Spring naar de inhoud

Spierontspanner voor en na

Spierontspanners, die je misschien beter kent onder de merknaam ‘Botox’ of de afkorting ‘BTX’, zijn injectables die in de streek van het aangezicht worden ingespoten om rimpels en oneffenheden weg te werken.

Spierontspanners zijn niet hetzelfde als fillers. Bij fillers brengen we door middel van een injectie meer volume in een bepaald gebied van het gezicht. Ben je niet zeker welke behandeling nu precies aangewezen is voor jouw geval? Dan maak je best een afspraak voor een eerste consultatie. Onze plastisch chirurg Dr. Doornaert bekijkt dan samen met jou hoe we je het best kunnen helpen.

PRIJS

Vanaf € 150

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

3 tot 4 maanden

Voor en na resultaten van onze spierontspanners, Botox of BTX

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep aan je aangezicht is steeds dat het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Iedereen wil er toch elke dag opnieuw stralend uitzien en regelmatig complimentjes krijgen over z’n uiterlijk?

Het is daarom belangrijk dat je je voorafgaand aan de ingreep degelijk laat adviseren door een gespecialiseerde arts. Onze esthetische artsen en plastisch chirurgen hebben meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van verschillende injectables. Niet enkel botox, maar ook fillers, profhilo of hair fillers.

Voor- en nabehandeling

Voor een goed eindresultaat is ook je eigen voorbereiding en nazorg op de behandeling een heel belangrijke parameter. De arts zal bij een eventuele eerste consultatie en voor de behandeling ruim voldoende de tijd nemen om je te informeren hierover. Je doet er dan ook goed aan deze aanbevelingen nauw op te volgen. Omdat spierontspanners met kleine injecties worden geplaatst is het steeds mogelijk dat er zich kleine blauwe plekken vormen de dagen na de behandeling.  Door een coldpack kan dit echter tot een minimum worden herleid. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen wegtrekken. De eventuele ongemakken na de behandeling zijn ook van voorbijgaande aard.

Sarasin Clinic prijzen

Sarasin Clinic ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om botuline toxine: Botox of Azzalure te laten plaatsen in Gent en omstreken? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Boek nu je Botox behandeling

Sarasin Clinic werkt uitsluitend met ervaren & gespecialiseerde injectors.