Spring naar de inhoud

Hairfiller voor en na

Hair fillers zijn zowat het nieuwste van het nieuwste in de wereld van esthetische ingrepen. Door fillers in te brengen in de hoofdhuid waar haarverlies optreedt kunnen we de haargroei opnieuw stimuleren, haaruitval stoppen en de kwaliteit van het haar verbeteren.

Hair fillers zijn een veilige behandelmethode om haarverlies bij zowel mannen als vrouwen tegen te gaan. Omdat het een relatief nieuwe techniek betreft is het echter wel belangrijk dat je deze behandeling bij een gespecialiseerde arts of verpleegkundige laat uitvoeren. Boek daarom een afspraak bij Sarasin Clinic, waar we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met diverse injectables.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

tot 12 maanden

Voor en na resultaten van onze hair filler behandeling

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep is steeds dat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. De behandeling met fillers is geen haartransplantatie, waardoor er geen kleurverschil of een verschil in groeirichting van de haren zal zijn.

Laat je voorafgaand aan de ingreep terdege adviseren door een esthetisch of plastisch arts. Hij of zij zal jouw situatie bekijken en een eerlijke professionele mening geven over welke behandeling aangewezen is en welk effect je kan verwachten. Maak een afspraak met één van onze specialisten om je verder te informeren.

NurseKaren-cirkel

Wil je ook voller en dikker haar?

Last van haaruitval, kaalheid of dunner wordend haar? Wij bieden vanaf nu een van de meest effectieve behandelingen voor het tegengaan van (vroegtijdig) haarverlies en haarverdunning.

Resultaten van hair fillers

Voor een goed eindresultaat is ook je eigen voorbereiding en nazorg op de behandeling een heel belangrijke parameter. De arts of verpleegkundige zal bij een eventuele eerste consultatie en voor de behandeling ruim voldoende de tijd nemen om je te informeren hierover. Je doet er dan ook goed aan deze aanbevelingen nauw op te volgen.

Sarasin Clinic heeft met hair fillers goede resultaten geboekt bij onder meer mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval, alopecia en dunner wordend haar binnen alle leeftijdscategorieën en om verschillende redenen. Genetica, hormonen, leeftijd, bevalling, stress en voeding kunnen allemaal van negatieve invloed zijn op de kwetsbare haarfollikels. Naarmate je ouder wordt, begint het haar zijn dichtheid vaak te verliezen en de eens gezonde follikels hun activiteit te verminderen.

Haarfillers als haartransplantatie alternatief

Hair filler behandeling video’s

Overweeg je een behandeling met hair fillers, maar wil je eerst graag nog meer weten over hoe de behandeling precies in z’n werk gaat? Geen probleem! In onderstaande video’s leggen we je stap voor stap uit hoe de ingreep in z’n werk gaat, en kan je meer info vinden over de werking van de filler zelf.

Sarasin Clinic ervaringen

Je bent op zoek naar de beste plek om een hair filler behandeling te boeken in Gent en omstreken? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Wij hebben alle vertrouwen in zowel de kennis en kunde van onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Ben je op zoek naar voor en na foto’s van andere behandelingen? Bekijk dan zeker onze handige overzichtspagina waarop we de resultaten van al onze behandeling hebben verzameld.

Boek online je afspraak

Maak komaf met die uitdunnende haardos in slechts enkele sessies.