Logo Sarasin Clinic

Laserontharing Aalst bij Sarasin Clinic voor een gladde en haarloze huid

Ben jij klaar voor een leven waarin je je ongewenste haren nooit meer moet scheren, epileren of harsen? Bij Sarasin Clinic nabij Aalst bieden wij laserontharing om jou een permanent haarvrije en gladde huid te geven!

Kliniek met expertise vlakbij Aalst

Sarasin Clinic bevindt zich op slechts een halfuurtje rijden van Aalst en beschikt over een ruime en gratis parking voor de deur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeergelegenheid. Naast bereikbaarheid heeft Sarasin Clinic nog vele andere troeven die ervoor zorgen dat wij specialisten zijn in behandelingen voor laserontharing.

Hieronder lees je wat Sarasin Clinic zo uniek maakt en waarom onze kliniek een goede keuze is als je op zoek bent naar een behandeling voor laserontharing nabij Aalst.

Sarasin ligging Aalst

Laserontharing Aalst: waarom kiezen voor Sarasin Clinic?

Woon je in Aalst en overweeg je een laserontharing? Dan kan je bij Sarasin Clinic terecht! Wat wij te bieden hebben? Ervaren medewerkers met expertise, kwalitatieve apparatuur en resultaten die voor zich spreken.

Een team met expertise en ervaring in permanente ontharing

  • Bij Sarasin Clinic nabij Aalst ben je gegarandeerd in goede handen. Onze patiënten prijzen ons om onze warme ontvangst, hoogstaande hygiëne, kwaliteitsvolle behandelingen en goede nazorg.
  • Onze medewerkers hebben meerdere jaren ervaring met laserontharing en volgen continu bijscholing om hun kennis en vaardigheden bij te schaven. Zo zorgen wij dat ze mee zijn met de nieuwste trends en technieken om zo voor jou de beste resultaten neer te zetten.

Definitieve ontharing met hoogstaande apparatuur en techniek

  • Wij willen voor onze patiënten alleen de beste resultaten behalen met oog voor veiligheid. Dat doen we enerzijds door samen te werken met specialisten met de nodige kennis en skills en anderzijds door te investeren in apparatuur van hoge kwaliteit.

Triple lasertechniek

  • Voor onze permanente ontharing met laserbehandeling gebruiken wij in onze kliniek de triple lasertechniek. Deze techniek gebruikt laserstralen van verschillende golflengten om nagenoeg elk haartype aan te pakken.
  • Deze techniek voor permanente laserontharing is van hoge kwaliteit omdat hij de haartjes in de huid niet alleen snel, maar ook vrijwel pijnloos verwijdertd. Daarenboven kan deze techniek voor permanente laserontharing gebruikt worden voor elk huidtype (donkere en lichte huid).
  • Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor permanente ontharing ligt tussen de drie en de zes. Hoeveel je er exact nodig hebt is afhankelijk van persoon tot persoon. Zowel bij mannen als vrouwen kunnen behandelingen met de triple lasertechniek uitgevoerd worden.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Haren verwijderen met laser: niet voor iedereen

  • Mensen met minder pigment in de haartjes zoals rood-, blond- of grijsharigen kunnen geen beroep doen op een laser om de huid te ontharen. Het pigment in hun haartjes wordt namelijk niet voldoende geraakt door de laser, waardoor de energie niet kan doorstromen naar de haarwortel of haarfollikel.
Elektrolyse: alternatief voor wie geen gebruik kan maken van laser
  • Moet je dan voor eeuwig blijven scheren, waxen of epileren als je weinig pigment in je haartjes hebt? Niet per se. Je kan altijd bekijken of een laserontharing aanslaat. Als een laserbehandeling geen effect heeft voor jou is er ook elektrolyse. Dergelijke behandelingen zijn echter heel pijnlijk en heel tijdsintensief

Voor- en nafoto’s van laserontharingen bij Sarasin Clinic

Hieronder zie je enkele resultaten van permanente laserontharing bij Sarasin Clinic. Belangrijk om te weten is dat je met een behandeling met laser ongeveer 90% van het ongewenst haar kan verwijderen, en dus nooit 100%. Maar maak je geen zorgen, je zal na de behandeling amper nog moeten waxen of scheren.

Laserontharing bikinilijn

Behandeling snor en baard

Laserontharing baard

Laserontharing prijzen

Laserontharing buik en borst

Sarasin Clinic laserontharing vrouwen oksel voor en na

Laserontharing oksels

Boek een afspraak bij Sarasin Clinic voor laserontharing Aalst

Ben jij helemaal klaar met ingegroeide haren door scheren of waxen? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Maak nu een afspraak voor permanente ontharing met laser bij Sarasin Clinic!

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van laserontharing in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandelingen te adviseren en uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart