Spring naar de inhoud
logo-bericht

Wat is Mirconeedling + RF?

Micro needling + RF, voor velen een nieuw begrip, maar voor Karen zeker niet!

Al van bij de start voert Karen deze behandeling zelf uit.

Karen: ‘Ik heb deze behandeling ook op mijzelf geprobeerd, en op diverse vrijwillige proefpersonen. Iedereen is tot nu toe enorm onder de indruk! De resultaten zijn in combinatie met ons Sarasin GLOW” protocol verbluffend.’

Hoe verloopt een Microneedling met RF behandeling?

Kort samengevat, is dat we eigenlijk de huid doorprikken met 45 naalden tegelijk. Wanneer deze naalden in de huid zitten geven ze ook nog eens warmte of radiofrequentie af. Hierdoor zorg je voor een enorme collageen en elastine boost! Bovendien zullen oppervlakkige rimpeltjes die verkleefd zitten aan de huid losgemaakt worden. Kortom je beschadigt de bovenste en middelste lagen van de huid. Door het wondgenezingsproces in de huid krijg je versteviging en opbouw van elastine en collageen.

Microneedling naaldjes

Dit zijn hele kleine naaldjes, Nano-naalden genaamd. We plaatsen ongeveer 45 van deze Nano-naalden op de huid van het gezicht / hals / decolleté of de handen. Het resultaat hiervan is dat de huid rood wordt en loslaat. Het rood worden is te vergelijken alsof je verbrand bent door de zon. Een dag of 2 á 3 zal de huid er verbrand uitzien, in deze periode zal de huid razendsnel zichzelf gaan herstellen. Hierna zal de roodheid afnemen.

Wat je ervoor terugkrijgt is een stralende, strakke huid met minder diepe rimpeltjes!

Voor wie is Microneedling + RF geschikt?

Micro Needling + RF wordt vooral gebruikt bij vrouwen met een wat grauwere huid. Bijvoorbeeld door roken of (te) veel in de zon liggen.

Microneedling is ook geschikt voor als er rimpeltjes ontstaan. Of wanneer de huid simpelweg ouder wordt, waar iedereen op een dag aan zal moeten geloven. De behandeling wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen vanaf 33-35 jaar, wanneer zij er graag frisser en jonger uit willen zien. Je huid bepaalt een groot deel van je uitstraling! Een mooie ‘GLOW’ laat je er al snel jaren jonger uitzien!

Soms komen er ook jongere vrouwen voor een behandeling, bijvoorbeeld omdat ze het graag een keertje willen proberen. Eigenlijk vind ik dat zonde. Hun huid is al zo mooi en strak, daar is weinig aan te verbeteren.

NurseKaren-cirkel

Draag jij genoeg zorg voor je huid?

Gemiddeld zal je huid vanaf de leeftijd van 30 jaar minder collageen en elastine aanmaken: hierdoor wordt je huid grauwer en dikker van textuur. Stel het verouderingsproces uit en je zal minder snel naar drastischere maatregelen moeten grijpen.

Microneedling + RF proces

Je hebt (helaas) niet van de ene op de andere dag een stralende huid. De huid is een levend orgaan. Eens we stoppen met het stimuleren van de huid om zichzelf te vernieuwen en te verstevigen zal het resultaat ook afnemen. Voor het mooiste resultaat is het daarom aangeraden om de behandeling een aantal keer te herhalen en liefst in combinatie met de SARASIN GLOW. Op deze manier zal het resultaat zo lang mogelijk optimaal blijven.

Het allerbeste zou zijn om de behandeling ieder kwartaal te herhalen, zo blijft de huid in zijn mooiste staat. Het mooiste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 behandelingen.

Na de eerste behandeling zal je 2-3 dagen een rode huid hebben. Dit trekt snel weg, waarna je begint met het smeren van een speciale crème. Deze crème stimuleert de nieuwe huidaanmaak. Na een maand of 3 zal de tweede behandeling plaatsvinden. Deze zal hetzelfde verlopen als de eerste. En weer 3 maanden later zal de eventuele derde behandeling plaatsvinden. Welke evenals zal verlopen als de eerste behandeling.

Je zal merken dat je huid steeds steviger wordt en je de behandeling steeds beter gaat verdragen. Waardoor je na de 2de of 3de behandeling al iets minder rood zal zien dan na de eerste behandeling.

Praktisch bij een Microneedling + RF behandeling

Het is sowieso altijd belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, met of zonder Micro needling behandeling! Als je besluit om een Micro needling behandeling te gaan doen, is het belangrijk dat je de dagen van tevoren niet te veel in de zon komt. De zon kan de huid beschadigen, wat het resultaat van de behandeling kan verminderen.

Na de behandeling zal je enkele dagen een ‘verbrande’ huid hebben. Om de huid te beschermen en goed te laten herstellen is het belangrijk om, totdat de huid goed herstelt is, zo min mogelijk in de zon te komen. En zo min mogelijk (cosmetische) producten op de huid aan te brengen.

Ga je liever niet zonder make-up de deur uit, dan is mascara en lippenstift geen probleem, maar foundation is geen goed plan. De eerste dagen zal je met Flamigel smeren om na enkele dagen over te gaan naar een zware sunblock.

De behandeling duurt ongeveer 45 min.

Micro needling is mogelijk in combinatie met lokale verdoving. Echter wordt dit weinig gevraagd daar het voor de meeste personen goed te verdagen is.

Een Micro needling + RF behandeling kost per sessie € 350 voor gelaat en hals, en € 100 extra voor het gelaat + hals en decolleté (telkens prijs per sessie).

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.