Logo Sarasin Clinic

Liposuctie voor en na

Naast een borstvergroting en een ooglidcorrectie is een liposuctie één van de meest courante ingrepen die bij een plastisch chirurg worden gevraagd. Een liposuctie dient om het vet rond je buik of billen te verminderen.

Ons medisch hoofd, Dr. Maarten Doornaert, heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische ingrepen. Je kan bij hem een consultatie voor een liposuctie inboeken, waarin hij samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Voor en na resultaat van een liposuctie bij Sarasin Clinic

Wie een liposuctie laat uitvoeren bij Sarasin Clinic kan erop vertrouwen dat wij steeds twee doelstellingen voor ogen hebben.

  • Het welzijn van jou als patiënt voorop stellen
  • Een zo natuurlijk mogelijk resultaat neerzetten, waardoor jij weer vol zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Hou er echter rekening mee dat ook na een liposuctie sport en gezonde voeding heel belangrijk blijven! Het vet dat je hebt weggezogen kan immers — deels — terugkomen (op een andere plaats) wanneer je gewicht toeneemt.

Onze plastisch chirurg, Dr. Maarten Doornaert, zal steeds ruim voldoende tijd nemen om je tijdens een consultatie open en eerlijk adviseren. Nadien neem jij de beslissing over het al dan niet uitvoeren van die ingreep.

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert: plastisch chirurg met meer dan 10 jaar ervaring

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook liposucties, maar even goed borstvergrotingen, -verkleiningen en borstlifts en buikwandcorrecties.

Dr. Doornaert doctoreert en voert al enkele jaren eigen onderzoek en ontwikkeling naar diverse implantaten voor heupvergrotingen. Je komt bij Sarasin Clinic dus bij één van de autoriteiten in België terecht op het vlak van plastische chirurgie.

Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat jij er steeds als de beste versie van jezelf kan uitzien. We zullen er dan ook alles aan doen om jou een zo goed mogelijk resultaat te bezorgen, maar blijven altijd eerlijk over de verwachtingen die je mag hebben.

Boek nu een eerste consultatie

voor een liposuctie door Dr. Maarten Doornaert

Tijdens een eerste consultatie krijg je op voorhand al een goed beeld van het eindresultaat dat je kan verwachten van een liposuctie. Open, eerlijk een transparant, zoals we het graag hebben.

Liposuctie video’s

Ben je van plan om een liposuctie te laten uitvoeren bij Dr. Doornaert in onze Sarasin Clinic, maar wil je eerst nog wat meer informatie over hoe de ingreep exact in z’n werk gaat? Bekijk dan zeker onderstaande video waarin we de ingreep haarfijn uit de doeken doen. Met alle andere vragen die je daarna hebt kan je terecht bij de dokter tijdens een eerste consultatie.

Sarasin Clinic  & Dr. Doornaert ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een liposuctie te laten uitvoeren in de regio rond Gent? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart