Glow Protocol

Sarasin Clinic ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een microneedling + RF behandeling te boeken in Gent en omstreken? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Boek nu een eerste skincare consultatie

We geven je dan graag advies om je huid opnieuw zo stralend en jeugdig mogelijk te krijgen.