Logo Sarasin Clinic

Sarasin Glow

Een huidverbeterende zalf die je huid laat stralen

Maak kennis met Sarasin Glow, musthave voor elke huid.

Onze zalf vernieuwt de huid en laat je gezicht stralen. 

Een huidverbeterende zalf die je huid laat stralen, zoek niet langer. Sarasin Glow heeft voor ieder huidtype een geschikte crème.

Stralen, schitteren, verhelderen, shinen, glowen hoe je het ook wilt noemen, onze Sarasin Glow maakt het waar!

We hebben maar één doel: jouw huid vooruit helpen en verbeteren met efficiënte en veilige bestandsdelen.

Welke crème is voor wie of welk huidtype geschikt?

We zijn blij dat je het vraagt. 

We hebben verhelderende huidverzorging voor elk huidtype en elk huidprobleem. Al onze crèmes zijn gebaseerd op het verbeteren van pigmentatie, een egale teint, helderheid en dofheid.

Je kan nu gewoon een stralende huid krijgen van thuis uit met onze Sarasin Glow Crème!

Welke ingrediënten zorgen voor deze magische resultaten?

Onze crèmes bevatten huidstimulerende ingrediënten om de cellen te vernieuwen en de huid te laten stralen:

 • Waaronder Ascorbinezuur / Vitamine C, een verhelderende antioxidant die nieuwe cellen stimuleert en ze beschermt tegen schade door vrije radicalen, AHA’s en BHA’s die de huid verjongen, doen glanzen, puistjes doen vervagen en de textuur van de huid gladstrijken.
 • Dan is er tretinoïne, ook bekend als vitamine A crème en het favoriete huidverzorgingsingrediënt voor wie last heeft van huidaandoeningen, zoals acne (puistjes), rosacea (rode wangen) en hyperpigmentatie (donkere onregelmatige vlekken). Tretinoïne zorgt dat de huid zich sneller vernieuwt. De oude huidlaag verdwijnt hierdoor sneller en poriën raken minder snel verstopt. Door de snellere deling van de huid zal uw huid ook verstrakken én verstevigen. Om huidverjonging te stimuleren is tretinoïne een onmiskenbare factor en ook de enige op wetenschappelijke studies gebaseerde werkende stof die door de huidbarrière dringt.
 • Kojinezuur heeft een verhelderende en depigmenterende werking. Dit komt doordat het de aanmaak van Tyrosine remt. Het aminozuur dat nodig is om melanine te maken. Melanine is het daadwerkelijke stofje (pigment) dat effect heeft op jouw huidskleur. Omdat dit zuur dus indirect de aanmaak van melanine vermindert, heeft het een oplichtend effect. Kojinezuur is geschikt tegen zonschade, littekens en pigmentatie.
 • Azelaïnezuur verweekt de hoornlaag, het buitenste laagje van de huid. Bovendien remt azelaïnezuur de groei van bepaalde bacteriën, zoals de acnebacterie, en remt het de aanmaak van de kleurstof melanine in de huid.
 • Hydroquinon en Deoxyarbutine voorkomen dat pigment in de huid ontstaat. Het heeft een verblekende werking op de huid. Het vermindert ontstekingen, roodheid en pigmentvlekken.

Uw stralende, glowy skin wacht op u!

Ontdek hier onze verschillende Sarasin Glow formules:

Sarasin “Shine” 

 • Je hoort alvast aan de naam dat deze crème zorgt voor een shine. 
 • Sarasin Shine zorgt voor minder pigmentatie en meer glow. Door de huid te gaan vernieuwen en hydrateren ontstaat een gladde en heldere huidtextuur. 
 • De basis van deze crème is Vitamine C, Azelaïne en Kojinezuur. Deze crème kan je dagelijks gebruiken en is geschikt voor alle huidtypes.
 • Musthave voor je dagelijkse skinroutine!

Sarasin “Strength”

 • Sarasin Strength verhoogt de collageenproductie, elasticiteit en helderheid van de huid, terwijl de huid wordt versterkt en verstevigd. 
 • Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid vernieuwt sneller en poriën raken minder snel verstopt.
 • We bieden deze crème op basis van tretinoïne aan in twee sterktes. 
 • Raadpleeg onze nurses om de juiste crème voor uw huid aan te bevelen. 
 • Sarasin Strength gebruikt u in een kuur van drie maanden. 

Sarasin “Force”

 • Onze krachtigste crème is ‘Sarasin Glow Force’, deze crème zorgt ervoor dat de huid zich gaat vernieuwen en verwijdert de dode huidcellen. 
 • De huid gaat zich ontdoen van pigmentvlekken, hyperpigmentatie en oneffenheden. 
 • Rimpels en fijne lijntjes vervagen en verminderen. 
 • Onze force crème op basis van tretinoïne en hydroquinone mag enkel gebruikt worden in een kuur van 3 maand. 
 • Nadien kan u overschakelen op onze shine of strength formule. 
 • Bestseller

Sarasin “Night” 

 • Deze Sarasin Glow Night is een nachtcrème die je gevoelige huid hydrateert, zonder de poriën te verstoppen en puistjes te verergeren.
 • Onze hydraterende crème gaat huidveroudering tegen en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Sarasin Night Crème met antioxidanten herstelt de door de zon opgelopen schade van de huid. 
 • Op basis van Deoxyarbutine en Ascorbinezuur. 
Sarasin Clinic hifu resultaat 6 maand Sarasin Glow creme voorkant
Sarasin Clinic hifu resultaat 6 maand Sarasin Glow creme zijkant
Sarasin Clinic tight glow protocol na 3 maand 1 sessie

Sarasin Tight/Glow Protocol na 3 maand (1 sessie)

Sarasin Clinic guide to skincare
Sarasin Clinic How retinol works

Ja huidverzorging is belangrijk! Maar nog belangrijker is de kwaliteit van de producten die je gebruikt! De reclamebureaus zouden je alles laten geloven in verband met huidverbetering.

Enkel medicinale zalf op voorschrift kan door de huid dringen. Dus elke andere zalf die je koopt in gelijk welke verpakking zal sowieso niet door de huidbarrière gaan! Veel “huidverstevigende” crèmes maken je huid lui en afhankelijk van die crème. Eens je stopt voelt je huid droog en trekkerig aan…

Alles begint met de conditie van je huid. Hoe erg of hoe goed is je huid eraan toe?

Wil je doelgericht werken, zorg er dan voor dat je huid continu gestimuleerd wordt door middel van de juiste behandeling of producten. Namelijk zalf op basis van vitamine A (enkel op dokters voorschrift).

Heel simpel: producten die je huid stimuleren zoals een vitamine A crème en SUNBLOCK met een hoge SPF factor.

Door gebruik te maken van een getinte sunblock ben je sowieso altijd goed!

Afhankelijk van de noodzaak van je huid, zal je door huidverzorgingsproducten te gebruiken er frisser uitzien. Wil je echt meer volume in je gezicht en de mimiek rimpeltjes verzachten? Dan ga je best ook over op fillers en spierontspanners.

Gemiddeld zal je huid vanaf de leeftijd van 30 jaar minder collageen en elastine aanmaken: hierdoor wordt je huid grauwer en dikker van textuur.

Dit is de ideale leeftijd om te starten om je huid te stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor stel je het verouderingsproces uit en zal je minder snel naar drastischere maatregelen moeten grijpen.

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart