Logo Sarasin Clinic

Face Slimming

Face Slimming behandeling

De Face Slimming behandeling of Masseter Slimming = kaaklijnvermagering is één van de populairste behandelingen in Sarasin Clinic, vooral bij onze Aziatische patiënten.

Voor een mooie, vrouwelijke gezichtsvorm, zoals een V-vormig gezicht of een hartvormig gezicht, moet er een curve zijn van de bovenste wangen naar het onderste derde deel van het gezicht, in plaats van een vierkante, ronde of boksvormige vorm.

Het afslanken van het gezicht is een eenvoudige procedure die elke dag door onze artsen wordt uitgevoerd. We gebruiken een spierverslappend middel om de kauwspieren af te slanken, waardoor de breedte van de kaaklijn afneemt.

Hoe verloopt een Face Slimming behandeling?

In de kauwspier van het gelaat worden 2 kleine injecties gegeven. Hierdoor zal de spier na enkele dagen ontspannen en krimpen, waardoor een afgeslankte onderkaak ontstaat dat meer ovaal en minder vierkant is.
Hierdoor krijg je meer “the V shape” in je gelaat.

Bruxisme of tandenknarsen

Soms wordt masseter hypertrofie (=vergroting van de wangkauwspier) veroorzaakt door bruxisme of tandenknarsen. Dat is het onvrijwillig of gewoonlijk malen van de tanden, meestal tijdens de nacht.
Dit zorgt ervoor dat de wangkauwspieren groter worden. Als ze onbehandeld blijven, zal dit leiden tot TMJ-dysfunctie (= pijn van het kaakkopje) en orofaciale pijn. Dit is pijn ter hoogte van de tanden/kaken en slapen.

Bruxisme of tandknarsen wordt vaak geassocieerd met stress.

Wanneer zie je het resultaat bij Face Slimming en hoelang blijft deze?

Ongeveer 2 weken na de behandeling zal je zien dat je onderkaak echt smaller is geworden. Dit resultaat zal ongeveer 3 tot 4 maand aanhouden. Daarna kom je best terug voor een nieuwe injectie.

Wat kost deze behandeling?

Hiervoor rekenen we 2 zone’s BTX aan = € 300

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart