Spring naar de inhoud

Mogelijke alternatieven voor een haartransplantatie bij Sarasin Clinic in Gent

Wil je een mooie, volle haardos? Daarvoor hoef je heus niet naar Istanbul te gaan voor een haartransplantatie. Bij Sarasin Clinic in Gent kunnen wij jouw haren een nieuw leven inblazen met onze hairfiller- of PRP-behandeling.

Behandelingen met haarfiller of PRP-behandelingen zijn vaak een mooi alternatief voor of een goede aanvulling op een haartransplantatie. We vertellen je graag alles over wat deze behandelingen inhouden en voor wie ze zijn.

Sarasin Clinic: expert in alternatieven voor haartransplantatie Gent

 • Sarasin Clinic is een van de meest gerenommeerde medisch-esthetische instituten in Vlaanderen. De clinic bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlakbij de snelweg!
 • Daardoor is onze praktijk gemakkelijk bereikbaar van alle uithoeken van het land. Vanuit Gent rijd je ongeveer tien minuutjes naar Sarasin Clinic. Je kan je wagen altijd kwijt op onze ruime, gratis parking.
 • Heb je geen wagen? Geen probleem! Ook met het openbaar vervoer kan je onze praktijk bereiken vanuit Gent. Ben je een echte sportieveling? Met de fiets doe je er ongeveer een half uurtje over. Als je een echte doortrapper bent, sta je er zelfs op twintig minuutjes of minder!

Bij Sarasin Clinic in Gent ben je steevast in goede handen voor het behandelen van haaruitval

We boekten met onze haarfiller- en PRP-behandelingen al enorme successen. Die successen hebben we te danken aan ons professionele team van experten en aan het kwaliteitslabel dat al onze producten en apparaten dragen.

Team van medisch-esthetisch geschoolde experten

Bij Sarasin Clinic staat een team van medisch-esthetisch geschoolde experts op jou te wachten. Zij hebben allemaal meer dan vijf jaar ervaring en voerden al honderden behandelingen uit.

Zij volgen ook continue bijscholingen en interne opleidingen om hun skills up-to-date te houden en hun kennis uit te breiden. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken zodat we voor jou de beste resultaten kunnen neerzetten.

Wat heb jij nodig: haarfiller, PRP of haartransplantatie?

Welke behandeling jij nodig hebt, is heel erg afhankelijk van de oorzaak van jouw haaruitval. Zowel op jonge leeftijd als op oudere leeftijd kan je last hebben van haaruitval of alopecia. Daarnaast is het een fenomeen dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt.

Om na te gaan welke behandeling je nodig hebt, is het dus belangrijk dat je de oorzaak van jouw haaruitval kent. Is het een erfelijk bepaalde soort haaruitval? Of is de oorzaak hormonaal? Je laat best eerst een diagnose stellen door een arts.

haarfiller

Wat is haaruitval?

 • Haaruitval kan op zoveel verschillende manieren tot uiting komen: een terugtrekkende haarlijn, kaalheid, kale plekken of dunner wordend haar. We spreken van haaruitval wanneer het haarverlies boven de 50 à 120 haartjes per dag ligt.
 • Dat tellen is moeilijk, maar als je haaruitval hebt, merk je dat heus wel. Ook als je geen last hebt van haaruitval, maar wel dunner wordend haar hebt door je vorderende leeftijd, kan je een beroep doen op onze haarfiller behandeling.

Haartransplantatie voor wie geen haarzakjes meer heeft

 • Bij een haartransplantatie worden haarzakjes of grafts van de ene plek (donorgebied) naar de andere (doelgebied) getransplanteerd. In het doelgebied gaan de haartjes opnieuw groeien.
 • Zo’n haartransplantatie is de ideale oplossing voor mensen die geen haarzakjes meer hebben op bepaalde plaatsen. Door de haartjes te transplanteren, creëer je een permanente haargroei in het doelgebied.

Haartransplantatie: niet voor iedereen

 • Een haartransplantatie is echter wel een heel ingrijpende en kostelijke operatie. Als je het niet per se nodig hebt, dan kies je beter voor een alternatief zoals haarfillers of PRP. Geloof ons, de resultaten zijn net zo verbluffend!
 • Wist je dat een haartransplantatie gemiddeld 8 uur duurt? Het is een pittige operatie, waarvan je ook nog eens een week hersteltijd nodig hebt. Bovendien duurt het tussen de 9 en 12 maanden voor je de uiteindelijke resultaten van de behandeling kan zien.
 • Naast ingrijpend, is de ingreep ook redelijk duur. Je betaalt minstens 3000 euro en afhankelijk van de oppervlakte die je wil aanpakken, kan daar nog een flinke som geld bijkomen.
 • Een haartransplantatie kan dus heel interessant zijn en is zeker zijn geld waard als het je enige optie is. Maar met bovenstaande informatie in het achterhoofd, kunnen we concluderen dat je haarverlies ook met andere middelen kan aanpakken: haarfillers of PRP. Lees zeker verder als je meer wil leren over deze alternatieven!

Haarfiller voor dunner wordend haar, haarverlies en (vroegtijdige) erfelijke haaruitval

 • Haarfiller is een uitstekend alternatief als je nog haarzakjes hebt. Het levert prachtige resultaten op voor dunner wordend haar en voor mensen die te maken hebben met (vroegtijdig) haarverlies.
 • Tijdens de behandeling injecteert de behandelende arts haarfiller in de hoofdhuid. Wij werken met de haarfiller van DR.CYJ die bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur (een lichaamseigenstof) en 7 gepatenteerde peptiden om haarverlies te beperken en haargroei te stimuleren.
Haarfiller
 • Door te werken met een haarfiller zorg je ervoor dat de haarfollikels hersteld worden en de hoofdhuid gezonder wordt. Het is wetenschappelijk bewezen dat daardoor het haarverlies afneemt én er sterker en gezonder haar teruggroeit.
 • Al na de eerste behandeling stopt de haaruitval, waardoor je vanaf die eerste behandeling al resultaten ziet. In totaal heb je vier sessies nodig om optimale resultaten te bekomen. Tijdens de eerste consultatie zullen wij een behandelplan op maat opstellen, waarna we meteen van start kunnen gaan met de behandeling.
 • Haarfillers zijn een prima methode om de hoofdhuid en dus ook het haar gezond te houden. Daardoor is het ook een goed middel om vroegtijdige kaalheid tegen te gaan door de haardikte en haardichtheid te stimuleren.
 • Daarnaast biedt deze techniek ook mogelijkheden voor mensen die een haartransplantatie ondergaan hebben. Door haarfillers in de huid te injecteren, kunnen we de overlevingskansen van getransplanteerde haren vergroten.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Resultaten van haarfiller als alternatief voor haartransplantatie bij Sarasin Clinic in Gent

Hieronder zie je de resultaten die wij met deze techniek bereikt hebben bij onze patiënten door haarfiller in de huid ter hoogte van de haarzakjes te injecteren.

SarasinClinic-haarfiller_Na-1-sessieResultaat na 1 sessie: verminderde kaalheid en toename aan haren

 

 

 

 

 

SarasinClinic-haarfiller_Na-2-sessies-Resultaat na 2 sessies: toename haren in de voorste haargrens en verdere afname kaalheid

 

 

 

 

SarasinClinic-hairfiller_Resultaat-na-1-sessie-met-2-spuiten_202201Resultaat na 1 sessie: met 2 spuiten

 

 

 

 

 

SarasinClinic-haarfiller_Na-3-sessies-Resultaat na 3 sessies: geen kaalheid meer en mooie volle haren

 

 

 

 

 

PRP-behandeling: de meest natuurlijke manier om haaruitval tegen te gaan

Dit is een methode om je haren te verbeteren aan de hand van je eigen bloed. Door PRP te isoleren uit het bloed en te injecteren kan je het haar verbeteren. Dat komt door de hoge concentratie van groeifactoren die zich in PRP bevinden.

Resultaat PRP als alternatief voor haartransplantatie bij Sarasin Clinic Gent

Sarasin Clinic PRP behandeling vergelijking restulaat na 2 sessies

Meer voor en na foto’s haar filler

Video’s over haarfiller

Prijzen haartransplantatie Gent (haarfiller & PRP)

Prijzen hair filler behandelingen
Hair filler kleine zone (1ml)€200/sessie
Hair filler middelgrote zone (2ml)€300/sessie
Hair filler grote zone (3ml)€400/sessie
Prijzen PRP behandelingen
PRP behandelingen
PRP 1ste sessie€350/sessie
PRP 2de sessie€350/sessie
PRP laatste sessie (bij 3 sessies in totaal)€250/sessie
PRP voor de lippen€350/sessie
PRP huidverbetering€350/sessie
PRP tegen haaruitval€350/sessie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen haartransplantatie

Wat mag ik verwachten van een hair filler behandeling?

PRP of hair filler tegen haaruitval?

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een hair filler?

Wat is het resultaat van een hair filler?

Hoe verloopt een hair filler protocol?

Aanvullende verzorging bij hair Fillers