Logo Sarasin Clinic

Lip fillers voor en na

Bij onze Sarasin Clinic kan je terecht voor lip fillers met zowel een heel natuurlijk als een meer dramatisch effect. Onze esthetische artsen bespreken vooraf steeds duidelijk met jou welk effect je nastreeft en wat de best mogelijke lip filler behandeling voor jou kan zijn.

Wil je graag een afspraak maken voor een lipfiller behandeling? Dat kan makkelijk en snel via onze online boekingsmodule.

Onze lip fillers voor en na: een stralende look met verleidelijke lippen

Zoals je hierboven kan zien kunnen onze lip filler behandelingen resulteren in zowel een heel natuurlijk als een iets meer dramatisch effect. De hoeveelheid filler die bij je wordt ingebracht wordt door de behandelende arts in samenspraak met jou bepaald. Hoe het ook moge zijn, je kan ervan op aan dat we je steeds open, eerlijk en geïnformeerd zullen inlichten over hoe jij het best mogelijke resultaat met een lipfiller kan bekomen.

Voor- en nabehandeling

Het injecteren van de lipfiller zelf duurt in principe niet langer dan een kwartiertje. Je voelt enkele kleine prikjes, maar voorts vallen de eventuele ongemakken reuzegoed mee.

Na de ingreep wordt enige roodheid en zwelling verwacht, de bovenlip zwelt meestal iets meer op dan de onderlip. De zwelling duurt meestal niet langer dan 48 uur. We moedigen alle patiënten steeds aan om contact op te nemen met ons medisch secretariaat wanneer  ze zich zorgen maken of vragen hebben naar aanleiding van hun procedures.

Tips na een lip filler behandeling:

  • Geen make-up gedurende 4 uur op de lippen en rond de mond
  • Geen inspannende oefeningen die dag
  • Laat zure producten 24 uur staan
  • Geen spa’s, geen sauna en geen warme yoga gedurende 1 week na de behandeling

Boek nu je afspraak voor lipfillers

Het injecteren duurt slechts een kwartiertje

Boek nu online je behandeling bij Dr. Doornaert of Dr. Dimovski en geniet binnenkort van stralende, verleidelijke lippen.

Reviews

We garanderen je dat je bij Sarasin Clinic terechtkomt bij een team van professionele esthetische artsen. Elk van onze plastisch en esthetisch chirurgen volgt constant bijscholingen om de laatste nieuwe technieken met de best mogelijke resultaten onder de knie te krijgen. De meeste van onze artsen hebben bovendien meer dan 10 jaar ervaring in diverse behandelingen op gebied van plastische chirurgie, esthetische behandelingen of het inbrengen van injectables.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De reviews die onze klanten en patiënten ons nalaten spreken boekdelen:

Op zoek naar voor en na foto’s van andere behandeling? Bekijk ze op onze handige overzichtspagina.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart