Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie Gent

Wil je een ooglidcorrectie (onder, boven of allebei) laten uitvoeren in Gent? Maak kennis met onze Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem. Op minder dan 10 minuutjes van het Gentse Stadscentrum vind je onze clinic in de groene long van Gent. Aan het hoofd van onze Clinic staat Dr. Doornaert, die gespecialiseerd is in verschillende plastische en esthetische ingrepen.

Meer over Dr. Doornaert

Welkom bij Sarasin Clinic in Gent

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

We heten je graag van harte welkom in onze Clinic. Sarasin Clinic is een cosmetische medische kliniek met 2 locaties in Sint-Martens-Latem en Antwerpen. Operaties worden uitgevoerd in Antwerpen. Ooglidcorrecties, injectables, consultaties, skincare worden uitgevoerd in Sint-Martens Latem.

Aan het hoofd van onze clinic staat Dr. Maarten Doornaert, plastisch chirurg. Met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische én esthetische ingrepen kan je hem gerust een specialist in dit vakgebied noemen. Samen met een team van professionele verpleegsters onder leiding van hoofdverpleegster Karen Sarasin en enkele collega-artsen werd de Sarasin Clinic in een mum van tijd een begrip in Vlaanderen.

Verschillende BV’s deden intussen al beroep op één van onze specialisten voor een ingreep via plastische of esthetische chirurgie. Een ooglidcorrectie is daarbij een veelgevraagde behandeling, omdat dit resulteert in een vrijwel onmiddellijk jongere en frissere uitstraling. Bovendien kan het je ook van enkele fysieke ongemakken, zoals huidoverschot of vermoeide ogen, afhelpen.

Wij bieden de professionele aanpak van een ziekenhuis met de service van een privékliniek. Al onze artsen zijn gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Een impressie van onze clinic

Met een ooglidcorrectie staat een, weliswaar kleine, operatieve ingreep op je planning. We begrijpen maar al te goed dat je zo goed mogelijk wil voorbereid zijn op deze gebeurtenis. Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de verschillende faciliteiten in onze Clinic in Gent. We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters.

Wandel binnen in onze vestiging in Gent:

Dichtbij West-Vlaanderen en Antwerpen

Sarasin Clinic Gent en Antwerpen locatie

 

Onze Clinic is heel centraal gelegen op een invalsweg nabij het Gentse. Je bereikt ons makkelijk met de wagen, en er is bovendien gratis parking voorzien. Zowel wie van West-Vlaanderen als van Antwerpen komt zal niet lang in de wagen moeten vertoeven. Een mooi voordeel wanneer je een ingreep laat uitvoeren, toch? Onze vestiging in Gent bevindt zich op slechts 20 minuutjes rijden van Brugge, Roeselare of Kortrijk en op een 30-tal minuutjes van Antwerpen.

Je eerste consultatie voor een onderste, bovenste of gecombineerde ooglidcorrectie vindt plaats in onze Clinic in Gent. De operatie zelf voorzien we in onze goed uitgeruste clinic in Antwerpen. Zo verzekeren we je van de best mogelijke zorg en een ditto resultaat!

Boek nu je consultatie (€50)

Voor een ooglidcorrectie in Gent

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert om een eventuele ooglidcorrectie te bespreken. De eerste consultatie kost €50. Deze kost wordt in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart