Logo Sarasin Clinic

Sarasin Clinic: specialist in laserontharing Gent

Sarasin Clinic is een van de meest gerenommeerde esthetische instituten in Oost-Vlaanderen. Bij ons kan je onder andere terecht voor laserontharingen van hoge kwaliteit, met strikte eisen voor zowel hygiëne als veiligheid.

We behandelen uitsluitend met de hoogwaardige triple lasertechniek, waardoor onze behandelingen snel en vrijwel pijnloos zijn. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en scholen zich continu bij om de beste behandelingen voor jou te verzekeren.

Onze esthetische kliniek bevindt zich in Sint-Martens-Latem vlakbij Gent en is zowel met het openbaar vervoer als met de wagen makkelijk te bereiken. Over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want Sarasin Clinic beschikt over een ruime en bovendien gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Sarasin Clinic Gent en Antwerpen locatie

Laserontharing Gent: waarom kiezen voor Sarasin Clinic?

 • Je woont in Gent en hebt besloten dat je een permanente laserontharing wil doen. Dan is de volgende stap natuurlijk een esthetische kliniek kiezen waar je deze behandeling kan laten uitvoeren. 
 • We zijn misschien biased, maar Sarasin Clinic is hiervoor de beste keuze. Waarom? Omdat wij garant staan voor expertise, kwaliteit, veiligheid, innovatie en een persoonlijke benadering

Expertise en innovatie 

 • Onze specialisten hebben allen meerdere jaren ervaring en ontwikkelden daardoor een vergevorderde expertise. Wij streven in al onze behandelingen naar perfectie, en dat is voor laserontharingen niet anders. Dat doen we door enkel kwalitatieve apparatuur te gebruiken en bewezen technieken toe te passen.
 • Daarenboven volgen onze medewerkers continue bijscholingen om op de hoogte te blijven van de evolutie in de technologie. Zo houden ze ook hun kennis en technieken op peil. Op die manier kunnen wij jou de beste zorg, kwaliteit en veiligheid garanderen.

Persoonlijke aanpak voor permanente laserontharing 

 • Wat Sarasin Clinic kenmerkt, is onze persoonlijke aanpak. Het aantal sessies dat jij nodig hebt voor permanente laserontharing hangt af van verschillende factoren. Hieronder lijsten we ze voor jou op.

Factoren van belang voor permanente ontharing

 • Huidskleur
 • Huidtype
 • Geslacht
 • Hoeveelheid haargroei
 • Erfelijke factoren (allergieën aan bijvoorbeeld hydroquinone of andere bleaching producten) 
 • Medicatie (zo kan Minoxidil bijvoorbeeld de resultaten van een laserbehandeling verstoren)
 • Conditie van de huid (bij patiënten met actieve Herpes of Simplex kunnen wij geen laserbehandeling uitvoeren)

Omdat jouw veiligheid onze hoogste prioriteit is bekijken wij voor elke patiënt of laserontharen een optie is en of het de beste optie is. Want geen twee lichamen zijn hetzelfde. Wij doen er alles aan om een zo perfect mogelijk resultaat voor jou persoonlijk te verkrijgen!

SarasinClinic_triple-laser-icon
Sarasin Clinic laserontharing

Laserontharing met triple lasertechniek

 • Bij Sarasin Clinic wordt de triple lasertechniek gebruikt. Dat is een techniek voor laserontharing waarbij drie verschillende golflengtes worden gebruikt. Deze techniek is heel geschikt omdat hij nagenoeg elk haartype en huidtype kan aanpakken
 • Daarenboven staat de triple lasertechniek ons toe om snel en vrijwel pijnloos te ontharen. Dat geldt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Gemiddeld heb je tussen de drie en zes laserbehandelingen nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt, is afhankelijk van persoon tot persoon.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Definitieve ontharing met laser: hoe werkt dat?

 • Het concept van laserontharing lijkt simpel: haren groeien simpelweg niet meer terug in de behandelde zone. Maar hoe komt dat? Wat gebeurt er tijdens de behandelingen? We leggen het kort voor je uit.
 • De haarfollikel of haarwortel zit diep in onze huid. Om de teruggroei van haren in onze huid te voorkomen, moeten we de haarwortel ‘beschadigen’. Dat kan met behulp van een laserbehandeling. 

De rol van melanine

 • Om te begrijpen hoe laserontharing werkt, moet je weten dat de haren in onze huid melanine of pigment bevatten. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haren (melanine). De energie van het laserlicht wordt omgezet in warmte.
 • Eens die warmte in aanraking komt met de haarwortels, beschadigt die de onderdelen van de haarfollikels die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van een nieuw haartje. Maar waarom heb je dan meerdere behandelsessies met een laser nodig?

Waarom je meerdere sessies nodig hebt

 • Om haargroei te voorkomen, heb je meerdere behandelsessies nodig: één behandeling zal niet volstaan. Dat komt doordat de haren in onze huid verschillende fases of cycli doormaken. Tijdens de behandeling worden vooral de haartjes die in de groeifase zitten bereikt.
 • Haartjes die in een andere fase van de cyclus zitten worden daardoor niet bereikt. Er zijn ook haartjes die zich in de dormant of slapende fase bevinden en daardoor jaren later pas herrijzen. Een laserbehandeling zal daardoor nooit 100% van de haren verwijderen
 • Je kan er wel op rekenen dat het overgrote deel van de haartjes weg zal zijn, zodat je niet of bijna niet meer moet ontharen nadat je de behandelingen doorlopen hebt.

Laserontharing: voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een behandeling met laser voor ongewenste haartjes. Laserontharing kan voor tal van zones ingezet worden, zoals de benen, oksels, baard, bikinilijn, rug en nog zoveel meer. 

Laserontharing niet voor iedereen

 • Hoewel laserontharing een heel effectieve techniek is om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen kan helaas niet iedereen geholpen worden met deze techniek. Zoals je hierboven al las kan je de laser niet inzetten als je bepaalde allergieën hebt of als je bepaalde medicatie inneemt.
 • Niet voor mensen met rode, witte of blonde haartjes
 • Daarenboven is laserontharing het meest effectief voor mensen met donkere haren. Als jij echter geen donkere haren hebt maar wel rode, blonde of grijze haren, dan is een laserbehandeling voor jou niet zo effectief.

Zoals je hierboven reeds kon lezen komt dat doordat de laser zich op pigment richt om zo de haarwortel te vernietigen. Als je lichte haren hebt en dus weinig pigment, kan een laserbehandeling niet effectief zijn omdat het laserlicht jouw pigment niet kan bereiken en dus niet tot bij de haarwortel komt.

Elektrolyse: een waardig alternatief voor de laser

Voor rode, witte of blonde haren bestaat wel een alternatief: elektrolyse. De behandeling is echter heel tijdrovend en wordt door veel mensen als pijnlijk ervaren. 

Voor- en nafoto’s laserbehandeling

Permanente laserontharing bikinilijn

Behandeling snor en baard

Permanente laserontharing baard

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen borst

Permanente laserontharing borst en buik

Sarasin Clinic laserontharing vrouwen oksel voor en na

 Permanente laserontharing oksels

Laserontharing Gent: afspraak maken bij Sarasin Clinic

Heb je genoeg van ontharen met een scheermes of waxstrip? Ben je het beu om te epileren? Door je te laten behandelen met laser hoef je nooit meer de ongemakken van scheren, waxen of epileren te ondergaan! 

Woon je in Gent en ben je op zoek naar een specialist in behandelingen met laser? Kies dan voor Sarasin Clinic. Of je nu haartjes op je benen, oksels of bikinilijn wil verwijderen – wij doen het allemaal met oog voor hygiëne en een optimaal resultaat.

Boek nu je afspraak voor een behandeling met laser bij Sarasin Clinic in Gent en ervaar het gemak van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. Nog wat extra overtuiging nodig? Bekijk dan hieronder enkele resultaten van behandelingen bij Sarasin Clinic.

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van laserontharing in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandeling te adviseren en uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart