Logo Sarasin Clinic

Sarasin Glow

 • Altijd al willen weten welke huidverbeterende behandelingen ECHT werken?
 • U wilt uw huid eens goed onder handen nemen maar weet eerlijk gezegd niet waar te beginnen?
 • Of hoe je er frisser/ jonger maar toch heel natuurlijk kan uitzien door huidverbeterende behandelingen?
 • Heb je schrik van het “too much” effect van fillers maar vind je toch dat je op een punt in je leven bent dat je die huid moet gaan stimuleren? 🙂

De prijs voor ons Sarasin Glow pakket is € 900.

Daarvoor mag je 3 behandelingen kiezen ter waarde van € 350.

Onze gekende zalf (twv € 120) krijg je er eenmalig gratis bij!

Meet the “Sarasin Glow”

Het is een drievoudige behandel procedure die uw huid terug in conditie kan brengen en behouden. Je huid wordt gladder, meer gehydrateerd en de GLOW krijg je er zomaar bij!

Doordat we in verschillende dieptes op de huid werken krijg je een drievoudige krachtige werking. We werken op de huid midden in de huid net onder de huid.

De kracht van de Sarasin Glow behandeling zit hem juist in de combinatie van deze 3 behandelingen!

Welke huidproblemen kunnen verbeterd worden door deze huidbehandeling?

 • Fijne lijntjes worden strakker
 • Zon schade wordt lichter
 • Grove poriën worden fijner
 • Vette huid wordt gereguleerd
 • Oppervlakkige pigmentatie zal verdwijnen
 • Melasma (zwangerschapsmasker) zal verzachten

Vanaf wanneer begin je best met huidverbetering of skincare behandelingen?

Eens we naar de 30 gaan, zien we dat er in de huid collageen en elastine verlies begint op te treden. In het begin zal dit niet opvallen maar eens de tekorten aan deze eiwitten en proteïne te lang niet aangevuld worden, zal de huid er grauwer, doffer en slap beginnen uitzien.

Collageen en elastine moeten vanaf een bepaalde leeftijd van buiten uit gestimuleerd worden. Dit doen we in ons “Glow Protocol” met inspuiten van Profhilo.

Wat elke reclame ons belooft maakt “Sarasin glow” waar.

Laat ons heel eerlijk zijn, er is geen enkele zalf die je kan kopen in de winkel die letterlijk door de huid kan gaan!!! Onthoud dit goed. Laat staan dat een “zalf” met “hyaluronzuur” ervoor zal zorgen dat dit fijne lijntjes zal opvullen. Yeah wright! Maar om mooie resultaten te verkrijgen is het IN de huid dat de werking moet gebeuren.

Wij hebben onze eigen samengestelde zalf op basis van Vitamine A. Dit is een huidverbeterende zalf  die letterlijk door de huidbarrière dringt en van daaruit zijn werking doet. Vitamine A zalf zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag eerst zal gaan vervellen of exfoliëren waardoor de huid gladder en zachter zal worden. Doordat Vitamine A zalf of Tretinoïne zalf (opgelet, vitamine A is veel krachtiger dan retinol en enkel op voorschrift te verkrijgen!) doorheen de huidbarrière kan, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor worden fijne lijntjes strakker.

Het succes van onze “Sarasin Glow” zit hem in het feit dat we de huid aanpakken op alle niveau’s. Van oppervlakkig tot heel diep.

Is het belangrijk om deze huidverzorgende behandelingen te blijven doen?

Als je de conditie van je huid optimaal wil houden, dan moet je deze blijven stimuleren. Eens je met alles zou stoppen, dan heb je nog ongeveer max. 6 maand resultaat. Daarna zal je terug naar het punt gaan waarop je besloot om aan kwalitatieve huidverbetering te doen.

Wij raden aan om 2 x per jaar op de “Glow” te komen.

Wat kan je allemaal in je fameuze “Sarasin Glow” pakket steken?

Alvorens te beginnen gaan we kijken wat je huid echt nodig heeft.

 • Microneedling met RF: voor een mooie glow en minder rimpels
  Downtime: na de behandeling zal je er rood aangelopen uitzien. Dit zal enkele uren duren tot miximum 1 dag.
 • Profhilo: zorgt voor intense en langdurende hydratatie van de huid en zal verschillende types collageen en elastine aanmaken. Het resultaat is een huid die “voller” oogt door de hydratatie en egaler wordt van tint. = the “glow”. Uw huid zal ook voelbaar strakker zijn. Profhilo wordt ingespoten in de huid maar is alles behalve een filler, het is puur hyaluronzuur zonder volume. Langs elke kant van je gelaat krijg je 5 prikjes. Het hyaluronzuur zal zich vanzelf verspreiden over het gelaat en zorgen voor een intense hydratatie van de huid.
  Geen downtime bij profhilo. Enkel zullen de kleine prikjes er de eerste 30 minuten uitzien als kleine muggebeetjes.
 • Peeling: deze lichte chemische peeling is geweldig voor het exfoliëren van de huid en het verwijderen van de buitenste laag. Hierdoor krijg je een jonger/frisser en gladder huidoppervlak. Het collageen wordt gestimuleerd, de fijne lijntjes worden verbeterd en de oppervlakkige pigmentatie wordt ook behandeld. Let op, na de behandeling zal je goed rood zien alsof je een zonneslag hebt opgelopen.
  Downtime: er is minimale downtime met milde roodheid op de dag van de procedure en de huid die licht schilferig en droog is op dag 3-5. Patiënten kunnen onmiddellijk na de behandeling weer aan het werk.
Sarasin Clinic GLOW Protocol tekst
Medische peeling tools en behandeling vrouw met behandelaar
HIFU tijdens behandeling bij vrouw
PRP tijdens behandeling Sarasin Clinic

Ja huidverzorging is belangrijk! Maar nog belangrijker is de kwaliteit van de producten die je gebruikt! De reclamebureaus zouden je alles laten geloven in verband met huidverbetering.

Enkel medicinale zalf op voorschrift kan door de huid dringen. Dus elke andere zalf die je koopt in gelijk welke verpakking zal sowieso niet door de huidbarrière gaan! Veel “huidverbeterende” crèmes maken je huid lui en afhankelijk van die crème. Eens je stopt voelt je huid droog en trekkerig aan…

Alles begint met de conditie van je huid. Hoe erg of hoe goed is je huid eraan toe?

Wil je doelgericht werken, zorg er dan voor dat je huid continu gestimuleerd wordt door middel van de juiste behandeling of producten. Namelijk zalf op basis van vitamine A (enkel op dokters voorschrift).

Heel simpel: producten die je huid stimuleren zoals een vitamine A crème en SUNBLOCK met een hoge SPF factor.

Door gebruik te maken van een getinte sunblock ben je sowieso altijd goed!

Afhankelijk van de noodzaak van je huid, zal je door huidverzorgingsproducten te gebruiken er frisser uitzien. Wil je echt meer volume in je gezicht en de mimiek rimpeltjes verzachten? Dan ga je best ook over op fillers en spierontspanners.

Gemiddeld zal je huid vanaf de leeftijd van 30 jaar minder collageen en elastine aanmaken: hierdoor wordt je huid grauwer en dikker van textuur.

Dit is de ideale leeftijd om te starten om je huid te stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor stel je het verouderingsproces uit en zal je minder snel naar drastischere maatregelen moeten grijpen.

Om een optimale “glow” te verkrijgen en te behouden laat je best om de 6 maand à 9 maand een “Sarasin glow” behandeling uitvoeren. Zie het als een jaarlijks onderhoud voor je huid.

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart