Logo Sarasin Clinic

Laserontharing in West-Vlaanderen? Kies voor Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic nabij West-Vlaanderen bieden we laserontharingen van hoge kwaliteit aan. Bij ons staan zowel veiligheid als hygiëne centraal. We werken met de triple lasertechniek, waardoor onze behandelingen snel en vrijwel pijnloos zijn.

Ons esthetisch instituut bevindt zich in Sint-Martens-Latem, op slechts twintig minuutjes rijden van West-Vlaanderen. Sarasin Clinic is door zijn ligging vlakbij de verschillende autosnelwegen niet alleen makkelijk bereikbaar, maar beschikt ook over een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Sarasin Clinic Gent en Antwerpen locatie

Laserontharing West-Vlaanderen: waarom kiezen voor Sarasin Clinic?

Woon je in of bij West-Vlaanderen en ben je op zoek naar een esthetische kliniek voor een laserbehandeling om komaf te maken met ongewenste haren? Dan is Sarasin Clinic de beste keuze. Waarom? Dat lees je hieronder!

Medewerkers met expertise

 • Onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring en daardoor een vergevorderde expertise. Wij streven in al onze behandelingen naar perfectie. Daarenboven passen wij steeds de meest veilige behandelwijze toe.
 • Ook volgen onze experten continue bijscholingen om hun kennis en technieken bij te houden en te verbeteren. Op die manier kunnen wij jou de beste zorg, kwaliteit en veiligheid garanderen.

Persoonlijke aanpak en oog voor veiligheid

Wat ons kenmerkt is onze persoonlijke aanpak. Welke behandeling je nodig hebt en het aantal sessies dat je nodig hebt hang af van verschillende factoren:

 • Huidskleur
 • Huidtype
 • Geslacht
 • Hoeveelheid haargroei
 • Erfelijke factoren (allergieën aan bijvoorbeeld hydroquinone of andere bleaching producten) 
 • Medicatie (zo kan Minoxidil bijvoorbeeld de resultaten van een laserbehandeling verstoren)
 • Conditie van de huid (bijvoorbeeld bij patiënten met actieve Herpes of Simplex kunnen wij geen laserbehandeling uitvoeren)

Omdat jouw veiligheid een van onze prioriteiten is bekijken wij voor elke patiënt of laserontharen een optie is en zo ja, of het effectief ook de beste optie is. Alleen door iedere patiënt op een individuele manier te behandelen kunnen wij de beste resultaten leveren voor jou.

SarasinClinic_triple-laser-icon
Sarasin Clinic laserontharing

Laserontharing met triple lasertechniek

 • Bij Sarasin Clinic wordt de triple lasertechniek gebruikt voor permanente ontharing. Dat is een techniek waarbij drie verschillende golflengtes worden gebruikt. Deze techniek is heel geschikt omdat hij zo goed als elk type haar en type huid kan aanpakken
 • Daarenboven staat de triple lasertechniek ons toe om snel en vrijwel pijnloos te ontharen. Dat geldt voor alle lichaamsdelen en zowel voor grote als kleine oppervlakken. Gemiddeld heb je tussen de drie en zes behandelingen nodig. 
 • Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt is afhankelijk van persoon tot persoon. Maak zeker een afspraak met één van onze specialisten om na te gaan hoeveel sessies voor jou nodig zullen zijn.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Laserontharing: voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een behandeling met laser om ongewenste haargroei tegen te gaan. Laserontharing kan voor tal van zones ingezet worden zoals de benen, oksels, baard, bikinilijn, rug en nog zoveel meer.

Beide onderbenen € 100
Beide benen volledig € 200
Onderarmen € 100
Onderarmen & handen € 130
Armen & handen (volledig) € 200
Oksels € 50
Bikinilijn volledig € 100
Anale zone € 50
Borsten (vrouw) € 40
Baard & hals  (voorkant) € 150
Baard € 100
Hals (voorkant) € 50
Hals (achterkant) € 50
Rug & schouders € 200
Rug € 150
Borst & buik € 150
Buik € 100
Borst € 100
Schouders € 100

Laserontharing niet voor iedereen

Hoewel laserontharing een heel effectieve techniek is om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen kan helaas niet iedereen geholpen worden met deze techniek. Zoals je hierboven al las kan je de laser niet inzetten als je bepaalde allergieën hebt of als je bepaalde medicatie inneemt.

Niet voor mensen met rode, blonde of lichte haartjes

 • Daarenboven is laserontharing meestal geen optie voor mensen met rode, blonde of lichte/witte haren. Dat komt doordat de laser zich op pigment richt om zo de haarwortel te vernietigen. 
 • Als je lichte haren hebt wil dat zeggen dat die weinig pigment bevatten, waardoor een laserbehandeling niet effectief kan zijn omdat de laser niet tot bij de haarwortel komt.

Elektrolyse: een waardig alternatief voor permanente ontharing

 • Maar niet getreurd! Er bestaat een alternatief dat net zo effectief is: elektrolyse. De behandeling is echter wel zeer tijdrovend en wordt door veel mensen als pijnlijk ervaren. Maar hé, ‘no pain, no gain’! Met elektrolyse kom je net zo goed van ongewenst haar af!

Voordelen permanente ontharing

Of een laserontharing echt de moeite waard is? Wij horen in elk geval dat de meeste mensen vinden van wel. De meeste dames en heren hebben vooral spijt dat ze de voordelen niet eerder hebben ontdekt. Lees er hier alles over!

Definitieve ontharing is een lange termijn oplossing

 • Het grootste voordeel is natuurlijk dat het een lange termijn oplossing is om komaf te maken maakt met ongewenste haartjes. Na enkele behandelingen neemt de haargroei aanzienlijk af tot bijna niets.
 • Belangrijk om te vermelden is dat laserbehandelingen je nooit 100% haarvrij zullen maken. Wat zo’n behandeling wel doet, is zorgen dat de haargroei enorm gereduceerd wordt. Soms is het ook mogelijk dat je na enkele maanden of jaren een touch-up nodig hebt.
 • Omdat je met een behandeling met laser duurzame resultaten hebt zorgt het er ook voor dat je geen geld meer hoeft uit te geven aan materiaal om te scheren, waxen, harsen of epileren. Geen scheermesjes, waxstrips of scheerschuim meer: ditch the razor and try a laser dus!

Nagenoeg pijnloos

 • Een bijkomend voordeel is dat je huid behandelen met laser nagenoeg pijnloos is. Veel mensen zijn terughoudend voor laserbehandelingen omdat ze bang zijn dat ze pijnlijk zijn. De meeste mensen die een behandeling ondergingen geven echter aan dat de pijn best goed meevalt. 
 • Je kan het vergelijken met het gevoel van een rekkertje dat tegen je huid wordt geschoten. Hoeveel pijn je hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke pijngrens en van de zone die je wil behandelen. Bepaalde zones, zoals de baard bij mannen, zijn naar verluid iets gevoeliger. Hoe verder je zit in de behandelingen, hoe minder pijn je zal ervaren!

Nauwkeurige methode

 • Met een laser kan je ook heel nauwkeurig de haren op de huid targetten. Daarom kan de behandeling ingezet worden om haar op heel specifieke plaatsen te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan steeds terugkerend haar in het gezicht of op de schouders.

Nooit meer ingegroeide haartjes

 • En last but not least: bye bye ingegroeide haartjes! Met scheren, waxen of epileren komen de haartjes op je huid niet alleen steeds terug -. ze kunnen ook in de huid groeien, wat vervelende ontstekingen veroorzaakt.
 • In tegenstelling tot scheren, waxen of epileren, zal je met een laserbehandeling écht een gladde en egale huid hebben in het behandelde gebied. Je moet je dan geen zorgen meer maken om haargroei én je hebt geen last meer van huidirritatie. Twee vliegen in één klap!

Laserontharing West-Vlaanderen: boek je afspraak bij Sarasin Clinic

Woon je in West-Vlaanderen en ben je op zoek naar een specialist in permanente ontharing met laser? Kies dan voor Sarasin Clinic. Of je nu haartjes op je benen, oksels of rug wil verwijderen, wij doen het allemaal met oog voor hygiëne, privacy en een optimaal resultaat.

Boek nu je afspraak voor een behandeling met laser bij Sarasin Clinic en ervaar het gemak van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. Nog wat extra overtuiging nodig? Bekijk dan hieronder enkele resultaten van behandelingen bij Sarasin Clinic.

Voor- en nafoto’s laserbehandeling

Laserontharing bikinilijn

Behandeling snor en baard

Laserontharing baard

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen borst

Laserontharing borst en buik

Sarasin Clinic laserontharing vrouwen oksel voor en na

Laserontharing oksels

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van laserontharing in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandeling te adviseren en deze uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart