Logo Sarasin Clinic

Wat is de beste traangoot filler?

We kunnen heel kort zijn in het antwoord op deze vraag: de beste traangoot filler is diegene die door een geschikt en capabel plastisch chirurg werd toegepast. De juiste plaatsing van een filler is minstens — zo niet meer — even belangrijk dan het gebruikte filler product.

Beste plaatsing van een traangoot filler

Traangoot fillers worden door plastisch of esthetisch chirurgen met kleine, fijne injectienaalden in de huid geplaatst. Het is vanzelfsprekend bijzonder belangrijk dat alle injectiemateriaal werd gesteriliseerd en dat ook de praktijk waar de behandeling doorgaat proper en schoon is.

De behandelende arts zal steeds ruim te tijd nemen om de behandeling voorafgaand met jou te bespreken, en na te gaan welke klachten je ervaart of welk resultaat resultaat je precies nastreeft. Zo zal hij in samenspraak met jou de behandeling opstarten, en je ook tijdens de ingreep informeren over wat er precies gebeurt.

Welke traangootfillers gebruiken wij bij Sarasin Clinic?

Hier bij Sarasin Clinic gebruiken we enkel A-merk producten van een hoogwaardige medische kwaliteit. Zo zal je vaak zien of lezen dat onze producten van ‘chirurgische kwaliteit’ zijn. Dit houdt in dat deze niet vrij in de handel verkrijgbaar zijn, en dat medisch geschoolde medewerkers vereist zijn om de behandeling met deze producten uit te voeren.

We hebben de producten die we vandaag de dag gebruiken getest op verschillende eigenschappen:

 Geeft het product de gewenste vulling?
 Blijft de vulling voldoende in de daarvoor bestemde zone
 Blijft het resultaat van de behandeling voldoende lang zichtbaar (wij rekenen op 6 maanden)
 Het product moet zo weinig mogelijk vocht aantrekken!

De traangootfillers die we bij Sarasin Clinic gebruiken zijn fillers die specifiek ontwikkeld werden voor de traangoot-zone. Traangootfillers zijn namelijk meer liquide dan andere fillers, waardoor je zo ook niet voor andere zones kan of mag gebruiken. Net doordat ze meer vloeibaar zijn is er mindere kans op klontervorming, wat wij  (en jij vermoedelijk ook) uitermate belangrijk vinden voor een ingreep in het aangezicht.

Prijs van een traangoot filler behandeling

Zoals hierboven aangegeven behoud een traangoot filler behandeling zijn effect ongeveer zes maanden. De kostprijs van één behandeling kan je hieronder terugvinden:

Traangootfiller
Prijs per spuit van 1ml. Meestal heb je aan één behandeling voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Stel dat je toch meer zou nodig hebben, dan wordt dit op voorhand besproken.

Zo weet je altijd op voorhand wat de kost van de behandeling zal zijn.
Wij openen nooit zomaar een tweede spuit, zonder toestemming van de patiënt.
€400

Elke behandeling met een traangootfiller bevat 1 spuit van exact 1 ml filler. Het is echter niet zo dat de dokter bij elke persoon de volledig inhoud van de spuit zal injecteren. In sommige gevallen volstaat het om slechts een kleine toevoeging te doen, of moet aan beide zijden van het aangezicht een verschillende hoeveelheid worden ingebracht.

We krijgen vaak de vraag of de resterende inhoud van een spuit niet kan worden bewaard voor een volgende behandeling. Dit is echter iets wat nooit kan of mag gedaan worden, enkel en alleen al om hygiënische redenen. Bij Sarasin Clinic gebruiken we voor elke behandeling een nieuwe spuit. De eventuele overgebleven filler wordt vernietigd.

Boek nu je traangoot filler (€400)

Bij Sarasin Clinic in Gent

Elke traangoot filler behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag, en wordt uitgevoerd in onze comfortabele clinic in Sint-Martens-Latem bij Gent. Voor elke behandeling van €400 voorzien we één spuit van 1ml filler.

De beste traangoot filler behandeling

Wie een ingreep of behandeling aan z’n gezicht laat uitvoeren wil er zeker van zijn dat dit zo goed als mogelijk verloopt. Uiteraard zijn wij een beetje bevooroordeelt, maar we raden je toch graag onze Sarasin Clinic aan.

Onze dokters opereren vaak in meerdere praktijken en ziekenhuizen en hebben meestal meer dan 10 jaar ervaring. Je kan ervan op aan dat zij specialisten zijn in hun vakgebied, en autoriteiten in injectables. Wij hebben ons over de jaren heen namelijk toegespitst op het zo verregaand mogelijk professionaliseren van ingrepen met injectables in België.

We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters van ons medisch secretariaat.

Volg een virtuele tour door Sarasin Clinic

De beste traangoot filler resultaten in België

SC-Academy traangootfiller
Sarasin Clinic traangootfiller

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart