Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie prijs

De prijs van een ooglidcorrectie hangt af van welke zones je laat behandelen. Op deze pagina kan je de prijzen terugvinden van zowel een bovenste-, onderste- of volledige ooglidcorrectie. Daarnaast geven we je ook nog graag de prijsopties voor volledige verdoving en een consultatie bij de plastisch chirurg mee.

Prijzen ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic

Eerste consultatie
We bekijken wat de beste oplossing voor jou zal zijn.
50
  • In een eerste consultatie bekijkt Dr. Doornaert samen met jou wat de meest aangewezen behandeling voor jouw situatie is.
  • Merk op: de kost van deze consultatie wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je beslist die bij ons te laten uitvoeren.
Bovenooglidcorrectie
Enkel de bovenste oogleden
1200
  • In een bovenooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid boven je ogen, waardoor je van die vermoeide blik of ongemakken afraakt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Onderooglidcorrectie
Enkel de onderste oogleden
1650
  • Bij een onderooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid onder je ogen, waardoor je een frissere, jeugdigere blik krijgt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden
2500
  • De volledige zone van je oogleden rond je ogen wordt aangepakt door onze plastisch chirurg. Je krijgt opnieuw een frisse blik, en hebt geen last meer van hangende oogleden of andere ongemakken.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.

Prijs voor algemene verdoving bij een ooglidcorrectie

In nagenoeg alle gevallen raden wij onze patiënten aan hun ooglidcorrectie te laten uitvoeren onder een plaatselijke verdoving. De ervaring leert namelijk dat dit voor de meeste mensen prima te doen is, en dat dit veel mensen dit als fijner of minder ingrijpend ervaren.

Is het om een bepaalde reden niet mogelijk, aangewezen of wenselijk om voor een plaatselijke verdoving te kiezen? Dan is er nog steeds een optie voor volledige of algemene verdoving. In dit geval komt een extra kost van €300 bij de totaalprijs voor de anesthesie.

Zoals je ziet is de prijs van een ooglidcorrectie dus afhankelijk van twee factoren:

  • Het soort behandeling (de zone die je wenst aan te pakken: onder- of bovenaan)
  • De gekozen manier van verdoving bij de ingreep (plaatselijk of algemeen)

Een impressie van de Sarasin Clinic

We verzekeren je dat je in de beste handen bent in onze Sarasin Clinic. Voor de prijs van een ooglidcorrectie krijg je er niet enkel een goed eindresultaat, maar ook de beste zorgen onderweg bij. Je kan er als patiënt vanop aan dat onze plastisch chirurgen bij de besten zijn in hun vak, en dat ze vaak ettelijke jaren ervaring (meer dan 10) met zich meedragen.

Het spreekt voor zich, maar naast deze ervaring kan je er ook op rekenen dat we in onze Clinic de strengste normen hanteren op gebied van veiligheid, hygiëne en goede medische praktijken. Het belangrijkste voor ons is dat jij als patiënt een zo goed mogelijk eindresultaat kan genieten, met een zo aangenaam mogelijke weg ernaartoe. Je zal zien dat in onze clinic daarom ook een heel gemoedelijke sfeer heerst. Bij Sarasin Clinic geniet je van de expertise van een ziekenhuis met de voordelen van een privékliniek.

Een virtuele tour doorheen onze praktijk:

Prijzen en andere veelgestelde vragen over een ooglidcorrectie

Naast de prijs van een ooglidcorrectie krijgen wij nog regelmatig andere veelvoorkomende vragen over deze behandeling aan de bovenste of onderste oogleden.

Heb je zelf nog een onbeantwoorde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons medisch secretariaat of een eerste consultatie (€50) in te boeken om jouw situatie in detail te bespreken.

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek nu je consultatie (€50)

Voor een ooglidcorrectie in Gent, Antwerpen of Zottegem

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert om een eventuele ooglidcorrectie te bespreken. De eerste consultatie kost €50. Deze kost wordt in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart