Spring naar de inhoud

Sarasin Tight Body

Ben je op zoek naar een veilige en effectieve manier om je lichaam te verjongen en te verstevigen zonder een invasieve ingreep? Dan is dit pakket wat je zoekt! Hierbij maken we gebruik van ultrasone golven en hyaluronzuur om jouw lichaam te helpen collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt hierdoor steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd.

Verwen jezelf en je lichaam met het Sarasin Body Tight pakket.

PRIJS

€ 1000

LEEFTIJD

vanaf 25 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

2 maand

Wat houdt het Sarasin Tight Body pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Tight Body behandeling?

  • We beginnen dit pakket met een sessie HIFU-body. HIFU-body werkt op een identieke manier als HIFU-face. Naargelang de instellingen kan je zowel focussen op cellulitis als lokale vetophoping of huidversteviging. Dit wordt net voor de behandeling besproken met de specialiste. Na de HIFU-body zal je aan de balie een nieuwe afspraak kunnen maken voor de eerste sessie profhilo body.
  • Het is niet mogelijk om dezelfde dag profhilo te doen want er moet namelijk 4 weken tussen de behandelingen zitten. De afspraak voor de profhilo behandeling kan je na de HIFU maken aan de balie.
  • Met Profhilo gaan we de huidverslapping aanpakken. Dit zijn kleine prikjes hyaluronzuur die zorgen voor de hydratatie van de huid alsook de aanmaak van meer elastine en collageen. Hierdoor krijgen we een liftend effect en gaan fijne lijntjes verdwijnen.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Dit pakket is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een niet chirurgische huidverstrakking en lichaamscontourverbetering. Met de Sarasin Tight body geniet je van een jeugdige uitstraling op elk deel van je lichaam.