Logo Sarasin Clinic

Traangoot fillers België

Ben je op zoek naar de beste plek in België voor een behandeling met traangootfillers? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres: onze verschillende esthetische artsen hebben meer dan 10 jaar ervaring met verschillende injectables en kunnen gerust echte autoriteiten op het gebied van esthetische behandelingen worden genoemd.

Traangoot filler behandeling in Vlaanderen

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Met twee vestigingen in België is onze Sarasin Clinic één van de best gekende instituten voor plastische en esthetische chirurgie in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem (bij Gent) en de operatieve ingrepen in Antwerpen opereert ons medisch hoofd Dr. Doornaert ook in het AZ in Zottegem.

Bij Sarasin clinic geniet je dus van de expertise van een algemeen ziekenhuis, gecombineerd met de uitstekende zorg en persoonlijke aanpak van een privékliniek. Het beste van de twee werelden, zo je wil.

Onze Clinic bevindt zich in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent in het centrum van België. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer, en er is steeds gratis parking aan de deur voorzien. Door de centrale ligging rij je in ruwweg een half uur van zowel Brugge, Kortrijk, Antwerpen als Brussel naar onze Sarasin Clinic toe.

Prijs van traangoot fillers in België

Traangootfiller
Prijs per spuit van 1ml. Meestal heb je aan één behandeling voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Stel dat je toch meer zou nodig hebben, dan wordt dit op voorhand besproken.

Zo weet je altijd op voorhand wat de kost van de behandeling zal zijn.
Wij openen nooit zomaar een tweede spuit, zonder toestemming van de patiënt.
€400

Elke behandeling bevat 1 spuit, en elke spuit bevat 1ml filler die slechts één maal wordt gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk om bijvoorbeeld twee behandelingen van 0,5ml met éénzelfde spuit af te werken, vanzelfsprekend om hygiënische redenen.

Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat telkens de volledige 1ml moet worden geïnjecteerd. Onze esthetisch arts bespreekt telkens op voorhand met jou je wensen en verwachtingen van het resultaat, om dit dan nadien zo dicht als mogelijk te benaderen.

Boek nu je traangoot filler in België

€400 voor één spuit (1ml)

Elke traangootfiller behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag, en wordt uitgevoerd in onze comfortabele clinic in Sint-Martens-Latem, Gent. Voor elke behandeling van €400 voorzien we één spuit van 1ml filler. In de meeste gevallen volstaat dit om tot een mooi resultaat te komen.

De beste locatie voor je traangoot filler behandeling

Het spreekt voor zich dat je een zo perfect mogelijk resultaat van je traangoot filler behandeling wil.  Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor traangoot fillers in België.

We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters van ons medisch secretariaat.

De beste traangoot filler resultaten in België

SC-Academy traangootfiller
Sarasin Clinic traangootfiller

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart