Logo Sarasin Clinic

Traangoot filler ervaringen

Ben je van plan een behandeling met traangootfillers te laten uitvoeren, maar weet je nog niet precies waar je die best laat doen? We heten je alvast graag welkom in onze Sarasin Clinic: een autoriteit op het gebied van fillers en andere injectables in Vlaanderen.

Traangoot filler ervaring

Wie kiest voor Sarasin Clinic kiest voor een jarenlange ervaring op gebied van injectables in Vlaanderen of zelfs België. Ons medisch team bestaat enkel uit esthetische artsen en plastisch chirurgen met een proven track record en voldoende ervaring. Veel van onze plastisch chirurgen hebben dan ook meer dan 10 jaar ervaring in diverse esthetische behandelingen. Zo mogen we mogen ons ook met zekere trots een autoriteit noemen op gebied van fillers, spierontspanners en andere injectables.

De voordelen van Sarasin Clinic:

Medisch hoofd Dr. Maarten Doornaert is een autoriteit op gebied van plastische chirurgie, voert al jarenlang eigen onderzoek en ontwikkeling uit.
Bij Sarasin Clinic geniet je van de professionele medische kennis van een algemeen ziekenhuis, met het comfort en de privacy van een privékliniek.
Meer dan 10 jaar ervaring in diverse plastische en esthetische ingrepen.
Indien je dit wenste gebruiken we verdovende zalven van chirurgische kwaliteit

Filler reviews

Geloof ons vooral niet op ons woord, maar lees zelf de positieve reviews van tevreden klanten en patiënten over onze verschillende plastische en esthetische ingrepen. We zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou het verschil kunnen maken en een fantastisch resultaat zullen kunnen neerzetten!

Sarasin clinic: een comfortabele omgeving

Het spreekt voor zich dat je een zo goed mogelijk resultaat van je filler behandeling wil bekomen.  Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor lip fillers in Vlaanderen of zelfs België. Wij maken geen compromissen als het aankomt op hygiëne of zorg, en staan steeds voor een professionele patiëntopvolging.

Heb je na het lezen van deze info toch nog enkele vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen! De medewerkers van ons medisch secretariaat geven je graag vrijblijvend advies en beantwoorden al je vragen.

De beste traangoot filler resultaten

SC-Academy traangootfiller
Vrouw kijkt omhoog na behandeling bij sarasin clinic

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart