Logo Sarasin Clinic

Borstvergroting voor en na

Een borstvergroting is één van de meest gekende én gevraagde ingrepen in de wereld van plastische chirurgie. We krijgen bij Sarasin Clinic dan ook wekelijks verschillende vragen binnen rond deze ingreep.

Ons medisch hoofd, Dr. Maarten Doornaert, heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische ingrepen. Je kan bij hem een 3D-simulatie van een borstvergroting boeken, waarin hij samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Voor en na resultaat van een borstvergroting bij Sarasin Clinic

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep is steeds dat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Om die reden bieden we bij Sarasin Clinic dan ook 3D-simulaties van een borstvergroting aan alvorens over te gaan tot de eigenlijke ingreep. Op die manier krijg je als patiënt een goed beeld van te het verwachte eindresultaat. Onze plastisch chirurg, Dr. Maarten Doornaert, zal je ook open en eerlijk adviseren over de vorm en de grootte van borstprothese voor jou aangewezen is. Uiteraard overleggen we dit alles steeds met jou, en nemen we hiervoor ruim de tijd.

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert: specialist in borstvergrotingen

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook borsvergrotingen. Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Een borstvergroting uitgevoerd in onze Sarasin Clinic vertaald zich steeds in een verbluffend resultaat, maar vooral in de zo beperkt mogelijk zichtbare littekens. Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat jij er steeds als de beste versie van jezelf kan uitzien.

Boek nu een 3D simulatie

van je borstvergroting (€50)

Door een 3D-simulatie te maken van je borstvergroting alvorens ‘m uit te voeren krijg je op voorhand al een goed beeld van het eindresultaat dat je kan verwachten. Open, eerlijk een transparant, zoals we het graag hebben.

Sarasin Clinic  & Dr. Doornaert ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een borstvergroting te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart