Logo Sarasin Clinic

Borstlift voor en na

Door enerzijds het effect van de zwaartekracht en anderzijds door het verouderen van de weefselstructuren, kunnen de borsten, die normaal een stevige vorm hebben met een tepel hoog op het borstweefsel, gaan uitzakken. Een borstlift of mastopexie zorgt ervoor dat dit effect kan worden teruggedraaid.

Ons medisch hoofd, Dr. Maarten Doornaert, heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische ingrepen. Je kan bij hem een consultatie voor een borstlift inboeken, waarin hij samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Voor en na resultaat van een borstlift bij Sarasin Clinic

Wie een borstlift laat uitvoeren bij Sarasin Clinic kan erop vertrouwen dat wij steeds twee doelstellingen voor ogen hebben.

  • Het welzijn van jou als patiënt voorop stellen
  • Een zo natuurlijk mogelijk resultaat neerzetten, waardoor jij weer vol zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Onze plastisch chirurg, Dr. Maarten Doornaert, zal dan ook steeds ruim voldoende de tijd nemen om je tijdens een consultatie open en eerlijk advies te geven over uw borstlift (of eventueel -reductie).Nadien neem jij de beslissing over het al dan niet uitvoeren van de ingreep.

Sarasin Clinic team Dokter Maarten Doornaert

Dr. Doornaert: specialist in plastische ingrepen aan de borst

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook borstvergrotingen, -verkleiningen en borstlifts. Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Een borstlift uitgevoerd in onze Sarasin Clinic vertaald zich steeds in een verbluffend resultaat, maar vooral in de zo beperkt mogelijk zichtbare littekens. Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat jij er steeds als de beste versie van jezelf kan uitzien.

Boek nu een eerste consultatie

voor je borstlift

Tijdens een eerste consultatie krijg je op voorhand al een goed beeld van het eindresultaat dat je kan verwachten. Open, eerlijk een transparant, zoals we het graag hebben.

Sarasin Clinic  & Dr. Doornaert ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een borstlift te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart