Logo Sarasin Clinic

Lip filler kosten

De lip filler kosten worden berekend op basis van het aantal spuiten die nodig zijn om het gewenste eindresultaat te bekomen. Elke spuit bevat 1 ml filler en kost €350.

Prijzen van 1ml lip filler

De prijs van een lip filler behandeling wordt altijd berekend op basis van het aantal te gebruiken spuiten. Elke spuit die bij Sarasin Clinic wordt gebruikt bevat 1ml filler. Voor elke behandeling wordt een nieuwe spuit/dosis gebruikt, hergebruik is absoluut uit den boze. Dit zou hygiënisch of medisch niet veilig zijn.

 

1ml lip filler
Onze artsen beoordelen uw gezicht om de dosis voor de lipinjecties te kiezen die het gewenste resultaat oplevert. Zowel uw budget als uw cosmetische doelstellingen kunnen de gebruikte dosis beïnvloeden.

Patiënten die de kosten van de ingreep willen minimaliseren of die subtielere resultaten willen, hebben slechts kleine doses nodig. We injecteren meestal 1 ml filler per keer en volgen dan op met maandelijkse injecties tot u tevreden bent met de grootte van uw lippen.
€350

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Lip filler behandeling boeken

Makkelijk en snel online, zoals het jou past

Boek nu online je afspraak voor een lip filler behandeling bij één van onze esthetisch chirurgen. Onze dokters zijn absolute specialisten in injectables, en zullen zorgen dat jij het resultaat krijgt waar je al jaren van hebt gedroomd.

Benodigde hoeveelheid Lip filler

1ml is de standaardmaat voor een injectie met lipfillers. Hoewel niet elke behandeling de volledig dosis van 1ml vereist, gebruiken we toch telkens opnieuw een nieuwe dosis, ook wanneer die niet volledig werd opgebruikt.

Tip! in het filmpje hiernaast kan je zien hoe veel zo’n dosis van 1ml nu precies is. Je staat versteld, niet?

De hoeveelheid filler die in je lippen geïnjecteerd wordt bepalen we aan de hand van enkele verschillende zaken:

  1. Jouw wensen en verwachtingen: ben je op zoek naar een subtiele touch-up, om de natuurlijke look van je lippen te behouden? Of toch liever een meer dramatisch effect met vollere, verleidelijke lippen? Het kan beiden, maar we luisteren graag naar jouw wensen.
  2. Onze esthetisch chirurg geeft jou zijn professionele medische mening over de hoeveelheid te gebruiken filler. Hij bespreekt met jou hoe de injectie zal verlopen en wat je best doet qua nazorg om een optimaal resultaat te bekomen.

Voor en na lip filler

The proof of the pudding is in the eating: de beste inspiratie haal je uit de foto’s op onze voor- en napagina. Je kan er de resultaten van verschillende lip filler behandelingen terugvinden: van heel subtiele en natuurlijke resultaten tot meer dramatische en vollere lippen.

Zo ziet een lip filler van 1ml eruit:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart