Spring naar de inhoud

Neusfiller voor en na

Bij Sarasin Clinic kan je comfortabel en vrijwel pijnloos een neusfiller behandeling laten uitvoeren. Onze esthetisch artsen zullen je steeds adviseren op welke manier en met welke hoeveelheid filler je een zo natuurlijk mogelijk resultaat kan bekomen.

Wil je een neusfiller behandeling laten uitvoeren om kleine imperfecties zoals een kromme neus, deukjes of bobbels weg te werken? Breng ons dan zeker op de hoogte. Onze artsen Dr. Doornaert of Dr. Dimovski bekijken dan samen met jou hoe we je het best kunnen helpen.

PRIJS

Vanaf € 500

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

4 tot 6 maanden

Voor en na resultaten van onze neusfillers

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep aan de neus of je aangezicht is steeds dat het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Het is daarom belangrijk dat je je voorafgaand aan de ingreep degelijk laat adviseren door een gespecialiseerde arts. Onze esthetische artsen en plastisch chirurgen hebben meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van fillers en andere injectables, zoals spierontspanners of een Profhilobehandeling.

NurseKaren-cirkel

Krijg de look waar je altijd al van droomde!

Bijna iedereen wil er jonger uitzien, maar niemand wil eruit zien alsof hij naar een cosmetische kliniek is geweest voor injecties met fillers. Onze dokters combineren hun esthetisch gevoel, geavanceerde training en ervaring met filler behandelingen om een verfrist en uitgerust uiterlijk te creëren waar onze patiënten dol op zijn.

Voor- en nabehandeling

Voor een goed eindresultaat is ook je eigen voorbereiding en nazorg op de behandeling een heel belangrijke parameter. De arts zal bij een eventuele eerste consultatie en voor de behandeling ruim voldoende de tijd nemen om je te informeren hierover. Je doet er dan ook goed aan deze aanbevelingen nauw op te volgen. Omdat fillers met kleine injecties worden geplaatst is het steeds mogelijk dat er zich kleine blauwe plekken vormen de dagen na de behandeling.  Door een coldpack kan dit echter tot een minimum worden herleid. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen wegtrekken. De eventuele ongemakken na de behandeling zijn ook van voorbijgaande aard.

Een niet-chirurgische neuscorrectie met filler is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden bent met de vorm van je neus en een operatie te drastisch vindt. Neusfillers zijn tegenwoordig erg populair. Logisch als je ziet dat we met behulp van injectables vaak dezelfde resultaten behalen als bij een operatie. Een liquid neuscorrectie is qua pijn dan ook niks in vergelijking met een chirurgische neuscorrectie. Een fillerbehandeling in het algemeen wordt door de meeste patiënten als pijnloos ervaren.

Sarasin Clinic ervaringen

Je bent op zoeknaar de beste plek om neusfillers te laten plaatsen in Gent en omstreken? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Boek je afspraak online

Makkelijk en snel, bij de arts of specialist van jouw keuze.