Spring naar de inhoud
logo-bericht

Meet Sarasin Glow!

Exclusief bij Sarasin Clinic kan je boeken voor de Sarasin Glow behandeling!

Heb je altijd al willen weten welke huidverbeterende behandelingen ECHT werken? Of hoe je er frisser / jonger maar toch heel natuurlijk kan uitzien door huidverbeterende behandelingen?

Meet the “Sarasin Glow”

Het is een drievoudige behandel procedure die uw huid terug in conditie kan brengen en behouden. Je huidt wordt gladder, meer gehydrateerd en de GLOW krijg je er zomaar bij!

Welke huidproblemen worden verbeterd door deze behandeling?

  • Fijne lijntjes worden strakker
  • Zonneschade wordt lichter
  • Grove poriën worden fijner
  • Vette huid wordt gereguleerd
  • Oppervlakkige pigmentatie verdwijnt
  • Melasma (zwangerschapsmasker) verzacht of verdwijnt volledig

Vanaf wanneer begin je best met huidverbetering of skincare behandelingen?

Eens we naar de 30 gaan zien we dat er in de huid collageen en elastine verlies begint op te treden. In het begin valt dit niet op, maar eens de tekorten te lang niet aangevuld worden, zal de huid er grauwer, doffer en slap beginnen uitzien. Collageen en elastine moeten vanaf een bepaalde leeftijd van buiten uit gestimuleerd worden. Dit doen we in ons “GLOW protocol” met profhilo.

Wat elke reclame ons belooft maakt “Sarasin glow” waar.

Laat ons heel eerlijk zijn, er is geen enkele zalf die je kan kopen in de winkel die letterlijk door de huid kan gaan. Laat staan dat een zalf met “hyaluronzuur” ervoor zal zorgen dat dit fijne lijntjes zal opvullen 🙂

Om mooie resultaten te verkrijgen is het IN de huid dat de werking moet gebeuren!

Wij hebben onze eigen samengestelde zalf op basis van Vitamine A. Of onze iets minder sterke zalf op basis van verschillende zuren (afhankelijk van welke sterkte nodig is voor jou). Dit is een huidverbeterende zalf die letterlijk door de huidbarrière dringt en van daaruit zijn werking doet.

Onze zalven zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag eerst gaat vervellen of exfoliëren, waardoor de huid gladder en zachter wordt. Ook collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes strakker worden.

Het succes van onze “Sarasin Glow” zit hem in het feit dat we de huid aanpakken op alle niveau’s. Van oppervlakkig tot heel diep.

Onze combo bestaat uit een medicinale zalf die zijn werking zal verrichten op de oppervlakkige huidlagen en puur hyaluronzuur injecties die hun werking in de diepte gaan vervullen.

NurseKaren-cirkel

Draag jij genoeg zorg voor je huid?

Gemiddeld zal je huid vanaf de leeftijd van 30 jaar minder collageen en elastine aanmaken: hierdoor wordt je huid grauwer en dikker van textuur. Stel het verouderingsproces uit en je zal minder snel naar drastischere maatregelen moeten grijpen.

Onze zalf bestaat uit verschillende sterktes:

  • Basis-zalf: mag door iedereen gebruikt worden, ook voor huidtypes van fritzpatrick scale IV-VI. De basis van deze zalf betreft 3 soorten zuren. Deze verhinderen de vorming van pigmentvlekken.
  • Intens-zalf: is vooral voor de meer mature huid die zowel versteviging als glow nodig heeft. Deze zalf kan tijdelijke roodheid en schilfering geven.
  • Nacht-zalf: is voor huiden die iets meer behandeling nodig hebben: vb huiden met veel pigmentvlekken en grovere poriën.

Onze zalven worden altijd in kuren gebruikt. Zo zal je een kuur van 3 tot 4 maand volgen en daarna overstappen op een minder intense zalf. Dit wordt altijd besproken met uw behandelende arts of Nurse Karen.

Voor de langwerkende hydratatie van de huid maken we gebruik van Profhilo. Dit zijn inspuitingen met puur hyaluronzuur (= geen filler), verdeeld over het hele gelaat.

Profhilo zorgt voor intense hydratatie van de huid en zal verschillende types collageen en elastine aanmaken. Het resultaat is een huid die “voller” oogt door de hydratatie en egaler wordt van tint = the “GLOW”. Uw huid zal ook voelbaar strakker zijn.

Is het belangrijk om deze huidverbeterende behandelingen te blijven doen?

Als je de conditie van je huid optimaal wil houden dan moet je deze blijven stimuleren. Eens je met alles zou stoppen dan heb je nog ongeveer max. 6 maand resultaat, maar daarna zal je terug naar het punt gaan waarop je besloot om aan kwalitatieve huidverbetering te doen.

Wij raden aan om 2 jaarlijks op de “Glow” te komen.

Booster Peeling

De 3de stap in het proces is een peeling (die enkel in medische klinieken uitgevoerd mogen worden).

Deze peeling is geweldig voor het exfoliëren van de huid en het verwijderen van de buitenste laag, waardoor je een jonger en gladder huidoppervlak krijgt.
Het collageen wordt gestimuleerd en de fijne lijntjes verbeterd. De nog resterende oppervlakkige pigmentatie wordt ook behandeld.

Downtime

Er is minimale downtime: milde roodheid op de dag van de procedure en de huid die licht schilferig en droog is op dag 3-5.

Patiënten kunnen onmiddellijk na de behandeling weer aan het werk.

Hoe vaak moeten patiënten deze behandeling ondergaan?

Om een optimale “glow” te verkrijgen en te behouden laat je best om de 6 maand een behandeling uitvoeren. Zie het als een 2 jaarlijks onderhoud voor je huid.

Belangrijk: wanneer je huidverbeterende behandelingen toepast op je gelaat MOET je verplicht altijd – ook in de winter – sunblock spf 50 op het gelaat gebruiken! Dit zal ervoor zorgen dat je minder snel pigmentvlekken aanmaakt en je zal je huid beschermen tegen huidkanker.

Wil je je huid ook beschermen tegen zichtbaar licht (dit veroorzaakt trouwens de donkere vlekken in je gezicht)? Gebruik dan een getinte sunblock dit houdt letterlijk alle straling van zichtbaar licht tegen (pc-scherm, gsm, verlichting, tablet)

Contra-indicaties

Patiënten mogen deze behandeling niet ondergaan als ze zwanger zijn of borstvoeding geven.

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.