Spring naar de inhoud

Ooglidcorrectie prijs

De prijs van een ooglidcorrectie hangt af van welke zones je laat behandelen. Op deze pagina kan je de prijzen terugvinden van zowel een bovenste-, onderste- of volledige ooglidcorrectie. Daarnaast geven we je ook nog graag de prijsopties voor volledige verdoving en een consultatie bij de plastisch chirurg mee.

Prijzen ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic

Consultatie
Eerste consultatie (deze kost wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je behandeling wanneer je die laat uitvoeren)€50
Bovenooglidcorrectie
Bovenste oogleden corrigeren€1.200
Onderooglidcorrectie
Onderste oogleden corrigeren€1.650
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden corrigeren€2.500
Anesthesie/verdoving
Optioneel kan je kiezen voor een algemene verdoving. In dat geval komt een kost van €300 bij het totaalbedrag voor anesthesie.€300

Prijs voor algemene verdoving bij een ooglidcorrectie

In nagenoeg alle gevallen raden wij onze patiënten aan hun ooglidcorrectie te laten uitvoeren onder een plaatselijke verdoving. De ervaring leert namelijk dat dit voor de meeste mensen prima te doen is, en dat dit veel mensen dit als fijner of minder ingrijpend ervaren.

Is het om een bepaalde reden niet mogelijk, aangewezen of wenselijk om voor een plaatselijke verdoving te kiezen? Dan is er nog steeds een optie voor volledige of algemene verdoving. In dit geval komt een extra kost van €300 bij de totaalprijs voor de anesthesie.

Zoals je ziet is de prijs van een ooglidcorrectie dus afhankelijk van twee factoren:

  • Het soort behandeling (de zone die je wenst aan te pakken: onder- of bovenaan)
  • De gekozen manier van verdoving bij de ingreep (plaatselijk of algemeen)

Een impressie van de Sarasin Clinic

We verzekeren je dat je in de beste handen bent in onze Sarasin Clinic. Voor de prijs van een ooglidcorrectie krijg je er niet enkel een goed eindresultaat, maar ook de beste zorgen onderweg bij. Je kan er als patiënt vanop aan dat onze plastisch chirurgen bij de besten zijn in hun vak, en dat ze vaak ettelijke jaren ervaring (meer dan 10) met zich meedragen.

Het spreekt voor zich, maar naast deze ervaring kan je er ook op rekenen dat we in onze Clinic de strengste normen hanteren op gebied van veiligheid, hygiëne en goede medische praktijken. Het belangrijkste voor ons is dat jij als patiënt een zo goed mogelijk eindresultaat kan genieten, met een zo aangenaam mogelijke weg ernaartoe. Je zal zien dat in onze clinic daarom ook een heel gemoedelijke sfeer heerst. Bij Sarasin Clinic geniet je van de expertise van een ziekenhuis met de voordelen van een privékliniek.

Een virtuele tour doorheen onze praktijk:

Prijzen en andere veelgestelde vragen over een ooglidcorrectie

Naast de prijs van een ooglidcorrectie krijgen wij nog regelmatig andere veelvoorkomende vragen over deze behandeling aan de bovenste of onderste oogleden.

Heb je zelf nog een onbeantwoorde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons medisch secretariaat of een eerste consultatie (€50) in te boeken om jouw situatie in detail te bespreken.

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek nu je consultatie (€50)

Voor een ooglidcorrectie in Gent, Antwerpen of Zottegem

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert om een eventuele ooglidcorrectie te bespreken. De eerste consultatie kost €50. Deze kost wordt in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie