Spring naar de inhoud

Sarasin Slim

Lukt het maar niet om dat hardnekkig vet op bepaalde delen van je lichaam weg te krijgen? Het Sarasin Slim pakket helpt je een slanker, strakker en meer gestroomlijnd lichaam te krijgen op een niet-invasieve en veilige manier.

PRIJS

€ 950

LEEFTIJD

vanaf 25 jaar

BEHANDELINGSTRACJECT

45 dagen

Wat houdt het Sarasin Slim pakket in?

Ofwel 2 zones = 2 sessies cryolipolyse en/of HIFU bv. 2 x buik + love handles

Ofwel 1 zone = 3 sessies bv. 3 x buik

Het Sarasin Slim pakket bestaat uit cryolipolyse en HIFU-body. Je kan hierbij kiezen uit verschillende combinaties. Vlak voor de behandeling bespreek je met de specialiste welke combinatie geschikt is voor jou.

De verschillende combinaties zijn:

  1. Cryolipolyse + HIFU-body
  2. Cryolipolyse + Cryolipolyse
  3. HIFU-body + HIFU-body

Hoe werkt de Sarasin Slim behandeling?

  • Bij cryolipolyse richten we ons op het verminderen van lokale vetophopingen door middel van gecontroleerde koeling. Tijdens de behandeling wordt een apparaat op de huid geplaatst dat de vetcellen in het behandelgebied afkoelt tot een temperatuur net boven het vriespunt. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en afbreken. Het lichaam reageert hierop door de afgebroken vetcellen op te ruimen en af te voeren via het natuurlijke afvoersysteem van het lichaam.
  • HIFU-body is ontwikkeld om specifiek te werken op delen van het lichaam waar de huid slapper wordt zoals de buik, dijen, billen en armen. Het kan ook helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de lichaamscontour.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Vanaf 25 jaar.

Het is belangrijk om te weten dat cryolipolyse geen vervanging is voor een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging. Met het Sarasin Slim pakket pak je de specifieke probleemgebieden aan die moeilijk met sport en diëten weg te werken zijn.