Logo Sarasin Clinic

Buikwandcorrectie voor en na

Een buikwandcorrectie, in de volksmond en de media vaak een Tummy Tuck genoemd, is een ingreep waarbij een huidoverschot of vet rond de buik wordt weggenomen.

Ons medisch hoofd, Dr. Maarten Doornaert, heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische ingrepen. Je kan bij hem een consultatie voor een buikwandcorrectie inboeken, waarin hij samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Voor en na resultaat van een buikwandcorrectie bij Sarasin Clinic

Wie een buikwandcorrectie laat uitvoeren bij Sarasin Clinic kan erop vertrouwen dat wij steeds twee doelstellingen voor ogen hebben.

  • Het welzijn van jou als patiënt voorop stellen
  • Een zo natuurlijk mogelijk resultaat neerzetten, waardoor jij weer vol zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Hoe er echter rekening mee dat bij een buikwandoperatie of Tummy Tuck je een aanzienlijk litteken zal hebben. Vandaar dat de chirurg de mogelijke opties of eventuele alternatieven met jou zal bespreken. Uiteraard zal de chirurg er altijd voor zorgen dat wanneer je overgaat tot de operatie de incisie in de bikini zone zal vallen.

Onze plastisch chirurg, Dr. Maarten Doornaert, zal steeds ruim voldoende tijd nemen om je tijdens een consultatie open en eerlijk adviseren. Nadien neem jij de beslissing over het al dan niet uitvoeren van die ingreep.

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert: plastisch chirurg met meer dan 10 jaar ervaring

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook buikwandcorrecties, maar even goed borstvergrotingen, -verkleiningen en borstlifts.

Dr. Doornaert doctoreert en voert al enkele jaren eigen onderzoek en ontwikkeling naar diverse implantaten voor heupvergrotingen. Je komt bij Sarasin Clinic dus bij één van de autoriteiten in België terecht op het vlak van plastische chirurgie.

Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat jij er steeds als de beste versie van jezelf kan uitzien. We zullen er dan ook alles aan doen om jou een zo goed mogelijk resultaat te bezorgen, maar blijven altijd eerlijk over de verwachtingen die je mag hebben.

Boek nu een eerste consultatie

voor een buikwandcorrectie of 'Tummy tuck'

Tijdens een eerste consultatie krijg je op voorhand al een goed beeld van het eindresultaat dat je kan verwachten van een buikwandcorrectie. Open, eerlijk een transparant, zoals we het graag hebben.

Sarasin Clinic  & Dr. Doornaert ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een buikwandcorrectie te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart