Logo Sarasin Clinic

Hair Filler

Behandeling tegen haaruitval voor voller en dikker haar

Heb je last van haaruitval, kaalheid of dunner wordend haar? Sarasin Clinic biedt vanaf nu een van de meest effectieve behandelingen voor het tegengaan van (vroegtijdig) haarverlies en haarverdunning.

Hair Filler is een nieuwe medische behandeling tegen erfelijke haaruitval gebaseerd op peptidentechnologie.

Bekijk meteen onze voor- en na foto’s!

Voordelen Hair Filler behandeling bij Sarasin Clinic

 • stopt haaruitval
 • hergroei van haar wordt gestimuleerd
 • de haardichtheid + haardikte verbeteren
 • de kwaliteit van de haren verbeteren
 • stimuleert de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid
 • veilige behandelmethode door gespecialiseerde artsen

Haaruitval en dunner wordend haar

Haaruitval, alopecia en dunner wordend haar vindt plaats bij zowel mannen als vrouwen binnen alle leeftijdscategorieën om verschillende redenen. Genetica, hormonen, leeftijd, bevalling, stress en voeding kunnen allemaal van negatieve invloed zijn op de kwetsbare haarfollikels. Naarmate men ouder wordt, begint het haar zijn dichtheid vaak te verliezen en de eens gezonde follikels hun activiteit te verminderen.

Wat doen Hair Fillers juist?

Het product wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid en heeft een 4-voudige werking:

 • haargroeistimulatie: activatie haarstamcellen
 • remmen van de haaruitval: remt de vorming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies
 • antioxidant: vrije radicalen of oxidatieve stress is naast hormonen een belangrijke factor die de haarwortel verzwakt
 • stimulatie angiogenese: een betere doorbloeding van de hoofdhuid zorgt dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming

Onze Hair Filler is een unieke, preventieve injectiebehandeling met peptiden tegen haaruitval en kaalheid. De Hair Filler bestaat uit een gepatenteerd complex van 7 biomimetische (natuuridentieke) peptiden en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozuren. Deze actieve ingrediënten werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische acties op gang te brengen. De 7 gepatenteerde peptiden in DR.CYJ Hair Filler hebben een sterke bewezen kracht om het haaruitvalproces bij mannen en vrouwen te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Door de Hair Filler op het niveau van uw haarfollikels te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van uw haarprobleem.

Sarasin Clinic Haarfiller Mamas Jasje

Ook Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) was bij Nurse Karen voor haar fillers!

Sarasin Clinic Hair Filler behandeling
Sarasin Clinic haarfiller voor na man
Sarasin Clinic haarfiller voor en na bij man
Sarasin Clinic hairfiller before after man

Onze Sarasin Clinic arts zal vóór de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te helpen bereiken.

Klinisch onderzoek laat zien dat de hair filler behandeling bij 4 sessies met een interval van 2 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts adviseert u graag over de benodigde hoeveelheid en behandelfrequentie.

Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om een eventueel onaangenaam gevoel tijdens de behandeling te verminderen, zou u uw arts van te voren kunnen vragen naar de toepassing van een verdovende gel.

Patiënten worden daarnaast aanbevolen tijdens en ná de Hair Filler behandeling dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken voor het behoud van het resultaat op de lange termijn.

Een hair filler behandeling bij Sarasin Clinic is een zeer veilige ingreep. De complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie direct na injecteren. Deze zijn vaak binnen 72 uur verdwenen.

Al na de eerste behandelsessie met de Hair Filler stopt uw haaruitvalproces! De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren uw haarzakjes significant, waardoor de haargroei wordt versneld. Labonderzoek heeft laten zien dat de peptidetherapie de haarcellen en haarfollikels na een behandeling revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Tijdens klinisch onderzoek naar de werking werd bij patiënten een toename van de haardichtheid waargenomen van gemiddeld 22,3% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na 1 sessie elke 2 weken voor een periode van 8 weken (4 sessies). Een volledige Hair Filler behandeling bij Sarasin Clinic zou het haaruitvalproces tot ongeveer een jaar kunnen tegengaan.

 • Standaard: 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies)
 • Intensief: 4 sessies om  de 2 weken, daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden
 • Onderhoud: 1 sessie om het half jaar
 • Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts

Pelo Baum Lotion is een klinische bewezen gepatenteerde lokale behandeling die de haaruitval stopt en hergroei van haren bevordert. Steeds in overleg met de behandelende arts.

Beiden zijn mogelijk, de arts bespreekt dit tijdens de afspraak

Prijzen

SarasinClinic_hairfiller_tekening-zone1
Kleine zone
haarbehandeloppervlakte =
1 handpalm = 1 ml
200
SarasinClinic_hairfiller_tekening-zone2
Middelgrote zone
haarbehandeloppervlakte =
2 handpalmen = 2 ml
300
SarasinClinic_hairfiller_tekening-zone3
Grote zone
haarbehandeloppervlakte =
3 handpalmen = 3 ml
400

Voor en na foto’s hairfiller

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart