Spring naar de inhoud

Sarasin Clinic voor filler nabij Antwerpen

Woon je in of bij Antwerpen en zoek je een plastisch chirurg of esthetisch instituut om fillers te laten injecteren? Kies dan voor Sarasin Clinic, een van de meest bekende en gerenommeerde esthetische instituten in Vlaanderen, op slechts 30 minuutjes rijden van Antwerpen.

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 – 12 maanden

De kliniek kiezen waar je je behandeling met fillers  wil laten uitvoeren is een belangrijke keuze en daarom niet eenvoudig. Vaak komt er heel wat wikken en wegen bij kijken – en terecht! Daarom geven wij je graag mee waar je op kan letten om de juiste keuze te maken.

‘Education is key’ is een van onze stokpaardjes bij Sarasin Clinic. Door je te informeren en in te lezen over esthetische instituten voor je een behandeling doet, heb je al de helft van het werk gedaan: een betrouwbaar plastisch chirurg selecteren.

Geloof jij ook in de kracht van kennis? Dan is het goed mogelijk dat jouw filosofie matcht met die van Sarasin Clinic!

Ervaren artsen

Misschien wel het belangrijkste aspect als je esthetische chirurgie zoals een filler behandeling overweegt, is de ervaring van de behandelend arts. Een arts met ervaring biedt twee belangrijke voordelen: een garantie op een goed resultaat en een lagere kans op complicaties.

Meer garantie voor goed resultaat

Een arts met ervaring heeft al vele behandelingen met fillers gerealiseerd. Daardoor kent die de kneepjes van het vak, zoals waar de filler precies geïnjecteerd moet worden en hoeveel filler er nodig is op die plek om het mooiste resultaat te krijgen.

Artsen die gespecialiseerd zijn in filler behandelingen zijn ook beter in staat om per persoon in te schatten wat die nodig heeft en waar injecties geplaatst moeten worden. Ook zijn ze dankzij hun vele jaren ervaring vaak meesters in het creëren van een natuurlijk resultaat.

Minder kans op complicaties

Wat een behandeling met fillers maakt of kraakt? Twee dingen: de kwaliteit van de gebruikte filler en de ervaring en expertise van de arts. De naam en kwaliteit van de gebruikte fillers kan je steeds navragen bij de kliniek waar je je wil laten behandelen.

Je kan de kliniek ook vragen naar de jaren ervaring van de esthetische artsen. Hoe meer ervaring een arts heeft, hoe lager de kans op complicaties en bijwerkingen ligt. Een goedkope filler behandeling door een onervaren arts kan meteen dienen als een golden ticket voor programma’s zoals ‘Botched’.

Ook dermatoloog Thomas Maselis waarschuwt voor goedkope filler behandelingen door onbevoegden artsen in Knack. Bij goedkope behandelingen door onervaren artsen loopt het vaker fout. Daarenboven weet men in dergelijke gevallen niet hoe de fout opgelost kan worden.

Ervaren artsen kennen de beperkingen en risico’s, waardoor ze voorzorgen kunnen nemen om ze te vermijden en onmiddellijk correct kunnen handelen indien ze toch voorkomen. Dergelijke kennis is onmisbaar.

Expertise en veiligheid als kernwaarden bij Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic zijn we ons bewust van de kracht van kennis en ervaring. Onze medewerkers hebben allemaal meer dan tien jaar ervaring én worden continu bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de huidige trends en technieken.

Ook de veiligheid van jou als patiënt is voor ons een belangrijke pijler. Onze visie? De meest uitmuntende resultaten met zo laag mogelijke risico’s. We streven naar perfectie, excellentie en een persoonlijke aanpak.

Prijzen filler behandeling Sarasin

Let op voor te lage prijzen

Een andere pijler die vaak in achting wordt genomen in het beslissingsproces is het prijsaspect. Hoewel het zeker interessant is om naar de prijs te kijken, mag dit nooit de doorslaggevende factor zijn.

Een te goedkope filler behandeling is namelijk altijd verdacht. Denk maar aan het gezegde ‘dat is te mooi om waar te zijn’. Een lage prijs kan bijvoorbeeld komen door een lage kwaliteit van de gebruikte filler. Daarnaast worden filler behandelingen tegen een lage prijs vaak uitgevoerd door een minder ervaren persoon. De risico’s? Mislukte resultaten of zelfs infecties.

Prijzen filler behandelingen bij Sarasin Clinic

Er is geen vaste prijs voor een filler behandeling. De exacte prijs hangt af van het aantal benodigde injecties, wat dan weer afhankelijk is van de anatomie van je gezicht en je persoonlijke wensen wat betreft het resultaat. Wees gerust: jouw esthetisch arts zal je hier steeds op voorhand over inlichten.

Wij werken met een prijs per spuit van een milliliter. Afhankelijk van de te behandelen zone betaal je meer of minder voor deze spuit. Dat komt omdat er specifieke fillers bestaan voor elke zone in het gezicht.

In de spuit zit dus de filler, die gemaakt is op basis van hyaluronzuur. Dat hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en heeft een gel-achtige structuur. Hyaluronzuur is in staat om volume toe te voegen. Het staat ook bekend om zijn hydraterend vermogen.

Hoeveel betaal je nu voor welke zones?

Lip filler – 350 euro/ml

Droom je van mooie, volle lippen? Met fillers kan je volume aanbrengen in de lippen. Daarnaast helpen fillers ook de lippen te hydrateren en kunnen ze rimpels in de liprand doen verdwijnen.

Jukbeen filler en kaaklijn filler – 350 euro/ml

Zowel de jukbeenderen als de kaaklijn zijn bepalend voor de contouren van je gezicht. Een strakke kaaklijn en uitgesproken jukbeenderen geven je gezicht heel wat karakter. Daarnaast maken jukbeen fillers en kaaklijn fillers ook komaf met ingevallen wangen.

Sarasin Clinic fabrizio jawline cheekbones botox

Kin filler – 350 euro/ml

Fillers in de kin zorgen voor meer definitie en balans in de kin. Het uiterlijk van de kin heeft ook een grote invloed op de volledige perceptie van het gelaat. Een mooi gevormde en uitgesproken kin is heel belangrijk voor het totaalpakket.

Traangoot filler – 400 euro/ml

Last van wallen of donkere kringen onder de ogen? Dat kan je al gauw een vermoeide uitstraling geven. Fillers onder de ogen maken komaf met die wallen en donkere kringen en kunnen rimpels verminderen waardoor ze je uiterlijk verjongen.

Sarasin Clinic - voor en na traangootfiller

Neus filler – 500 euro/ml

Last van een bult op je neus, een hangende neustip of een asymmetrische neus? Dat zijn allemaal dingen waarvoor je geen operationele neuscorrectie moet ondergaan. Een liquid nose job is in staat die problemen voor jou op te lossen.

Sarasin Clinic neusfiller haakneus voor na

Liquid face filler – 350 euro/ml

De liquid facelift is een behandeling van het volledige gezicht met injectables. Het is het niet-operationele equivalent van een facelift. Voor een behandeling van het volledige gezicht heb je drie spuiten of meer nodig.

Sarasin Clinic liquid facelift

Profhilo

Bij een profilo behandeling wordt puur hyaluronzuur zonder volume in de huid aangebracht. Het resultaat? De huid is steviger en meer gehydrateerd. Wil je de uitstraling van de huid verbeteren? Dan is dit de behandeling die jij zoekt! Profhilo is niet voor niets dé trend van het moment in beautyland.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie bij onze Clinic voor advies op maat.

Filler Antwerpen: boek een afspraak bij Sarasin Clinic

Woon je in of nabij Antwerpen en wil je vollere lippen, minder rimpels of komaf maken met ouderdomskwaaltjes, zoals ingevallen wangen? Dan kan je bij Sarasin Clinic terecht voor kwalitatieve plastische chirurgie en esthetische ingrepen.

Onze kliniek is gelegen op een boogscheut van Antwerpen. Vanuit Antwerpen is het een halfuurtje rijden naar onze kliniek in Sint-Martens-Latem. Twijfel niet langer en maak nu je afspraak bij Sarasin Clinic!

Video fillers nabij Antwerpen

Voor- en nazorg filler Antwerpen

traangootfiller nazorg

Voor & Na foto’s filler Antwerpen

Prijs filler Antwerpen

Prijzen filler behandelingen
Lip filler€280/spuit
Jukbeen filler€280/spuit
Kaaklijn filler€280/spuit
Kin filler€280/spuit
Neuslippenplooi - Nasolabiale plooi filler€280/spuit
Marionetlijnen Filler€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neus filler€400/behandeling
Traangoot filler€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Rokerslijntjes€400/behandeling
Hyalase (correctie foutieve filler)€200/behandeling

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen filler Antwerpen

Hoe kies je de juiste filler?

Wie mag een filler behandeling uitvoeren?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Fillers?

Verzorging na de injectie

De 3 C’s van nabehandelingszorg